Sodelavci

Sodelavci

SPOZNAJTE NALA HUSIČA, tolmača ciganskih kart, belega maga, jasnovidca in energijskega terapevta

Ko se spomnim svojega otroštva sem bil dokaj drugačen od svojih vrstnikov, ne po zunanjem izgledu ampak po načinu delovanja. Pravijo, da ima vsak svoje veselje in moje veselje je bil moj notranji svet, v katerega sem se rad zatekal. Odraščal sem v družini kjer je "drugačnost" bila nekaj povsem vsakdanjega. Že moja družina je zgodba zase in rad jih imam ne glede na vse izkušnje, so vsekakor mi v ponos. V krogu v katerem odraščaš ti postanejo določene teme zanimive, sploh če si v družbi žensk, a ta družba je bila zame nekaj posebnega. Pogovori o sanjah, prerokovanju, zdravilstvu ,…so bile moje spremljevalke že od malih nog. Z leti sem se iz ust svojih prednic naučil dosti stvari o nevidnih dotikih, videnjih, preroških sanjah in doživetja iz "onostranstva" so mi bila zelo blizu.

Že kot otrok sem oboževal živali in se z njimi največ družil, pravzaprav bolj kot s svojimi vrstniki. To so krasna bitja, ki te veliko naučijo, mene so naučile o brezpogojni ljubezni in tako sem se s svojimi kosmatimi prijatelji pogovarjal, sprehajal in jih tudi povprašal o tistem, kaj je želelo vedeti moje srce. Morda zveni to marsikomu nenavadno, a je resnično. Vsa živa bitja komunicirajo na edinstven način in ko prisluhneš jeziku narave, ter si z njo v sožitju, se ti odpre povsem drugačen svet. Z veseljem sem zakorakal vanj.

V nekem obdobju svoje poti sem tako naletel na osebo, katero sem spoznal že davno, davno tega.Najina pogleda sta se ujela in oba sva vedela da naju združuje nit ljubezni. Kot brat in sestra iz večnosti… Ljubezni do živali, narave,.. To je bila Cristy Žmahar, katere spletno stran ste obiskali. Nato sem bil povabljen v objem ateljeja Potovanje duše z namenom da se udeležim meditacije in tja sem odšel brez vsakih pričakovanj. Sanjalo se mi ni kakšna pot je pred menoj. Po nekaj obiskih sem se pri njej počutil kot doma, tako varen… "To je to!" sem si rekel in še dan danes trdim enako. Obiski njenih meditacij so se nizali in moje spoznavanje sebe se je vedno bolj poglabljalo. Zbral sem pogum in se udeležil prvega tečaja, ki mi je spremenil celotni pogled nase in na svoje delovanje. Ne, nisem »čuden«, kot so rekli, tak sem in to sem jaz. Z veliko mero zadovoljstva so se začeli nizati tečaji, drug za drugim, z namenom pridobivanja znanj, saj sem od nekdaj želel delati z ljudmi in pomagati -pokazati pot upanja.

Da, vse se da in vse je mogoče, če se le odločimo za to.Moje delovanje se je razširilo, dandanes sem obdan z ljudmi, ki me spodbujajo da vsak dan znova stopam v svet, ki ga imenujem kar  moj dom. Vsak ima svoje kolesje sreče in to je moje. To je svet ljubezni, svet lastnih potencialov , pot duše katera je prišla služiti namenu na Zemlji.   Svet, ki ga želim deliti z vami. Pridobil sem številna znanja in certifikate, se opremil z znanjem in mu dodal srčno noto.

Moji pridobljeni nazivi so tako
 • beli mag in bralec ciganskih kart
 • učitelj meditacije
 • angelski terapevt
 • mojster meditacijske terapije
 • A predvsem je moj glavni naziv – POMOČNIK LJUDEM. Od srca do srca. Prehodi sem poti, ki jih iščete...vi... Vabljeni, če vam lahko kakorkoli pomagam.
 • Moje storitve lahko najdete na tej spletni strani pod zavihkom "individualno"
Seznam mojih dogodkov najdete TUKAJ
Konktaktirate pa me lahko na: nal@potovanjeduse.si

S srčnimi blagoslovi, Nal Husič

SPOZNAJTE VITO LESNJAK, našo čarobno voditeljico otroških programov

Moje ime je Vita Lesnjak, tekom študija filozofije in ekonomije, me je življenjska pot vodila na različne poti, kjer sem vstopala v stik z otroki, zato sem se usmerila tudi na spoznavanje Montessori pedagogike. Svet majhnih in večjih otrok mi je podajal možnosti, da sem imela različne priložnosti, kjer sem gledala z njihove perspektive, jim podala vpogled v svoje delovanje in smo tkali skupne dogodivščine. Zmeraj je bilo zabavno in smo se vsi kaj novega naučili. Prirejala in sodelovala sem na raznih ustvarjalnih delavnicah, kjer smo se spoznavali z raznovrstnimi oblikami umetnosti, spoznavali sebe ter svet naokoli nas skozi poučno, lahkotno in izredno igrivo energijo. Preko druženja in delovanja z avtisti, mi je bila dana možnost, da sem odkrivala način pogleda skozi njihova obzorja, ki so tudi tako zelo posebna in drugačna.

Otroški pogled na svet je unikaten, tako subtilen, srkajoč, da se mi zdi nadvse pomembno, da vanj vstopamo z občutkom. Pomemben je vsak vtis, ki se ustvari, otrokova ustvarjalna energija pa naj ne ostane neopažena. Dobrodošlo jo je usmerjati, poiskati zaklade, ki domujejo v notranjem otroškem svetu ter jih skrbno negovati, pri čemur nas meditacija, pravljični večeri in razne delavnice podprejo pri nastavitvi notranjega kompasa, povezovanja s pravljičnimi vsebinami angelov, vil, škratov, raznih živalskih vodnikov ter še marsičesa, kar odkrijemo na naših igrivih dogodivščinah. 

