Domov » Novice »

Jesenski tečaji v duhovnem ateljeju Potovanje duše

14. julij 2018

En lep nebeški pozdrav, dragi naši
 
Pa jih imamo...Magične jesenske napovedi. Mesta na jesenske tečaje se kar hitro polnijo, zato smo za vas spodaj pripravili kratek napovednik naših novih tečajev in prihajajočih znanj, ki spreminjajo življenja. Za vse tiste, ki že sedaj veste, da se želite jeseni potopiti v svet samospoznavanja, eteričnih znanj ali transformacije. Prav tako ste k prijavam vabljeni tisti, ki si želite mesto na seminarju z Nealom Donaldom Walschem, saj bomo kmalu vstopnice ponudili tudi širši javnosti, vas pa vsekakor tam ne želimo pogrešati. Vabljeni k tem dotikom!
 
Z vami z ljubeznijo, Cristy in Mihael Žmahar in Duhovni atelje Potovanje duše
 
 

NAPOVED JESENSKIH TEČAJEV!

 
15.9. ATLANTIS MASTER - PROGRAM MODERNEGA VODITELJSTVA (S CERTIFIKATOM) z Mihaelom
 
Čas je, da se ustvari generacija novih voditeljev. Voditeljev, ki bodo vedeli kako preusmeriti svet, predvsem pa katera smer je prava. Voditeljev, ki bodo to naredili z drznostjo, srčnostjo in nezlomljivo voljo.Atlantis Master je šest-mesečni program, ki s pomočjo atlantidskih zapisov in kod gradi voditelje nove generacije. Voditelje, ki združujejo kozmično zavest in zemeljska pravila. Voditelje, ki se ne bodo bali prevzeti krmila v svoje roke in kateri ne bodo klonili pod zahtevami drugih ljudi. Voditelje, ki bodo razumeli, da so sposobni narediti… več!
 
 


22.9. TEČAJ ZA ZVEZDNE GENERACIJE z Mihaelom
 
Nekateri ljudje čutijo, da so drugačni v sebi. Da imajo vprašanja na katerih odgovore planet Zemlja nima. Da vidijo stvari na drugačen način. Da slutijo, da so na voljo še neke druge energije. In mnogi so se ozirali v nebo in tiho klicali v upanju, da jih bo nekdo slišal. In so jih. Slišale so jih zvezdne civilizacije. In odločile so se, da jih vzamejo pod svoje okrilje, ter jih izučijo v varuhe svoje svetlobe.  Tako so galaksije odprle svoja vrata in nad njimi so zasijali trije zvezdni velikani: Sirius, Plejade in Orion. Ter s svojo svetlobo za vedno spremenili njihova življenja!
 
 


30.09. NOVO! TEČAJ MAGIČNIH BITIJ IN VILINSKE ALKIMIJE s Cristy

Zato, ker so tako edinstveno magična. Darilo nebeških sfera za vse, ki so rekli, da se ne bodo nikoli odpovedali pravljičnosti. Magična bitja so posebne nebeške energije, ki skrbijo za prave čarovnije. Navdihujejo, božajo, vodijo. Na Zemlji jim pravijo vile, samorogi, škrati, zmaji, morske deklice in še in še. In kdo pravzaprav so in kako so se približale človeštvu? Zakaj so tako blizu, a njihovi svetovi tako telo mnogokrat neodkriti? Kaj o njih vedeli stari magi? In še mnogo več.
 
