E-NOVICE IN BREZPLAČNA TEDENSKA SPOROČILA
KOLEDAR DOGODKOV
Vsi prihajajoči dogodki
Domov » Novice »

VSE DOBRE STVARI SO 4: NAJAVLJAMO 3 BREZPLAČNE PREDSTAVITVE V SEPTEMBRU in ENO V OKTOBRU

23. avgust 2017

En lep nebeški pozdrav
 
Kmalu se bo koledar začel obračati, narava se bo odela v jesenske barve in vse se bo začelo spreminjati. Tako kot drevesa odlagajo svoje liste in se pripravljajo na transformacijo, se bo enako zgodilo tudi z ljudmi. Letošnja jesen napoveduje veliko introspekcije in raznoraznih vpogledov vase. Ste to že začutili? Morda vam ni več do toliko druženja z drugimi ljudmi kot pred časom. Saj ne, da jih ne bi imeli radi, ne gre za to, a kot bi čutili, da potrebujete energijo zase. Določene okoliščine, ki so se včasih zdele kot mačji kašelj, so sedaj večje breme in zavetje najdete v svojih notranjih svetovih - v miru, meditaciji, dobrih knjigah in duhovnih znanjih.
 
Vse več je ljudi, ki so poklicani v duhovno rast, da bi si izboljšali življenje in vse več je tistih, ki temu klicu sledijo. Pa vendar je včasih težko vedeti kaj je tista smer duhovnosti, ki za vas prinaša najboljše možnosti razvoja. Veseli smo, da tako zelo zaupate našemu duhovnemu ateljeju in odločili smo se, da vas povsem brezplačno usmerimo. Da vam predamo naše izkušnje. Da vam damo možnost, da začutite nas in naše zgodbe. 
 
Vse dobre stvari so 3, mi pa smo jih nanizali kar štiri. Zato z veseljem napovedujemo kar 3 brezplačne predstavitve v septembru in eno v oktobru. Izberite svojo.
 
7.9. ste na predstavitev tečaja Atlantis Master poklicani vsi tisti, ki vas zanimajo moderne voditeljske veščine s pridihom Atlantisa z Mihaelom
13.9. prihaja predstavitev Mojstra Meditacijske terapije z Mihaelom
20.9. je čas za predstavitev Meditacij in Tečaja meditacije, ter Kril obilja s Cristy
3.10Večer skupinskih medijstev in Branja ciganskih kart z Nalom in Natašo 

 

Mesta se že hitro polnijo zato si hitro zagotovite svoje. In en nebeški blagoslov iz našega Duhovnega ateljeja

_____________________________________________________________________________________________

 
BREZPLAČNO - VEČER ATLANTISA! SPOZNAJTE MODERNE VODITELJSKE VEŠČINE

_____________________________________________________________________________________________

Današnji svet kriči po močni in prodorni energiji, ki zna ustvariti spremembe, ki so potrebne. Mnogo ključnih dejavnikov je klonilo pod kolektivno šibkostjo in zmedenostjo. Posledično se je ustvaril svet, ki nima ne naravnega, ne socialnega ravnovesja. Planet Zemlja je tako močno neuravnovešen. A takšen je zaradi neuravnovešenosti njegovih prebivalcev – ljudi. Namreč, mnogi izmed njih so obtičali v coni povprečja, neuresničenih idej in toksičnih občutkov, zaradi česar ne zmorejo ustvariti energije, ki je potrebna, da se to spremeni. Mnogi ljudje so izgubili stik s svojo notranjo močjo, tisto katera je nujno potrebna, da se stvari zgodijo. Veliko ljudi je ujetih v »napačnih« okoliščinah, nekateri se celo zavedajo, da je potrebno nekaj spremeniti, vendar pa jim manjka specifične voditeljske energije. Sedaj vam prvič predstavljam to edinstveno, drzno in predvsem močno energijo – Atlantis energijo.

