SPLETNA MEDITACIJA na SUPER POLNO LUNO! Aktivacija Merlinovega portala in čudežne rešitve

TEČAJ

SPLETNA MEDITACIJA na SUPER POLNO LUNO! Aktivacija Merlinovega portala in čudežne rešitve

Tokratna polna luna bo prav posebna … Imenujejo jo tudi SUPER polna luna. Kajti v sebi nosi prav posebne čarovnije. 

In zakaj je super polna luna tako zelo posebna?

  • ker je ta luna bližje Zemlji, kot "običajna" polna luna, sveti kar za 16% močneje in zato zagotavlja velik manifestacijski naboj
  • ker močno vpliva na našo zavest
  • ker sproža prave čarovnije
  • ker močno doseže srčno čakro.

Tokrat se bomo posvetili kreaciji iz trenutka, ki je tukaj in zdaj.  Mnogo ljudi išče manifestacijo v prihodnosti, ki pa je velikokrat nedefinirana in nejasna. Edina kreacija, ki je zanesljiva je v resnici tukaj in zdaj. In kreirati s super polno luno je resnično izjemno. 

Na prestopno leto so v našem ateljeju v živo naredili meditacijo, katere preprosto ne morem pozabiti. Bila je tako zelo drugačna in tako zelo izjemna. Vsi, ki so jo doživeli so poročali o izjemnih močeh. Že takrat sem si želela, da bi jo doživelo več ljudi. In tokrat mi je super polna luna dala priložnost! Ta čarodejska meditacija naj gre v številne domove ... na energije magične super polne lune, katere vpliv bomo čutili več kot 7 dni. 

POZOR! Ker sistem "prenese" broadcasting le 200 udeležencem naenkrat so mesta omejena. To je prav poseben sistem, kjer boste v živo lahko postavljali tudi vprašanja, prav tako pa lahko z njegovo pomočjo pričaram pravljičnost meditacije, kot bi bila v živo, tudi na daljavo. Samo pripravi slušalke. :)

V prvi meditaciji bomo:

  • odprli portal do votline čarovnika Merlina
  • raztopili dvome in strahove, ki vas črpajo in upočasnjujejo
  • prejeli močno čarovniško podporo upanja in skrite blagoslove Avalona za dvig življenjske moči
  • prejeli avalonskega zmaja za vodstvo skozi izzivajoča obdobja
  • naj za vas zmaj aktivira obilje v vseh delih vašega življenja: v pozitivnih mislih, prijetnih čustvih, financah, o dnosih, karieri …,
Dogodek lahko spremljaš na tablici, telefonu, računalniku, potrebuješ le internetno povezavo in SLUŠALKE. V kolikor dogodek zamudiš, ti je takoj po njem na voljo posnetek in meditacijo lahko narediš kadarkoli. Energije delujejo kljub temu. 
Darilo 1: posnetek meditacije bo na voljo tudi za tebe, ki bi morda dogodek zamudil(-a) in boš lahko meditacijo naredil(-a) kasneje. 

Darilo 2: poseben, spisan obred, ki ga narediš na vikend po super polni luni in prinaša magnetni preboj manifestacije. 
TEČAJ VODI

Cristy Žmahar

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopite v naše nebeške e-poštne svetove in prejemali boste zanimive novičke in brezplačna tedenska duhovna učenja. Ob vašem vstopu vas obdarimo z dvema meditacijama in devetimi angelskimi obredi. Dobrodošli.