OPIS IN PRIJAVE TUKAJ

 6.10. TEČAJ MEDITACIJSKIH ZAPISOV: KRILA OBILJA- PREMAGOVANJE PODZAVESTNIH BLOKAD s Cristy

Prišel je čas, da na obilje pogledate drugače. Tečaj Krila Obilja ni čudežna formula, ki bo zamahnila s čarobno paličico, vam dala nekaj čudovitih vizualizacij in vse bo spet steklo. Je zdravilni in poglobljen tečaj za vse, ki želite temeljito pogledati v svojo podzavest, se lotiti dela raziskovanja le-te in jo začeti čistiti z namenom, da boste lahko preobrazili prepričanja, ki blokirajo, v prepričanja, ki ustvarjajo. Cristy Žmahar je ta tečaj izoblikovala kot izjemno kombinacijo duhovnih in osebnostnih tehnik in sedaj ponuja zavedanje, ki daje možnost velike preobrazbe. In velika preobrazba je tista, ki nosi nagrade obilja. Skupine tega tečaja so se vedno ponašale z izjemnimi rezultati.
 
 
 


6.10. ŠOLA ZA LIGHTWORKERJE: DUHOVNA ZNANJA ZA UČITELJE ENERGIJSKIH POVEZAV (S CERTIFIKATOM) z Mihaelom

Tvoja duša je zaslišala klic. In kar naenkrat veš, da je prišel čas, da se temu klicu odzoveš. Temu pravijo različno. Klic zemeljskemu angelu. Šepet bodočemu duhovnemu učitelju. Podano nalivno pero glasniku Nebes. To je duša "Lightworkerja", nekoga, ki je poklican, da stopi v službo Nebes za lastno srečo in za služenje svetu. Z zagotovilom, da gresta z roko v roki.
 
 
OPIS IN PRIJAVE TUKAJ7.10. TEČAJ MEDITACIJE S CERTIFIKATOM s Cristy

Tečaj meditacije je primeren za vse, ki si želite do potankosti spoznati različne tehnike in jih preizkusiti v svojem življenju in morda nato sami postati voditelj/voditeljica meditacije. Meditacija je mnogo več kot sedeti pri miru z zaprtimi očmi in na tem izjemnem tečaju boste to spoznali tudi sami. Izjemno potovanje za vse, ki iščejo sledeče: notranji mir, spuščanje stresa, vodstvo za življenje, uravnovešanje energetskih polj v telesu, osredotočenje uma in misli, ustvarjanje obilja itd. Poleg teoretičnega dela vas čaka tudi veliko vodenih meditacij in posebnih vaj na različne teme za pridobivanje samozavesti in iskanje smisla za vaše okoliščine. . Ta tečaj je ljudem prinesel mnogo pozitivnih rezultatov na številnih področjih življenja.
 
 


13.10. TEČAJ JASNOVIDNOSTI & ANGELSKE TERAPIJE s certifikatom in dovoljenjem za nadaljnje terapevtsko delo s Cristy

Cristy Žmahar predstavlja avtorski program izjemnih tehnik in angelskih terapij, ki posega v globoke energijske nivoje z namenom uravnovešanja tegob in odklepanja novih smeri lepšega življenja. Program je nastajal dolgo in z angelsko ljubeznijo, za udeležence pa predstavlja dve možnosti in sicer: 1. tečaja se udeležite v kolikor si sami želite boljših poti usode in 2., tečaja se udeležite zase, a tudi z namenom, da postanete certificiran/a angelski terapevt/ka, ki bo pomagal/a drugim.
 