DOBRODOŠLI NA BREZPLAČEN VEČER, KJER VAM BOM PREDSTAVITL SVOJO ZGODBO, VAJE IN PROGRAME, KI PREBUJAJO MODERNE VODITELJE, TER VAS Z IZJEMNO MEDITACIJO POPELJAL V SVETOVE ATLANTIDE. 

Atlantis Master  - program modernega voditeljstva je edinstven program, ki razkriva in uči voditeljske ter kreatorske principe ene izmed najmočnejših civilizacij v Vesolju – Atlantisa.

Atlantis je civilizacija, ki s svojo svetlobo deluje na nivoju pete dimenzije. V vesolju je znan po svoji izjemno določeni, osredotočeni in voditeljski energiji. Ko je potrebno stvari premakniti naprej, se pokliče Atlantis. Ko je potrebno vzpostaviti notranje ravnovesje, nastopi Atlantis. Ko je potrebno preusmeriti svet, nastopi Atlantis. Njegova energija je namreč tista, ki poskrbi, da se spremembe zgodijo. Zakaj je ta civilizacija glede tega tako edinstvena? Skrivnost se skriva v njenih varuhih, kateri svoje znanje črpajo iz njenih planetarnih kristalnih zapisov. Ti zapisi vsebujejo informacije o ureditvi vesolja, načrte kreacije in tehnike zdravljenja bitij na vseh nivojih. Zaradi tega imajo vodniki z Atlantisa tako močan notranji kompas za voditeljstvo. Vedo katera smer razvoja je prava, kaj blokira napredek in kako te blokade odstraniti. Predvsem pa imajo zaradi svoje pretekle zemeljske projekcije izkušnjo, kako ta kozmična znanja spojiti s trdo zemeljsko zavestjo.

In tako povzročiti, da se stvari dejansko… zgodijo.

Atlantis poseduje visoko duhovno, duševno in fizično razvitost. Kot civilizacija je izjemno trden in nepopustljiv. Nekaj takega kot so strahovi, dvomi, neodločnost…, sploh ne pozna. Upravljanje energije na njem deluje na nivoju telepatije, telekineze in kristalne transformacije. Vsak atlantid nosi v sebi močan zapis individualnosti, zaradi česar je zmožen ves čas prepoznavati lastne moči, darove in pa tudi meje. Prav tako pa se v Atlantisu nahaja največja vesoljna knjižnica, ki deluje na nivoju pete dimenzije. V tem vesoljnem zbiralniku so bile modrosti in skrivnosti Atlantisa shranjene tisočletja, kjer so čakale, da bo zemeljsko človeštvo zopet pripravljeno na vstajenje atlantis energije. Čakale so tiste  posameznike, ki so v sebi začutili klic, da bi radi delali z njimi in posledično vplivali na svet. Čakalo se je na dovoljšen dvig zavedanja, da se bodo lahko ta znanja zopet povezala z ljudmi, ki so dovolj močni, da bodo lahko delali z energijo Atlantisa. Sposobnosti vodenja, zdravljenja, manifestacije… tako zopet čakajo, da se jih uporabi v najvišje dobro.

Čas je, da se ustvari generacija novih voditeljev. Voditeljev, ki bodo vedeli kako preusmeriti svet, predvsem pa katera smer je prava. Voditeljev, ki bodo to naredili z drznostjo, srčnostjo in nezlomljivo voljo.

Atlantis Master je šest-mesečni program, ki s pomočjo atlantidskih zapisov in kod gradi voditelje nove generacije. Voditelje, ki združujejo kozmično zavest in zemeljska pravila. Voditelje, ki se ne bodo bali prevzeti krmila v svoje roke in kateri ne bodo klonili pod zahtevami drugih ljudi. Voditelje, ki bodo razumeli, da so sposobni narediti… več! Spoznajte ga povsem brezplačno in se nato odločite...ali je že čas za vas. 

