Domov » Novice »

Magična trojka: MEDITACIJE MRKOV ZA IZJEMNE PREOBRATE

7. avgust 2017


En lep nebeški pozdrav

Pa je tukaj. Čudoviti lunin mrk. Luna je vse kaj več kot samo nebesno telo na nebu in če jo znamo dobro razumeti, ugotovimo, da je pravi portal za veličastne energije. Ko se sonce, Zemlja in luna poravnajo v ravni črti se na energijski ravni zgodi ravno to kar se v naravi - poravnava. 
 
Najbolje si je predstavljati to tako - lunin mrk daje priložnost poravnave. Karmične poravnave. Poravnave življenjske smeri, v kolikor smo imeli občutek, da smo skrenili iz nje. Poravnave med dušo in zemeljskih jazom za skupno sodelovanje. Iskanje popolnega ravnovesja. 
 
Takih priložnosti ni veliko. Medtem, ko imamo polno luno prav vsak mesec, bo lunin mrk, ki nastopa 7.8. drugi in zadnji letos. To pa še ni vse. 21.8. prihaja še popoln sončev mrk. Zato so energije ob tem izjemne. Pripravljajo na jesen. Če le znamo spoštovati te čudeže narave in se uskladiti z njimi za dobrobit sebe, narave in drugih bitij okoli nas. 
 
In Luna posluša. Ustvarjala bo pravi magični ples. Po energijo luninega in sončevega mrka bomo namreč kar dober teden in seveda ga bomo v dobro uporabili tudi v našem ateljeju.
 
Tako smo vam namenili:
 
Veliko meditacijo bogastva ob luninem mrku - termin 8.8. smo zapolnili, a ker je tema zelo pomembna, saj si vsi zaslužimo bogastvo, samo odprli še enega na datum 10.8.
 
Veliko meditacijo ljubezni po luninem mrku in pred sončevim mrkom - čas ljubezenskih in karmičnih poravnav in ob Marijinem prazniku

- Veliko meditacijo sončevega mrka: za povračila vesolja, če imate občutek, da se vam mora dobro povrniti in močno čustveno moč
 
z namenom razumevanja sorodnih duš, karmičnih poravnav, krepitev odnosov, manjkalo pa ne bo tudi priprošenj za odvezo od bolečih odnosov in dela na odpuščanju.
 
Vabljeni, da začutite te izjemne premike in zdravilne dotike. Prijave in podrobne opise najdete spodaj. 
 
In en lep teden vam želimo iz našega Duhovnega ateljeja
 
_____________________________________________________________________________________________
             

EKSKLUZIVNO! PORTAL 8-8 ZA DOTIKE BOGATIH POTI S POSEBNIM DARILOM
OB PRVI OBLETNICI NAŠEGA NOVEGA ATELJEJA V PREKRASNEM AMBIENTU


8.8. TERMIN ZASEDEN, ODPIRAMO NOV TERMIN 10.8.!

_____________________________________________________________________________________________

Ko se počasi zaključuje naše poletno druženje, se odpirajo zlata vrata obilja. 8 so znane kot številke neskončnosti in 8.8. je pravi datum, ko se odpiramo obilju vseh vrst. Osemke zagotavljajo, da boste dobili, kar si želite, če le dopuščate tem neskončnim možnostim, da vas blagoslovijo. Pred jesenjo, ki bo naznanila ponovno nov cikel intenzivne energije, ki bo zahtevala predvsem premikanje, prihaja čas, ko nas bo poletje podprlo. Izkoristite to moč! In to še ni vse, podpiral nas bo tudi LUNIN MRK OB POLNI LUNI, ki je znan kot izjemna energija manifestacije. 

Za vas bova niti ljubezni držala Cristy in Mihael. Ustvarila pravo pravljico. In zvezde bodo sijale...le za vas...

Vstopite v vilinski čudežni gozd in s seboj vzemite košarico. Zakaj? 

