Domov »

Splošni pogoji

SPLOŠNI POGOJI NAKUPA VSTOPNIC ZA SEMINAR, KI GA ORGANIZIRA PODJETJE POTOVANJE DUŠE D.O.O. 
 
Podatki podjetja: Potovanje duše d.o.o., Tacenska 26, 1210 Ljubljana-Šentvid, davčna številka: SI46169091, matična številka: 6380930000
 
1. V ceni vstopnice je upoštevan DDV. Račun za vstopnico prejmete skupaj z le-to. 
 
 
VSTOPNICE SE POŠLJE PO CELOTNI PLAČANI KUPNINI!
 
2. Vstopnico skrbno hranite. V primeru izgube, poškodbe ali uničenja vstopnice, vam le-te zaradi neoštevilčenih sedežev NE bomo mogli nadomestiti.
 
3. Vstopnice bodo poslane po Pošti Slovenije. Podjetje Potovanje duše d.o.o. ne prevzema odgovornosti za vstopnice, ki se morebiti  izgubijo na pošti. Prav tako podjetje Potovanje duše d.o.o. ne odgovarja za dejanja tretjih oseb, ki izvajajo dostavo.
 
4. Vstopnice je strogo prepovedano zlorabljati, spreminjati na kakršenkoli način ali kopirati. 
 
5.  Vstopnic ni mogoče vrniti in zanje zahtevati povračila denarja, razen v primeru bolezni, ki se dokaže z zdravniškim potrdilom. To je mogoče storiti do najkasneje 5 dni pred dogodkom, po tem to ni več mogoče. V tem primeru pošljite organizatorju elektronsko pošto z zahtevkom o vračilu kupnine in kopijo zdravniškega potrdila. Fizično vstopnico v tem primeru vrnete na Duhovni atelje Potovanje duše, Tacenska 26, 1210 Ljubljana-Šentvid.
 
6. V primeru odpovedi seminarja s strani podjetja Potovanje duše d.o.o., lahko vstopnice v roku enega meseca po odpovedi seminarja vrnete in ste upravičeni do povračila kupnine. 
 
7. Obveznosti kupca so preveriti datum na vstopnici, čas in lokacijo prireditve. Ob nakupu vstopnice le-to preverite takoj in morebitne napake sporočite nemudoma.
 
8. V primeru zamude na dogodek, si organizator Potovanje duše d.o.o. pridružuje pravico, da zamudniku ne omogoči vstop na seminar zaradi potenicalnega motenja izvedbe dogodka. 
 
9. Na seminarju je strogo prepovedano snemanje dogodka. Kršitelji bodo iz seminarja nemudoma odstranjeni, organizator pa bo na mestu zahteval izbris posnetega materiala.  Dovoljeno pa je fotografirati na način, ki ne moti predavatelje in ostale udeležence dogodka. 
 
10. Na seminarju si podjetje Potovanje duše d.o.o. pridružuje pravico snemanja in fotografiranja udeležencev, ter uporabo teh materialov za lastno promocijo in ostalo prodajno distribucijo. 
 
11. Organizator Potovanje duše d.o.o. si pridružuje pravico odstraniti moteče udeležence na podlagi lastne presoje. 
 
12. Pooblaščena mesta prodaje so le spletna stran potovanjeduse.si, Eventim.si in Petroli, Pricaraj.si. NE KUPUJTE VSTOPNIC NA VIAGOGO.com in podobnih prodajnih mestih, saj se zlorablja vstopnice za velike provizije! 
 
13. Udeleženci, ki bodo prišli na dogodek z nevarnimi predmeti (noži ipd) bodo po pregledu s strani varnostne službe odslovjeni na vhodu in ne bodo več imeli možnosti vstopa v dvorano. Varovanje zagotavljamo za najboljše počutje vseh udeležencev in samih predavateljev. 
 


SPLOŠNI POGOJI OBDELOVANJA PODATKOV ODDANIH NA SPLETNI STRANI WWW.POTOVANJEDUSE.SI OB PRIJAVI NA DOGODEK

1. Katere podatke zbiramo
 
Poleg podatkov v vnosnem polju se bo zabeležil IP naslov računalnika iz katerega ste naredili prijavo, nadalje pa se bodo zbirali še čas odpiranja poslanih sporočil in čas klikov na povezave v sporočilih.
 
2. Kakšen je namen zbiranja
 
Podatke zbiramo za namenom pošiljanja novic in  obvestil o seminarju. Potovanje duše d.o.o. kot organizator vpisane osebne podatke posameznika obdeluje z namenom vodenja evidence o udeležencih dogodka ter ima dovoljenje, da po e-pošti ali telefonu kontaktira prijavljene udeležence  v zvezi s prijavo, potekom in vsebino dogodka.
 
3. Koliko časa bomo podatke zadrževali
 
V kolikor boste naše novice prebirali, bomo vaše podatke hranili dokler ne boste zahtevali izbrisa oziramo dokler se ne boste odjavili + 1 leto. V kolikor pa naših novic ne boste prebirali pa bomo vaše podatke izbrisali 1 leto po zadnjem prebiranju.
 
4. Kje lahko prekličete soglasja in zahtevate izbris, izpis ali spremembo
 
To lahko naredite tako, da nam pišete na naš email naslov.
 
5. S kom bomo vaše osebne podatke delili
 
Vaših osebnih podatkov ne bomo delili z nikomer.
 
6. december 2018
Le še nekaj dni preprodaje! Mesta se polnijo hitro!