Atlantis Master je program, ki v človeku prebudi naravno voditeljstvo, nato pa ga izostri v znanjih in tehnikah, ki jih potrebuje, da lahko prodorno uresniči svoje vizije ter življenjska poslanstva.

VAS KLIČE ATLANTIDA? BI RADI SPOZNALI KAJ TA KLIC POMENI ZA VAS?

Potek programa:

- spoznavanje Atlantide in moje poti, ki mi je pomagala najti svoj potencial
- kako prepoznati svoje darove Atlantide v sebi
- vpogledi v rezultate prvih certificiranih Atlantis Masterjev
- vaja, ki pomaga razvijati voditeljske veščine in samozavest
- vaša vprašanja in AtlAntidini odgovori
VODENA MEDITACIJA V ATLANTIDO- povežite se z njeno ljubeznijo v sebi in jo povabite v svoje življenje, da vas bo vodila in vam pomagala

Mesta na predstavitev so omejena, zato se hitro prijavite. 


-

KDAJ: ČERTEK 7.9.2017
URA: 20H - 22h
LOKACIJA: DUHOVNI ATELJE POTOVANJE DUŠE, TACENSKA 26, 1210 LJUBLJANA-ŠENTVID
PRISPEVEK: BREZPLAČNO
PRIJAVE: mihael@potovanjeduse.si ali 040 452 122 (sms)

_____________________________________________________________________________________________

BREZPLAČNO - GLOBOKA KOZMIČNA ZNANJA! MOJSTER MEDITACIJSKE TERAPIJE

_____________________________________________________________________________________________


Naj se tvoja iniciacija v mojstra meditacijskih terapij začne že sedaj! Naj ti pokažem kako…

Si želiš postati certificiran meditacijski terapevt in pomagati drugim? Želiš ugotoviti, le je to zate? Vabim te na brezplačni večer, kjer začutiš energije, ki ti odgovorijo na tvoje poti mojstra v tebi. 

Vesoljna modrost je neskončna. Univerzum v svojih časovnicah in dimenzijah shranjuje neprecenljive skrivnosti, katere so pa na voljo  tistim, ki se jih zavedajo.  Mogočne energije tako čakajo, da jih nekdo uporabi. Mojster meditacijske terapije™ je izjemen 5-mesečni tečaj, ki vam odpre vrata do zakladnice znanj in elementalov visokih dimenzij, hkrati pa vašo energijo mojstrsko izbrusi in ji omogoči, da jo lahko upravljate v skladu z vesoljnimi zakoni.

Meditacijska terapija™ je inovativna tehnika, ki se je potrebovala na planetu, ki doživlja skupaj s svojimi prebivalci velike preobrate. Skozi svoja edinstvena znanja, ki uravnovešajo številne blokade, s katerimi se soočajo posamezniki in posledično svet, predaja nove metode, tehnike in iniciacije, ki delujejo na področju uravnovešanja številnih pomembnih aspektov življenja. Številna modra bitja, ki so osvojila ta znanja že mnogo pred nami, so se sedaj odločila, da smo pripravljeni stopiti stopničko višje in spoznati energijske sfere izjemnih moči, ter jih predati vsem, ki potrebujejo novo priložnost za življenje.

Ta tečaj predstavlja edinstveno iniciacijo v močnega mojstra upravljanja zdravilnih, zaščitnih in manifestacijskih energij. Na tečaju vam bodo predane tehnike, viri, dostopi, znanja in ključi s katerimi operirajo in delujejo eterični vodniki ter civilizacije najvišjih dimenzij, kot so Atlantis, Taras, Sirius, Plejade, Origon, Elisa, Venus, Xilon, Pistus, Armon…

Te zanima:

- kaj lahko ta tečaj aktivira v tebi?
- kako daleč lahko greš v upravljanju zdravilnih, manifestacijskih, zaščitnih in terapevtskih energij?
- kako ti lahko Atlantis, Origon, Taras, Armon, Plejade in mnoge ostale visoke civilizacije pomagajo pri gradnji tvojega lastnega življenja?
- kako lahko prebudiš svoje dušne talente, kateri spijo v tebi in samo čakajo, da se pritisne  pravi sprožilec? Je mogoče ta tečaj pravi sprožilec?
- kako lahko svoje življenje spremeniš v »čarovnijo«?
-kje se nahajajo skriti templji, ki s svojo močjo in zapisi spreminjajo vesoljne poti, tudi tvoje?
-kateri so ključi, ki v resnici upravljajo svet okoli tebe?
-kako lahko začneš brati frekvence in zapise, ki jih Zemlja sploh ne zazna?
-katere so manifestacijske kode s katerimi se ustvarja vse (planeti, elementali, denar, bolezen, materija…)?
-iz kje prihajaš in česa si sposobna/sposoben?
-kako pomagati svetu in ga prebuditi v njegovi najsvetlejši luči?
-kdo si ti kot »lightworker« in kaj lahko v resnici narediš, če se zaveš svojega vpliva in sposobnosti?
-kako potovati med časovnicami in prehajati med svetovi, ter kako odpirati portale?
-kje so neomejeni viri energije, katera lahko ustvari vse kar si želiš?

Kaj pa, če ti povem, da :


- je vso to znanje na dosegu tvoje roke?
- da se mojster ne rodiš, ampak da se v mojstra izgradiš in, da lahko mojster postaneš tudi ti?
- je tvoj um pripravljen razumeti tisto, kar so nekateri do sedaj označevali kot nemogoče?
- ne izkoriščaš niti en odstotek svoje energije in kaj bi se zgodilo, če bi to povečal/a na 10, 30, 70%...?
- ti lahko pomagam tvoje delovanje dvigniti na nivo za katerega sploh nisi verjel/a, da obstaja?
- nekdo »tam zunaj« nestrpno čaka, da mu daš dovoljenje, da se ti približa in predstavi?
- je večino tvojega sveta iluzija in, da večino resnic še sploh ne poznaš?
- da ti ta tečaj lahko da odgovore, ki jih mogoče iščeš?

Če si na katerokoli vprašanje odgovoril/a z da, potem te vabim, da se mi pridružiš na tej brezplačni predstavitvi, ki sem jo naredil samo zate. Močno se zavedam pomembnosti tega potovanja, zato bi rad poskrbel, da se je boš zavedal/a tudi ti. Rad bi poskrbel, da boš resnično vedel/a kaj imaš pred seboj zato, da boš lahko sprejel/a najboljšo odločitev zase in za svoje življenje.

Na tej brezplačni predstavitvi ti bom:


-predstavil celotni program MOJSTER MEDITACIJSKE TERAPIJE™, njegovo sestavo, njegov potek in nekaj energij s katerimi bomo delali.
-Povedal ti bom o izjemnih primerih, ko je meditacijska terapija naredila tisto, kar svet imenuje čudež. Čas je, da ti predam nekaj zgodb, ki jih je vesolje skrivalo dolgo časa, a je sedaj prišlo obdobje, ko je svet pripravljen na njih! Vprašaj me karkoli in odgovoril ti bom.
-POSEBNA INICIACIJA VEČERA! MEDITACIJSKA TERAPIJA V PRAKSI! Poleg vsega opisanega te bom na brezplačni predstavitvi, z eno izmed meditacijskih terapij, odpeljal tja, kjer je tvoja duša doma! Naj se tvoja iniciacija v mojstra meditacijskih terapij začne že sedaj!

Prijave na spodnji obrazec. PRIJAVE NA BREZPLAČNO PREDSTAVITEV SO OBVEZNE.