Zato, ker jo bodo bitja bogatih poti napolnila z:

- aktivacijo finančnega bogastva
- aktivacijo zdravja
- aktivacijo sprejemanja tistega, kar si zaslužite
- aktivacijo angelske energetske zaščite
- aktivacijo ljubezi in harmoničnih odnosov
- aktivacijo zdravljenja tam, kjer vas je bolelo srce
- aktivacijo pozdravljenih spominov, zaradi katerih niste šli naprej
- aktivacijo uvidov v to, kaj je za vas in kaj ni
- aktivacijo čudežne vode vodnjaka, ki vam bo v odsevu razkrila moč in potencial vaše bogate prihodnosti

Vsak blagoslov, ki bo padel v košarico bo prav posebno doživetje, ki ga boste čutili. Vse bo oživelo. Blagoslovi bogastva so pripravljeni na vas!

V drugi meditaciji se bomo povezali z boginjo Kali OB SKUPINSKI VODENI MEDITACIJSKI TERAPIJI.... Boginja Kali je ena izmed tistih boginj, ki sproža naveč spoštovanja. Je odločna,nudi jasne napotke in je izredna zaščitnica pred nižjimi energijami. Njen blagoslov tokrat pa so blagoslov zvezde jasnovidnosti in kozmične intuicije. Na čelo vam bo položila osemkrako zvezdo, ki je zvezda obilja in ki se bo v spirali aktivirala in vam prinesla mogočen dar za videnje svojih vizij in slednje le-tem. To bo meditacija jasnosti, ki jo boste potrebovali za ploden vstop v skorajšnji september. 


DARILO! MAGIČNE VILE, AKTIVIRANE IN BLAGOSLOVLJENE ZA VAS, DODATNO PA JIH BOMO BLAGOSLOVILI SKUPAJ. TO SO VILE BOGASTVA IN OBILJA, KI JIM PREDATE SVOJE ŽELJE IN ZAUPATE.... DA SE IZPOLNIJO!

Prijave obvezne! Seznam se bo preverjal na vhodu. Neprijavljenih žal ne bomo mogli sprejeti.

Na ta posebni večer vam bomo ponudili tudi 10% popust na VSE naše izdelke.
 
 

--------------------------------------------------------------------------------------------------

KDAJ:  TERMIN 1 - TOREK 8.8.2017: ZASEDENO!
             TERMIN 2 - ČETRTEK 10.8.2017: PROSTO

URA obeh terminov: 20H - 22H
LOKACIJA: DUHOVNI ATELJE POTOVANJE DUŠE, TACENSKA 26, 1210 LJUBLJANA-ŠENTVID
PRISPEVEK: 20 eur
VODITA: Cristy in Mihael Žmahar

PRIJAVE: info@potovanjeduse.si ali 040 452 122 (sms)

_____________________________________________________________________________________________

LJUBEČE:  MARIJINA MEDITACIJA LJUBEZENSKIH PORAVNAV
_____________________________________________________________________________________________

Tokrat vabljeni na dve posebni meditaciji, ki odpirata srca in prinašata čarobne blagoslove..Vsak udeleženec bo prejel tudi individualno zapisano Marijino sporočilo za vodstvo, ki pelje proti ljubezni in miru v srcu, zato so prijave na dogodek obvezne.

 
To bo poseben večer, ker..... Ker bomo krepili srčno čakro s pomočjo Marije in delali na priklicu ljubezni in krepitvi odnosov z ljudmi, ki jih imamo radi. Že znanost je dokazala kako zelo ne ustvarjajo naša življenja smo misli, temveč tudi srce..To je meditacija, ki ustvarja nit ljubezni. Sprostili boste tisto, kar je blokiralo tok ljubezni. Delali bomo na občutku, da se za ljubezen ni treba boriti. Spustili. In ko spustimo, tisto kar je za nas pride k nam ali pa se vrne k nam. Vsi imamo nekaj, s čimer se težko sprijaznimo, hočemo morda izsiliti ali pa preprosto ne moremo pozabiti in nam ves čas prinaša preizkušnje v odnosih, blokade manifestacije in tesnobo v prsnem košu. Poseben čarobni Marije nam bo razkril, kaj vse nosimo v sebi in kako se odpreti ljubezni.
 
Meditacija po mrku bo prinašala tudi:
 
- karmične poravnave med sorodnimi dušami
- prošnje za odveze od bolečih odnosov
- razreševanje krivde in neodpuščanja
- pomiritev z nezaključenimi odnosi


Delali bomo tudi na tem, da spustimo občutke, da smo storili kaj narobe. Obžalovanja. Ali pa ko smo drugim pustili, da vzamejo naše občutek svobode in sreče...
 