Otroci po navadi vedo kdo so, malokrat jih je potrebno stvari naučiti, saj jih poganja nevidna notranja sposobnost, ki jih vodi, da osvajajo znanja. Odrasli pa smo jim v pomoč, skrb in nego, da pridobivajo izkušnje udejstvovanja v okolju. 

Sem brezmejna ljubiteljica narave, živali, meditacije, knjig, raznih umetniških ustvarjanj in novih znanj. Skozi delo z otroki se ogromno naučim in sem mnenja, da so ravno oni naši veliki učitelji. Zato sem za male junake oblikovala unikatne otroške čarovnije in delavnice in komaj čakam, da spoznam vaše otroke.

Moje izkušnje z otroci:

 • spremljevalka avtista v osnovni šoli in dodatna učna pomoč otrokom,
 • varuška otrokom na domu,
 • delo v gledališču, kjer so se odvijale razne ustvarjalne delavnice za otroke,
 • igralska šola za otroke,
 • prirejanje in vodenje rojstnodevnih zabav in kreativnih delavnic…

Moja duhovna znanja:

 • tečaj meditacije po metodi Cristy Žmahar,
 • certifikat Tečaj jasnovidnosti in angelske terapije po metodi Cristy Žmahar,
 • certifikat Mojster meditacijske terapije po metodi Mihaela Žmaharja,
 • certifikat Medijstva, ki ga je razvila Cristy Žmahar,
 • osnovno izobraževanje Montessori pedagogike,
 • certifikat za telesni proces MTVSS, začetni seminar Theta Healing,
 • mojstrica in učiteljica klasičnega reikija (v pridobivanju). 
Otroške čarovnije najdete TUKAJ
Konktaktirate pa me lahko na: vita@potovanjeduse.si

Želim vam obilo čarovnij z vašimi otroci, Vita

SPOZNAJTE DRAGANA KOKALOVIČA, reiki mojstra in terapevta theta healinga

Moje otroštvo je bilo razdeljeno na dva dela, na čas v Bosni in na čas v Ljubljani. V Bosni sem živel do 4.leta, kjer sem tako kot se je takrat za tiste kraje spodobilo, redno obiskoval cerkev. Čeprav mi način ni bil blizu, sem tam prvič začutil, da obstajajo še drugi duhovni nivoji. In moje zanimanje za njih je začelo naraščati. Po mojem 4.letu sem s starši prišel v Slovenijo. Ker sta večino časa delala, sem čas preživljal z mojo drugo mamo, Mileno. Ona me je naučila govoriti tekoče slovensko, brez tistega slavnega "balkanskega L-ja". 

Moja duhovna pot se je nadaljevala po srednji šoli, saj sem začel takrat obiskovati skupinske meditacije. In čas je bil za spoznavanje meditativnih tehnik, jasnovidnosti … To je bil zame nov, neraziskan teren, kateri me je pa izredno privlačil. Namreč, te energije so bile zavite v neke neznane tančice in začel sem se spraševati ali ni ta duhovnost morebiti tista, katero sem iskal. Po skoraj dve-letnem obiskovanju vodenih meditacij, pa se mi je pripetil dogodek … zunajtelesnega potovanja. Posledica tega je bila nekajdnevna slabost in energijska izgubljenost. In prevladal je strah, zaradi česar sem vse opustil.  

Deset let kasneje sem ponovno začutil potrebo duhovnem razvoju in delu na sebi.Tako sem se najprej srečal z Zlatim Reiki-jem, nato pa še s Cristy na njenih skupnih meditacijah. In ker me je ta način duhovne rasti popolnoma prevzel, sem nadaljeval z učenjem Kundalini in Usui Reikija. Seveda sem preizkusil tudi nekaj ostalih tehnik in med njimi me je najbolj navdušil Theta Healing. Po nekaj seansah preko Skypa sem spoznal, da mi lahko spremeni življenje na bolje, zato sem se odločil, da opravim tečaj. Za lažje razumevanje in dojemanje vsega naučenega sem obiskoval tečaje tudi pri Mihaelu in Cristy. In takrat je prišel tisti občutek samozavesti, ki nastane, ko združiš znanje in razumevanje. Ko dobljeno informacijo dejansko začutiš. In končno je prišel ta trenutek …, ko lahko dobljeno znanje in izkušnje delim z vami. 

In kako sem prišel do tega? Cristy me je nekoč pogledala in rekla: »Dragan, to je to. Pojd delat!« In evo mene … Tukaj sem.

Moja pridobljena znanja:

 • Zlati Reiki
 • Kundalini Reiki (1. 2. in 3. stopnja)
 • Usui Reiki (1. in 2. stopnja)
 • Angelsko celično zdravljenje
 • PEAT terapevt
 • Theta Healing (DNK 1 in DNK 2)
 • Tečaj Zelene magije 
 • Angelski terapevt

Ljubezen in srčnost je tisto, kar želim učiti in deliti.

Vabljeni na moje tečaje reikija, ki jih najdete TUKAJ
Kontaktirate me lahko na: dragan@potovanjeduse.si 

Z ljubeznijo, Dragan Kokalovič 

Začuti naše terapevte preko video vsebine

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopite v naše nebeške e-poštne svetove in prejemali boste zanimive novičke in brezplačna tedenska duhovna učenja. Ob vašem vstopu vas obdarimo z dvema meditacijama in devetimi angelskimi obredi. Dobrodošli.