 


-

KDAJ: SREDA 13.9.2017
URA: 20H - 22h
LOKACIJA: DUHOVNI ATELJE POTOVANJE DUŠE, TACENSKA 26, 1210 LJUBLJANA-ŠENTVID
PRISPEVEK: BREZPLAČNO
PRIJAVE: mihael@potovanjeduse.si ali 040 452 122 (sms)

_____________________________________________________________________________________________

 
BREZPLAČNO - VEČER MEDITACIJE! IN CRISTY SPREGOVORI KAKO IZBOLJŠA ŽIVLJENJE

_____________________________________________________________________________________________

 
Vabljeni na predstavitev, ki sem jo Cristy Žmahar oblikovala samo za vas. V času visokega duhovnega napredka naše duše hrepenijo po tehnikah in načinih, ki bi prebujale. Vse se spreminja. Vedno več je ljudji, ki si za svoje življenje želijo boljše, večje... drugačno. Nobena skrivnost ni, da je mnogo ljudi odkrilo, da delo na sebi prinaša vse, kar si želijo. Mnogi, ki so meditirali so odkrili svetove obilja in sreče. Meditacija, rojena v zibelki Budinih časov je postala zaveznica modernega človeka in uporabljajo jo vsi, ki si želijo življenje veličine. 
 
Rezultati govorijo svoje. Znanost tudi. Učitelji meditacije že leta in leta skušamo ljudem pokazati kaj smo odkrili na poti svoje rasti. Kaj vse nam je prinesla meditacija. Od miru, urejenih okoliščin in občutka, da bo vse še v redu in da smo mi vir tistega "v redu". Težko je opisati kaj prinese meditacija. Težko je povedati. To se mora preprosto začutiti. Sama lahko ljudem povem svojo izjemno zgodbo. Kako sem popolnoma izgubljena v življenju iskala odgovore povsod...le v sebi ne. Kako sem zajadrala k ljudem, ki naj bi mi pomagali...pa mi preprosto niso znali. Pot je bila težka in polna trnja, dokler ni končno nastopil mir. Tegobe preteklosti so umaknile svoje kremplje. Solze so prenehale netiti čustvene viharje. Končan partnerski odnos se je vrnil na tirnice ljubezni. Kako?
 
Kako...so me vprašali. Odvrnila sem.... Z meditacijo. Mnogi so me le čudno pogledali, kajti zadaj ni bilo zapletenih formul, temveč le "sedenje z zaprtimi očmi."
 
Pa je to res? Ne ni res. Meditacija je več kot sedenje z zaprtimi očmi. Ni sproščanje, kot mislijo mnogi, sproščanje je le posledica nje. Je načrtna gradnja energije in moč, ki zmore nato določiti naše nadaljnje življenje. Meditacija je ključno ustvarjanje. Je energijska mišica za vse, ki so bili popolnoma otopeli in je zato otopelo tudi njihovo življenje. Meditacija je ključ do spoznavanja sebe in ko imaš odgovore o svojem smislu življenja, uspeh ni več vprašanje, temveč logična posledica. 
 
Preprosto? Niti ne. Kajti moderen človek se zna velikokrat izgubiti v zagonetkah odnosov in težkih okoliščin. Tudi mir je odločitev, ki pride z delom in potrpežljivostjo. 
 
Pa se najdejo ljudje, ki me vprašajo... Cristy, lahko znanstveno dokažeš svoje trditve? Ali nekdo kot ti, ki je študiral meditacijo lahko dokaže, da z njo dobimo, po čemer hrepenimo?
 
Nisem znanstvenica. Vem pa kaj čutim. Pa vseeno, sem poiskala vire za vse, ki imate podobna vprašanja. Znanstveniki iz univerze Harvard, ki je tako spoštovana, so tako že pred časom objavili javne podatke, ki vam jih sedaj posredujem. John Denninger, doktor Harvard medicinske univerze, je vodil 5-letno študijo, ki je povezovala kronični stres, možgansko aktivnost in meditacijo.
 