Sledi posebna Kundalini meditacija in razvijanje polnega potenciala. Kundalini meditacija je posebna meditacija dvigovanja življenjske moči, energije in potenciala s pomočjo zlatega žarka. Uravnovesili bomo energijske centre v naši hrbtenici, ki nosijo življenjski steber moči. Ko aktiviramo Kundalini energijo, lahko zaživimo polno življenje in si obnovimo izgubljeno moč. V zadnji meditaciji bom lahko dobili vpogled, za kaj smo prišli na Zemljo in kakšen je naš polni potencial. Povezali se bomo z Božansko mati -Shakti. Shakti je kozmična energija, ki nosi dinamično moč. Od Shakti bomo prejeli sporočila za naše življenje, predali vse staro in aktivirali polni potencial. Shakti nas bo s pomočjo zlatega tuša energije razbremenila starega in nas pripravila na nove začetke. Po krepitvi srčne čakre je tak fizični dvig izjemna kombinacija, ki vam bo dala zagon za naprej in obnovila čustveni in fizični sistem po utrujenosti. 
 
Če ste se prepoznali v zgornjih vrsticah, potem se nam pridružite v prelepi in zelo mirni meditaciji.

DARILO ZA VSE UDELEŽENCE: MARIJINA SPOROČILA ZA LJUBEZEN


 
KDAJ: TOREK 15.8.2017
URA: 20H - 22H
LOKACIJA: DUHOVNI ATELJE POTOVANJE DUŠE, TACENSKA 26, 1210 LJUBLJANA-ŠENTVID
PRISPEVEK: 20 eur
VODI: Cristy Žmahar

PRIJAVE: info@potovanjeduse.si ali 040 452 122 (sms)
 

_____________________________________________________________________________________________

NEPONOVLJIVO:  MEDITACIJA SONČEVEGA MRKA ZA POVRAČILA VESOLJA
_____________________________________________________________________________________________


Ni bilo pričakovano, a preprosto ga nismo mogli izpustiti! 

Energije sončevega mrka so se tako močno napovedale, da ga preprosto moramo doživeti in uporabiti te močne energijske portale!

Prihaja popoln sončev mrk. Astrologi so navdušeni, človeške oči tudi. A energijsko gledano je popoln sončev mrk izjemen čudež narave in pravi energijski čudež. Predstavljajte si ga kot izjemen portal, preko katerega bomo dobili izjemno veliko energije in veliko, veliko kozmične poravnave.  Najbolje si je predstavljati to tako - mrk daje priložnost energijskega napajanja in prejemanja kozmične energije. Imate občutek, da ste kdaj vlagali svojo energijo in ljubezen, prejeli pa nazaj vse prej kot to? Čas je, da se v času poravnave to obrne!

Vabljeni, da v te enegije vstopimo skupaj, dikretno na večer mrka. Mrk bo nastopil malo pred 21-to uro, zato bomo to meditacijo začeli malce kasneje kot ponavadi - ob 21-tih! 

NA TA MAGIČEN VEČER BO NAŠ NAMEN DVOJNI:

1. USTVARITI ČUSTVENO MOČ IN SI ENERGIJSKO NAPOLNITI SRCE, SAJ SRCE MANIFESTIRA in
2. ZAPROSITI VESOLJE ZA KOZMIČNA POVRAČILA

Prvo meditacijo bo blagoslovila boginja Quan YIn. Boginja Quan Yin je boginja, ki prinaša na planet izjemno vibracijo sočutja. Quan Yin se je po raszvetljenju odrekla povzdignjenju v Budo z namenom, da ostaja povezana z nami tako dolgo, dokler ne bomo tudi sami začutili smisel življenja in mu začeli slediti - in to je popolni vibraciji ljubezni. Njeno daljše ime v prevodu pomeni "ona, ki sliši jok človeškega sveta." Zna zdraviti bolečnino. Razume žalost. Je najmočnejša boginja sočutja in miline. Povezava z njo pomeni enega izmed največjih zdravljenj srca, ne glede na to, kaj vse ste v življenju že prehodili in kako težko je morda bilo

V prvi meditaciji nam bo Quan Yin odprla portal ljubezni in sončevega mrka za:

