E-NOVICE IN BREZPLAČNA TEDENSKA SPOROČILA
KOLEDAR DOGODKOV
Vsi prihajajoči dogodki
Domov » Nebesa »

Vnebovzeti mojstri

Vnebovzeti mojstri predstavljajo nebeška bitja, ki so se nekoč inkarnirala na Zemlji. Zaradi svojih dejanj, s katerimi sodosegla razsvetljenje, so se nemalokrat zapisala v zgodovino. To so bili veliki učitelji, zdravilci, pisatelji ipd. S pomočjo njihove zapuščine in izkušenj pa lahko na poti do razsvetljenja sedaj pomagajo tudi drugim ljudem. Med bolj znanimi vnebovzetimi mojstri so Jezus, Marija, Buda, boginja Kuan Yin, Merlin in še bi lahko naštevali. Značilnost vnebovzetih mojstrov je predvsem globoko razumevanje naših življenj, saj so nekoč tudi sami izkušali zemeljske lepote in tegobe. Za veliko mojstrov je znano, da so šli skozi hudo trpljenje. Ko so to trpljenje premagali, se je njihova vera v življenje in dobro neomajno okrepila. Te modrosti in spoznanja želijo sedaj deliti tudi z nami z namenom, da bi tudi mi spoznal svoje bistvo. Učijo nas številnih ezoteričnih resnic in nas s pomočjo njih vodijo v življenju.

Z nami delajo tudi takrat, ko jih ne pokličemo. Sami boste začutili, s katerim mojstrom ste povezani in kdo dela z vami. Zaupajte tem občutkom.

Tekst iz knjige Nebesa odgovarjajo, Cristy Žmahar, © 2011 Potovanje duše. 

Vse pravice pridržane.

12. junij 2018
Poletni solsticij prinaša izjemno energijo, pa vendar ni toliko ljudi, ki bi poznali duhoven pomen le-tega. Zato se vam tokrat oglašamo z zanimivo vsebino, ki vam bo dala nekaj zanimivih informacij glede tega posebnega…