E-NOVICE IN BREZPLAČNA TEDENSKA SPOROČILA
KOLEDAR DOGODKOV
Vsi prihajajoči dogodki

Angelska terapija

NADANGELSKI ZDRAVILNI IZVIR – tri-stopenjska terapija z nadangeli
(PO METODI CRISTY ŽMAHAR ~ POTOVANJE DUŠE™)

Trajanje posamezne terapije: 90 minut

Potek terapije: 20 minut uvodnega pogovora in določitev potrebnega razreševanja, 40 minut terapije z nadangeli ter 30 minut določitve nadaljnjih korakov in koristnih angelskih napotkov

OPIS TERAPIJE Z NADANGELI

Terapija rojena v srcu angelov, da bi lahko pobožala vaše življenje. To je izjemno individualno popotovanje, prilagojeno na vaše najglobje želje. Primerna je za vse tiste, ki močno verjamete v zdravilne energije angelov in se čutite zelo povezani s to ljubeznijo stvarstva. V sami terapiji so vedno prisotni vaši angeli varuhi, ki so z vami ves čas, močan proces uravnovešanja pa zagotavljajo prav posebne, izjemne tehnike in povezave z različnimi nadangeli. Nadangeli so izbrani in vas izberejo glede na obseg in področje vašega izziva ali pa želje.

Tehnike angelske terapije prinašajo izjemne rezultate in so oblikovane le za vas in za vaše trenutne potrebe.Kako poteka osebna terapija:

  • Najprej sprostimo iz telesa ves stres in vas pripravimo na zdravilno popotovanje.
  • Popeljemo vas v globoko meditativno stanje, kjer ste pripravljeni sprejeti zdravilne procese. POGOVOR IN RAZLAGA TERAPIJE
  • stopnja terapije – REZANJE ETERIČNIH VEZI IN ENERGIJSKIH NAPADOV: prečistiti vse navezave in težke energije, da bi skozi vas lahko tekla močna energija in da bi lahko sprejeli visoke zdravilne frekvence nadangelov. Očisti se vse negativne vibracije in podpre vašo auro; to opravim terapevt s posebno fizično tehniko in s pomočjo nadangelov
  • stopnja terapije- ČIŠČENJE IN URAVNOVEŠANJE ČAKER : čiščenje in uravnovešanje pomembnih energetskih centrov v vašem telesu- vaših čaker z zdravilnimi svetlobami in močno razbremenjujočimi tehnikami; tukaj vam pomagam terapevt s posebno razvito tehniko dotičnih energijskih gibov in s pomočjo nadangelov
  • stopnja terapije – IZBIRA TERAPIJE V OBLIKI MEDITACIJE PRILAGOJENA GLEDE NA POTREBE VSAKE STRANKE POSEBEJ: individualna obravnava, kjer zaupate, kaj je tisto, kar vas v življenju blokira, se ne more uresničiti ali pa čutite, da potrebuje razbremenitev. Nadangelska moč pomaga pri čemerkoli želite pa če je to zdravljenje preteklosti, slabega počutja, pomanjkanje financ ali ljubezni in še in še.
  • Zaključek terapije vključuje predajo informacij, kaj so angeli povedali med samo terapijo in kaj vam svetujejo za nadaljnje, uspešne korake in pozitivne okoliščine življenja.

Prispevek: 90 eur

NAROČILA: NATASA@POTOVANJEDUSE.SI


***OPOMBA: Nataša Krizmanič spoštuje uradno medicino in obiskovalcev na noben način ne odvrača od uradnega medicinskega zdravljenja, temveč kvečjemu le-to podpira. Uporaba naših spletnih vsebin, uporaba naših storitev ali terapij je izključno na lastno odgovornost. Ob obisku naših storitev in spletnih strani se strinjate z naslednjimi pogoji in pravili, katere najdete na naših spletnih straneh ali pa v tej navedbi.