- povezava z mrkom za dovod sončeve energije za čustven naboj
- odpuščanje do ljudi iz vaše preteklosti  & zdravljenje žalosti, ki vas je ohromila
- zdravljenje čudovitega žarka Quan Yin za vse občutke izgube in zapuščenosti
- zdravljenje samopodobe in ljubezni do sebe
- priprošnja za odgovore smisla v preizkušnjah in predaja vseh tegob

Druga meditacija je meditacija kozmičnih povračil. In le kdo bi kozmične, nočne energije znal upravljati bolje kot on - mojster Merlin. Mogočen čarovnik, jasnovidec, ki dobro obvlada kozmične resnice in karmične žetve:

- obiščite kozmični tempelj z merlinom in kozmičnimi gospodarji, kjer lahko zaprosite, da se vam vrne vse, kar ste storili dobrega
- prosite, da se vam vrne vse, za kar ste imeli občutek, da vam je bilo odvzeto
- prosite za kozmično rezanje vezi z vsem, kar vas ni spustilo naprej 

 

Naj se čudeži ljubezni dotaknejo tudi vas na ta večer za vse, ki vas pokliče izjemna povezava popolnega sončevega mrka.

VAŠE DARILO: Poseben, samo za to priložnost spisan obred, kjer oddate kozmični seznam stvari, kjer si želite povračila. 


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KDAJ: PONEDELJEK 21.8.2017
URA: 21H - 23H
LOKACIJA: DUHOVNI ATELJE POTOVANJE DUŠE, TACENSKA 26, 1210 LJUBLJANA-ŠENTVID
PRISPEVEK: 20 eur
VODI: Cristy Žmahar
PRIJAVE: info@potovanjeduse.si ali 040 452 122 (sms)
 
_____________________________________________________________________________________________
 

VELIKA NAPOVED! BREZPLAČNA PREDSTAVITEV Z MEDITACIJO ATLANTIDE
_____________________________________________________________________________________________

Današnji svet kriči po močni in prodorni energiji, ki zna ustvariti spremembe, ki so potrebne. Mnogo ključnih dejavnikov je klonilo pod kolektivno šibkostjo in zmedenostjo. Posledično se je ustvaril svet, ki nima ne naravnega, ne socialnega ravnovesja. Planet Zemlja je tako močno neuravnovešen. A takšen je zaradi neuravnovešenosti njegovih prebivalcev – ljudi. Namreč, mnogi izmed njih so obtičali v coni povprečja, neuresničenih idej in toksičnih občutkov, zaradi česar ne zmorejo ustvariti energije, ki je potrebna, da se to spremeni. Mnogi ljudje so izgubili stik s svojo notranjo močjo, tisto katera je nujno potrebna, da se stvari zgodijo. Veliko ljudi je ujetih v »napačnih« okoliščinah, nekateri se celo zavedajo, da je potrebno nekaj spremeniti, vendar pa jim manjka specifične voditeljske energije. Sedaj vam prvič predstavljam to edinstveno, drzno in predvsem močno energijo – Atlantis energijo.

DOBRODOŠLI NA BREZPLAČEN VEČER, KJER VAM BOM PREDSTAVITL SVOJO ZGODBO, VAJE IN PROGRAME, KI PREBUJAJO MODERNE VODITELJE, TER VAS Z IZJEMNO MEDITACIJO POPELJAL V SVETOVE ATLANTIDE. 

Atlantis Master  - program modernega voditeljstva je edinstven program, ki razkriva in uči voditeljske ter kreatorske principe ene izmed najmočnejših civilizacij v Vesolju – Atlantisa.

Atlantis je civilizacija, ki s svojo svetlobo deluje na nivoju pete dimenzije. V vesolju je znan po svoji izjemno določeni, osredotočeni in voditeljski energiji. Ko je potrebno stvari premakniti naprej, se pokliče Atlantis. Ko je potrebno vzpostaviti notranje ravnovesje, nastopi Atlantis. Ko je potrebno preusmeriti svet, nastopi Atlantis. Njegova energija je namreč tista, ki poskrbi, da se spremembe zgodijo. Zakaj je ta civilizacija glede tega tako edinstvena? Skrivnost se skriva v njenih varuhih, kateri svoje znanje črpajo iz njenih planetarnih kristalnih zapisov. Ti zapisi vsebujejo informacije o ureditvi vesolja, načrte kreacije in tehnike zdravljenja bitij na vseh nivojih. Zaradi tega imajo vodniki z Atlantisa tako močan notranji kompas za voditeljstvo. Vedo katera smer razvoja je prava, kaj blokira napredek in kako te blokade odstraniti. Predvsem pa imajo zaradi svoje pretekle zemeljske projekcije izkušnjo, kako ta kozmična znanja spojiti s trdo zemeljsko zavestjo.