 
S številnimi in obsežnimi raziskavami, ter prostovoljci so tako potrdili sledeče učinke meditacije (navajam le nekaj izmed njih):
 
- meditacija postavi vzorce možganskih valov v alfa stanje, kar sproži zdravilne procese
- zmanjšuje stres in z njim povezane bolezni
- premaguje: žalost, jezo, ljubosumje, odpor in nizko samopodobo
- dviguje raven energije in krepi pozitivna občutja
- ohranja osredotočenost in povečuje efektivnost
- je najučinkovitejše alternativno zdravilo
- izboljša spanje
- upočasnjuje staranje izboljša cikluse v telesu (menstrualni cikulsui , hormonski ciklusi itd...)
- povečuje občutke sprejetosti in sprejemanja
 
 
Meditacija. Ponosna sem, da sem si lahko nabirala znanja o njej preko študija in izkušenj in si tako pridobila mednarodno priznano diplomo iz poučevanja meditacije. Hvaležna sem, da imate radi naše brezplačne vodene meditacije.
 
Sedaj pa sem se odločila, da meditacijo in njene poti predstavim tudi vam. Vabljeni na brezplačni večer, kjer:

- vam bom povedala katera pot meditacij je prava za vas in zakaj se je lotiti
- boste spoznali podrobno tečaj meditacije, o kolikor že nekaj časa razmišljate o njej - spoznavanje podrobne strukture tega tečaja in kakšne rezultate prinaša
- povejte mi kaj iščete za svoje življenje in med vsemi možnostmi bom svetovala pravo za vas
- spoznajte povezavo med podzavestjo in meditacijo
- predstavitev tečaja Krila obilja, kjer se s pomočjo meditacij čisti podzavestne vzorce
- spoznajte kako je Cristy razvila svoja znana tolmačenja meditacij, ki navdihnejo mnoge in kako se lahko tega naučite tudi sami

 
vrhunec večera: vodena meditacija, kjer se bomo povezali z vašo dušo in s pomočjo vaše podzavesti odkrili KAJ sploh imate za čistiti, na kakšen način in odkrili sporočila duhovnega razvoja za vaš boljši jutri

Čas je za spremembe. Čas je za...boljše. Dovolite mi, da vam pokažem...kako.
 
Vabljeni! Prijave obvezne. Neprijavljenih žal ne bomo mogli sprejeti, seznam se bo preverjal na vhodu. 
 


-

KDAJ: SREDA 20.9.2017
URA: 20H - 22h
LOKACIJA: DUHOVNI ATELJE POTOVANJE DUŠE, TACENSKA 26, 1210 LJUBLJANA-ŠENTVID
PRISPEVEK: BREZPLAČNO
PRIJAVE: info@potovanjeduse.si ali 040 452 122 (sms)

_____________________________________________________________________________________________

 
BREZPLAČEN VEČER SPOROČIL! VEČER MEDIJSTVA IN CIGANSKIH KART
_____________________________________________________________________________________________Vabljeni na večer sporočil, ki bodo ganila vaše srce. 

 
V našem duhovnem ateljeju združujemo številna globoka duhovna znanja. Mnogi ljudje najdejo odgovore preko tečajev, medtem ko imajo drugi radi individualni dotik. V ta namen smo nedavno odprli prelepo terapevtsko sobo, kjer se vaše srce počuti kot doma. Vas zanima kakšna sporočila slišijo tisti, ki jih objamejo energije v njej? Ponosni smo, da sodelujemo z dvema izjemnima terapevtoma. Oba sta certificirala angelska terapevta in medija. In vsak izmed njiju prinaša prav posebno nebeško darilo.
 
Spoznajte Nala Husiča in Natašo Krizmanič, ki sta vam pripravila prav poseben večer sporočil za vas. Spoznajte njuno zgodbo, delo, nato pa se prepustite Nebesom, da spregovorijo z njuno pomočjo. 
 