Opozorilo: Različne oblike svetovanja, terapije in izobraževanja objavljena na tej spletni strani ne spadajo pod uradno priznane oblike terapevtske pomoči ali uradno priznane izobraževalne programe. V okviru našega podjetja izvajamo različna predavanja, terapije in svetovanja, ki v nikakršni meri ne nadomeščajo tradicionalnega terapevtskega pristopa ali zdravljenja. Svoje znanje in izkušnje ponujamo osebe, ki smo se izobraževale pri različnih avtorjih in programih širom sveta in želimo svoje znanje in izkušnje deliti izključno z namenom izboljšanja kvalitete življenja posameznika preko drugačnega razumevanja življenjskih situacij.  V okviru ponudbe spletne in našega dela ponujamo predavanja, terapije in svetovanja, katerih namen so različni pristopi razumevanja najrazličnejših situacij in v nobeni meri zdraviteljstvo. Beseda 'zdravljenje' ali 'zdraviteljstvo' je omenjena zgolj v smeri izboljšanja kvalitete življenja preko različnega razumevanja oz. pogleda na stvarnost in nikakor v smeri fizičnega ali psihološkega zdravljenja. Za obisk svetovanja ali izobraževanja v okviru naše ponudbe posameznik v celoti prevzema odgovornost. V primeru dvoma ali so naša izobraževanja, terapije oz. svetovanja primerna za vas oz. nekoga, ki je v procesu zdravljenja (psihološkega ali fizičnega) svetujemo, da se pred obiskom posvetujete s svojim zdravnikom ali uradnim terapevtom. S prijavo in udeležbo na naše izobraževalne, terapevtske in svetovalne programe se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji  in v celoti prevzemate odgovornost za svojo udeležbo. Ob neprimerni uporabi naših storitev in vsebin uporabnika, ponudnik ne prevzema nikakršne odgovornosti. Vse terapije so bile avtorsko razvite s pomočjo mednarodno priznane učiteljice meditacije in angelske terapevtke Cristy Žmahar, Potovanjeduse™. Kopiranje ali nepooblaščeno posredovanje teksta ali strukture terapij je strogo prepovedano. Terapije so avtorsko zaščitene in dovoljene v uporabo le certificiranim terapevtom. O Nataši Krizmanič

Vsi mislijo, da je komunikacija z Nebesi dana posebnim ljudem, ki si to zaslužijo in take so bile tudi moje misli. Pa kako sem se motila! Ta privilegij je dan prav vsakemu od nas le če si to želimo.Odkar pomnim sem bila malo drugačna. Ne da sem bila nekaj posebnega, ampak sem živela v svojem svetu.

Že kot otrok sem veliko ur preležala v svoji sobi in se odpravljala v "moj svet" svet moje domišljije. To ne pomeni, da nisem bila družabna prav nasprotno bila sem zelo aktiven otrok a sem rabila tudi "svoj svet", ki ga razumem šele zdaj toliko let kasneje.V sanjah so mi večkrat hodili na "obisk" moji varuhi in duhovni učitelji a ker sem se jih vsakokrat ustrašila so se za nekaj časa "potuhnili". Vmes sem bila seznanjena in tudi delala z bioenergijo a sem si tudi to priložnost s svojimi mislimi zaprla.
 
Ko sedaj pomislim sem imela kar nekaj srečanj z Nebesi a sem vedno zaprla vrata še predno sem vprašala kdo stoji pred njimi.Pred dvemi leti sem po spletu naključij obiskala (ne da bi točno vedela zakaj) jasnovidno zdravilko. Še danes vam ne znam povedati kaj se je zgodilo ampak, ko sem odhajala od nje sem se počutila drugače, boljše in lahkotnejše.Že med vožnjo domov sem ob sebi čutila energijo pokojne stare mame in ko sem jo ogovorila sem dejansko začela dobivati konkretne odgovore. Za razliko prejšnjih tovrstnih srečanj se sedaj nisem ustrašila ampak se mi je zdelo to nekaj čisto normalnega. Takoj zatem sem bila seznanjena tudi z angelskim svetom in ostalimi Nebesi. Ker sem čutila, da je to nekaj normalnega in ker sem imela vedno več vprašanj sem začela brskati po primerni literaturi in odgovorih.

Pot me je tako zanesla do duhovne učiteljice, medija in avtorice Cristy Žmahar. Tu se je moja zavest in delo šele odprlo. Z njenimi nasveti, svetovanji in meditacijami sem prišla do vseh odgovorov, ki sem jih takrat imela in pri njej pridobila tudi certifikat ob zaključku tečaja za medija.
 
V letih sem s svetovanji drugim dobila potrditve na vse kar sem hotela vedeti in še več, zato s tem delom nadaljujem v upanju, da bo čimveč ljudi našlo mir v svoji duši.
6. januar 2018
Tokrat se vam na hitro oglašamo, da vas spomnimo na naše brezplačne dogodke, ki se z raketno hitrostjo polnijo.