Sodelavci

Sodelavci

SPOZNAJTE VITO LESNJAK, našo čarobno voditeljico otroških programov in Reiki oddelka

Moje ime je Vita Lesnjak, tekom študija filozofije in ekonomije, me je življenjska pot vodila na različne poti, kjer sem vstopala v stik z otroki, zato sem se usmerila tudi na spoznavanje Montessori pedagogike. Svet majhnih in večjih otrok mi je podajal možnosti, da sem imela različne priložnosti, kjer sem gledala z njihove perspektive, jim podala vpogled v svoje delovanje in smo tkali skupne dogodivščine. Zmeraj je bilo zabavno in smo se vsi kaj novega naučili. Prirejala in sodelovala sem na raznih ustvarjalnih delavnicah, kjer smo se spoznavali z raznovrstnimi oblikami umetnosti, spoznavali sebe ter svet naokoli nas skozi poučno, lahkotno in izredno igrivo energijo. Preko druženja in delovanja z avtisti, mi je bila dana možnost, da sem odkrivala način pogleda skozi njihova obzorja, ki so tudi tako zelo posebna in drugačna.

Otroški pogled na svet je unikaten, tako subtilen, srkajoč, da se mi zdi nadvse pomembno, da vanj vstopamo z občutkom. Pomemben je vsak vtis, ki se ustvari, otrokova ustvarjalna energija pa naj ne ostane neopažena. Dobrodošlo jo je usmerjati, poiskati zaklade, ki domujejo v notranjem otroškem svetu ter jih skrbno negovati, pri čemur nas meditacija, pravljični večeri in razne delavnice podprejo pri nastavitvi notranjega kompasa, povezovanja s pravljičnimi vsebinami angelov, vil, škratov, raznih živalskih vodnikov ter še marsičesa, kar odkrijemo na naših igrivih dogodivščinah. 

Otroci po navadi vedo kdo so, malokrat jih je potrebno stvari naučiti, saj jih poganja nevidna notranja sposobnost, ki jih vodi, da osvajajo znanja. Odrasli pa smo jim v pomoč, skrb in nego, da pridobivajo izkušnje udejstvovanja v okolju. 

Sem brezmejna ljubiteljica narave, živali, meditacije, knjig, raznih umetniških ustvarjanj in novih znanj. Skozi delo z otroki se ogromno naučim in sem mnenja, da so ravno oni naši veliki učitelji. Zato sem za male junake oblikovala unikatne otroške čarovnije in delavnice in komaj čakam, da spoznam vaše otroke.

To pa še ni vse. Moje izkušnje se nadaljujejo tudi na ... odrasle. Za vas vodim tečaje reikija, hkrati pa z njim pomagam vam, vašim otrokom in vašim hišnim ljubljenčkom. 

Moje izkušnje z otroci:

 • spremljevalka avtista v osnovni šoli in dodatna učna pomoč otrokom,
 • varuška otrokom na domu,
 • delo v gledališču, kjer so se odvijale razne ustvarjalne delavnice za otroke,
 • igralska šola za otroke,
 • prirejanje in vodenje rojstnodevnih zabav in kreativnih delavnic…

Moja duhovna znanja:

 • tečaj meditacije po metodi Cristy Žmahar,
 • certifikat Tečaj jasnovidnosti in angelske terapije po metodi Cristy Žmahar,
 • certifikat Mojster meditacijske terapije po metodi Mihaela Žmaharja,
 • certifikat Medijstva, ki ga je razvila Cristy Žmahar,
 • osnovno izobraževanje Montessori pedagogike,
 • certifikat za telesni proces MTVSS.
 • Theta Healing
 • mojstrica in učiteljica klasičnega reikija-

Moje dogodke najdete TUKAJ
Konktaktirate pa me lahko na: vita@potovanjeduse.si

Želim vam obilo čarovnij z vašimi otroci, Vita

 

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

Kaj želiš prejemati?