In tako povzročiti, da se stvari dejansko… zgodijo.

Atlantis poseduje visoko duhovno, duševno in fizično razvitost. Kot civilizacija je izjemno trden in nepopustljiv. Nekaj takega kot so strahovi, dvomi, neodločnost…, sploh ne pozna. Upravljanje energije na njem deluje na nivoju telepatije, telekineze in kristalne transformacije. Vsak atlantid nosi v sebi močan zapis individualnosti, zaradi česar je zmožen ves čas prepoznavati lastne moči, darove in pa tudi meje. Prav tako pa se v Atlantisu nahaja največja vesoljna knjižnica, ki deluje na nivoju pete dimenzije. V tem vesoljnem zbiralniku so bile modrosti in skrivnosti Atlantisa shranjene tisočletja, kjer so čakale, da bo zemeljsko človeštvo zopet pripravljeno na vstajenje atlantis energije. Čakale so tiste  posameznike, ki so v sebi začutili klic, da bi radi delali z njimi in posledično vplivali na svet. Čakalo se je na dovoljšen dvig zavedanja, da se bodo lahko ta znanja zopet povezala z ljudmi, ki so dovolj močni, da bodo lahko delali z energijo Atlantisa. Sposobnosti vodenja, zdravljenja, manifestacije… tako zopet čakajo, da se jih uporabi v najvišje dobro.

Čas je, da se ustvari generacija novih voditeljev. Voditeljev, ki bodo vedeli kako preusmeriti svet, predvsem pa katera smer je prava. Voditeljev, ki bodo to naredili z drznostjo, srčnostjo in nezlomljivo voljo.

Atlantis Master je šest-mesečni program, ki s pomočjo atlantidskih zapisov in kod gradi voditelje nove generacije. Voditelje, ki združujejo kozmično zavest in zemeljska pravila. Voditelje, ki se ne bodo bali prevzeti krmila v svoje roke in kateri ne bodo klonili pod zahtevami drugih ljudi. Voditelje, ki bodo razumeli, da so sposobni narediti… več! Spoznajte ga povsem brezplačno in se nato odločite...ali je že čas za vas. 

Atlantis Master je program, ki v človeku prebudi naravno voditeljstvo, nato pa ga izostri v znanjih in tehnikah, ki jih potrebuje, da lahko prodorno uresniči svoje vizije ter življenjska poslanstva.

VAS KLIČE ATLANTIDA? BI RADI SPOZNALI KAJ TA KLIC POMENI ZA VAS?

Potek programa:

- spoznavanje Atlantide in moje poti, ki mi je pomagala najti svoj potencial
- kako prepoznati svoje darove Atlantide v sebi
- vpogledi v rezultate prvih certificiranih Atlantis Masterjev
- vaja, ki pomaga razvijati voditeljske veščine in samozavest
- vaša vprašanja in AtlAntidini odgovori
VODENA MEDITACIJA V ATLANTIDO- povežite se z njeno ljubeznijo v sebi in jo povabite v svoje življenje, da vas bo vodila in vam pomagala

Mesta na predstavitev so omejena, zato se hitro prijavite. 

 

 


-

KDAJ: ČERTEK 7.9.2017
URA: 20H - 22H
LOKACIJA: DUHOVNI ATELJE POTOVANJE DUŠE, TACENSKA 26, 1210 LJUBLJANA-ŠENTVID
PRISPEVEK: BREZPLAČNO
PRIJAVE: mihael@potovanjeduse.si ali 040 452 122 (sms)

___________________________________________________________________________________________

 

In poglejte si še video...

Video o moji poti z Atlantisom in kako lahko ta pot, ki sem jo spoznal jaz, pomaga tudi vam...

https://www.youtube.com/watch?v=V3i1zxG85dw&feature=youtu.be

 

 

 

25. oktober 2019
20.11. se vrnite na naš naslov, kajti prihaja naša nova, izjemna spletna stran!