Najavljamo prav poseben večer, kjer se bo združevalo sledeče:
 
 
1. NAL HUSIČ - BRANJE CIGANSKIH KART IN NUMEROLOŠKI IZRAČUNI
 
Magični vpogledi…Ciganske karte nosijo prav poseben blagoslov tistemu, ki se mu jih bere, kot tudi tistemu, ki jih bere. Oba sta lahko prepričana, da se bo zgodilo nekaj edinstvenega in da se bo stkala neka mistična, preroška zgodba. Na prvi pogled so ciganske karte videti preproste in zaradi tega jih izkušeni mojstri priporočajo bolj začetnikom, a so vse prej kot to. Dobro je vedeti, da se v njih skriva tisočletno znanje in ob tem je potrebna izredna intuicija tistih, ki jih tolmačimo. Nal se jih je lotil z veliko mero navdušenja in jih pričel spoznavati. Meditiral je z vsako cigansko lepotico posebej, da je dobil še dodatne uvide, veliko je bral in se učil iz njih, saj nosijo obe plati, tako tisto lepo kot tudi tisto, kateri Nal reče…posebno sporočilo. Vedno znajo presenetiti, zagotoviti preobrat in pričajo o tem kako je vse odvisno od tega kdo sprašuje karte in kaj jih vpraša. 
 
Na ta večer bo Nal predal nekaj sporočil iz ciganskih kart, spoznali pa boste tudi njegove tečaje branja ciganskih kart, numerološke izračune, ki jih izdela za vas, interpretacijo sanj, ki vam ponudi marsikateri odgovor in izjemne regresije v prejšnja življenja. 
 
 
 
2. NATAŠA KRIZMANIČ - MEDIJSTVO IN ENERGIJSKA ČIŠČENJA PROSTOROV
 
 
Ko naši bližnji preminejo, zapustijo telo in vstopijo v novo dimenzijo bivanja - v duhovni svet. Njihova zavest se pravzaprav osvobodi zemeljskih spon in stopi v novo, višje stanje zavesti. To je povsem naraven proces in v duhovnem svetu se prihoda duše veselijo prav tako, kot se mi veselimo rojstva otroka. Postopek prehoda v duhovni svet je tako obarvan z lepoto in čudežnostjo življenja.Kljub temu, da je prehod v duhovno raven bivanja lahko zelo prijetna izkušnja za dušo, pa je hkrati lahko zelo boleča za bližnje, ki ostanejo na zemeljski ravni in imajo občutek, da so izgubili vse stike z ljubljeno osebo. Gre za občutek dokončnosti oz. konca, ki lahko prinese globoke čustvene bolečine. Naloga medija je, da s pomočjo duhovnega vodstva angelov in duhovnih vodnikov stopi v stik s preminulo dušo ter preda informacije, ki potrdijo njen nadaljnji obstoj. In Nataša je ljubeč medij, ki vam bo s sporočili zagotovo orosila oči. Duše duhovnega sveta vam s pomočjo Nataše vedno posredujejo svojo ljubezen in hvaležnost. 
 
Na ta večer vam bo Nataša predala nekaj sporočil vaših pokojnikov, vam pokazala te čudovite dimenzije, hkrati pa ne bo manjkalo predstavitve učinkovitosti energijskega čiščenja prostorov.
 
 
To je klic za vas. Sporočila vas čakajo. Nebeški šepeti pa ljubijo v neskončnosti. Vabljeni!
 


-

KDAJ: TOREK 3.10.2017
URA: 20H - 22:15h
LOKACIJA: DUHOVNI ATELJE POTOVANJE DUŠE, TACENSKA 26, 1210 LJUBLJANA-ŠENTVID
PRISPEVEK: BREZPLAČNO
PRIJAVE: info@potovanjeduse.si ali 040 452 122 (sms)


-

 
12. april 2018
ODLOČILI SMO SE, DA VAM PREMIERNO PONUDIMO MESTA NA BREZPLAČNIH PREDSTAVITVAH IN VAM RAZKRIJEMO TE ČAROVNIJE....