 
OPIS IN PRIJAVE TUKAJ13.10. NOVO! POSLOVNA ŠOLA V DUHOVNI DOBI S CERTIFIKATOM z Mihaelom

PREMIERNO predstavljamo program, kot ga še ni bilo - POSLOVNA ŠOLA V DUHOVNI DOBI. To je program, ki bo za vedno spremenil vaš vpliv in moč ustvarjanja v vašem podjetju. Biti direktor, lastnik podjetja, manager... je danes pomembna vloga, kajti kot povsod, tudi tukaj za velikimi nagradami stoji velika odgovornost. Zato je vaša naloga ta, da raziščete prijeme in možnosti, katere Vesolje že dolgo potihem šepeta tistim, ki v svetu puščajo največje podjetniške pečate. In sedaj je čas, da tudi vi odtisnete svojega. Vaše organizacije in podjetja so pripravljena, da se razvijejo naprej v koraku z modernimi zahtevami. Vendar pa nova doba v podjetništvo ne prinaša več tipičnih zemeljskih pravil. Ne, uspešen podjetnik v novi dobi ni več tisti, ki sledi tradicionalnim zapovedim, ampak tisti, ki razume, da smo ljudje močno energijsko inteligentna bitja, katera delujemo pod energijskimi zakoni, katerih pa se mnogi še vedno ne zavedajo. A podjetniki, ki se zavedamo teh visokih potencialov, lahko ustvarimo novo ero podjetništva. Lahko ustvarimo organizacije, ki bodo delovale kot platforme za napredek in razvoj.
 
 
OPIS IN PRIJAVE TUKAJ20.10. NOVO! TEČAJ ZELENE MAGIJE S CERTIFIKATOM s Cristy

ZELENA MAGIJA. Prav posebna vrsta magije, ki kliče »zelene čarovnike«. Najverjetneje ste to vi. Kajti le zeleni čarovnik, zelena čarovnica odpre klic na to izjemno popotovanje.In kaj sploh je zelena magija? Poleg bele magije je zelena magija najčistejša oblika alkimije, ki so jo poznali starodavni čarodeji, ki so delali z naravo. Od tu tudi ime Zelena magije. Zelena magija je izjemno spoštljiva, saj alkimijo uporablja v kombinaciji z naravnimi zakoni. K zeleni magiji se kliče ljudi, ki imajo visoko spoštovanje do narave, rastlin, živali in tako dalje…
 
 
OPIS IN PRIJAVE TUKAJ21.10. ČUSTVENA ŠOLA ZA ANGELSKE SVETOVALCE s certifikatom in dovoljenjem za nadaljnje terapevtsko delo s Cristy

Tečaj »Čustvena šola za angelske svetovalce« je znanje, ki ga v življenju prej ali slej potrebuje vsak. Ljudje smo čustvena bitja in naše popotovanje po planetu Zemlja vsekakor vodijo čustva. Preko čustev se sliši namreč glas duše, ki čustva uporablja za signale, vodila in nebeška sporočila.. To je tečaj, ki vam odpira povsem nove svetove in zdravi srca, hkrati pa vam vliva dovolj znanja in samozavesti, da boste lahko kvalitetno pomagali drugim ljudem, jih resnično razumeli in jim znali ponuditi dober nasvet utehe in jim pokazati sončne poti za naprej. Po končanem tečaju prejmete certifikat za Angelskega svetovalca, v celoti pa vam bodo predane tudi tehnike, ki jih boste izvajali s svojimi klienti, za katere vam bo dovoljeno, da jih kot svetovalci tudi predstavljate.
 
 
 

VELIKI DOGODEK LETA! NEALE DONALD WALSCH V ŽIVO!
SPOROČILA BOGA ZA PREBUJENO LETO 2019 (VIKEND DELAVNICA)

 
Neale Donald Walsch. Inspiracija in upanje za vse, ki iščejo svojo pot. Pomagal je na milijone ljudem. Prenesel jim je ganljiva sporočila Boga. In sedaj je tukaj, da svoje besede modrosti prinese tudi Sloveniji. Predstavljamo vam seminar, ki bo mogočno vplival na vaše leto 2019. V prvem mesecu leta, ki daje nove možnosti, bo Neale dosegel vaše srce in vam pomagal do samo-realizacijskega procesa.Neale bo z vami delil mogočen proces, ki ga uporablja tudi sam in ki pomaga, da se boste premaknili od preizkušenj do cvetenja življenja. Zdravje, odnosi, sporočila Boga za popolno obilje v vseh mogočih oblikah. VSTOPNICE SO ŽE NA VOLJO!

 
OPIS IN PRIJAVE TUKAJ

 

25. oktober 2019
20.11. se vrnite na naš naslov, kajti prihaja naša nova, izjemna spletna stran!