E-NOVICE IN BREZPLAČNA TEDENSKA SPOROČILA
KOLEDAR DOGODKOV
Vsi prihajajoči dogodki

Energijsko čiščenje prostorov

Ste že kdaj čutili, da v stanovanju niste sami oz. kot da vas nekdo opazuje ali pa morda samo čutite, da je nekaj okoli vas?  Se morda počutite nelagodno v vaših prostorih? Ste nemirni brez razloga, ko ste v prostorih? Se dogajajo »čudne »stvari kot so vklop in izklop električnih aparatur, samoprižiganje luči pa ne veste ali je to dobro ali slabo? Morda nikakor ne morete zaspati ali se naspati? Se prepiri nikakor ne prenehajo v prostorih kjer se nahajate…? Mogoče vam posel nikakor ne steče odkar ste menjali poslovne prostore?
 
Razlog za to je po navadi energija, ki nas obkroža. Vsakodnevno se srečujemo z različnimi energijami. To je lahko na cesti, v trgovini, v banki, pisarnah in te energije vedno znova prinašamo v naše domove. Če delamo s strankami v trgovini ali na terenu in smo poleg vsega  še energijsko občutljivi, smo odlične “tarče” za vse vrste energij. tako pozitivnih kot negativnih in vse to lahko prinašamo v prostore kjer živimo ali se zadržujemo. Morda smo se preselili v poslovne prostore kjer je bilo prej ne ravno uspešno podjetje in je ta energija še vedno prisotna v objektu ali pa smo se preselili v nov dom in je tam še vedno energija prejšnjih stanovalcev in zato nikakor ne moremo postaviti svoje energije, energije v kateri se počutimo varne, srečne in predvsem mirne.
 
Seveda pa imamo tudi mi svojo energijo s katero vplivamo na prostor kjer se nahajamo ali živimo. Tudi komunikacija v našem domu z našimi ljubljenimi vpliva na energije prostora. Naša žalost, prepir, smeh …vse to ima vpliv na prostore v katerih bivamo. Da na nas vplivajo negativne energije prepoznamo tako, da smo razdražljivi, morda nam je vse odveč. En trenutek smo dobre volje in v hipu postanemo slabe volje - jok brez razloga, občutek strahu pa ne vemo od kod saj razloga ne poznam. Ali pa se soočamo z nespečnostjo oz. občutkom, da nas nekdo opazuje... a kaj ko nikogar ni okoli nas...
 
Če čutimo, da naše počutje ni tako kot mora biti v prostorih ali pa nas vedno znova kaj blokira, da ne moremo dalje, je pametna izbira energijsko čiščenje prostorov. Pravzaprav je to najboljša možnost. In hitra ter učinkovita tehnika, ki vse postavi nazaj na prave tirnice. Kot profesionalna energijska terapevtka naredim kar veliko čiščenjev prostorov. Ljudje me izberejo, ko sami več ne vedo kako naprej.TUKAJ SEM ZA VAS...
 
...za pomoč pri energijskem čiščenju (predvsem v primerih, ko čutite, da se tam zadžujejo energijski napadi, zelo negativna energija, ki blokira odnose ali finance, napadi črne magije ali ujete duše) .
 
 Poleg samega čiščenja dobim za vas še uvide kaj se je v teh prostorih dogajalo oz kaj se dogaja z ljudmi, ki so prisotni tam. S tem dobite tudi angelski reading oz. medijstvo, če se oglasijo pokojniki oseb pri katerih opravljam čiščenje prostorov. Le ti nam dajo nasvete kako dalje ali pa pridemo do odgovorov zakaj imamo blokade ali strahove. Prostore tudi blagoslovim in zaprosim Nebesa, da jih čuvajo in ščitijo še naprej.

Prispevek:  130 eur (plus potni stroški, če to ni Ljubljana z okolico)
 
Moja e-pošta za vsa dodatna vprašanja ali naročila je natasa@potovanjeduse.si

6. januar 2018
Tokrat se vam na hitro oglašamo, da vas spomnimo na naše brezplačne dogodke, ki se z raketno hitrostjo polnijo.