Razreševanje DNK in družinskih vzorcev

DRUŽINSKO DREVO – ČIŠČENJE DNK ZAPISOV IN ZDRAVLJENJE DRUŽINSKIH VZORCEV
(PO METODI CRISTY ŽMAHAR ~ POTOVANJE DUŠE™)

Trajanje terapije: 120 minut

Potek terapije: 25 minut uvodnega pogovora in določitev potrebnega razreševanja, 50 minut terapije »Družinsko drevo« ter 45 minut tolmačenja vzorcev in določanje nadaljnjih korakov

OPIS TERAPIJE

Družina. Z njimi nas povezujejo najmočnejše vezi ljubezni, a včasih tudi bolečine. Družina nam veliko da. Zavetje, izkušnje, spodbudo. A ker so družinski člani tudi le samo ljudje, velikokrat predajo tudi svoje vzorce, ki pa nam niso pisani na našo individualno kožo izkušenj.

Spoznajte družinsko drevo. To je prav posebna terapija, ki bo iz vas dobesedno luščila vse, kar vam je bilo predano iz naslova družine, a nikakor ne sodi na vaše želje za prihodnost. To je povsem drugačna terapija, ki ste jo vajeni in vam bo pomagala pri razrešitvi globokih zapisov družinskih vzorcev.

V terapiji vas popeljem do vašega družinskega drevesa, kjer boste »pobrskali« po podzavesti in ozavestili bolečine in vzorce in naslova družine. Prebudili se bodo globoki spomini, ki ste jih morda že zdavnaj zavestno pozabili, a na podzavestni ravni še vedno komunicirajo z vami in prihajajo na plano v obliki izzivov v vaših ostalih odnosih (sodelavci, partnerji, prijatelji, itd.) in okoliščinah. Morda poustvarjate odnose in situacije vaših staršev, kar pa vam predstavlja težave glede na vaš individualni zapis duše in osebnosti. To energijo tako poustvarjate povsem na podzavestni ravni glede na opazovane odnose in dogodke od vašega otroštva do danes. Želite drugače? Želite posaditi svoje drugačno drevo?

Izberite terapijo »Družinsko drevo« v kolikor:

-  čutite, da ponavljate težke družinske situacije
- čutite zamere in neodpuščanje do mame, očeta ali drugih družinskih članov (bratov, sester, starih staršev, stricev, tet…..)
- čutite žalost zaradi izgube družinskih članov
- čutite žalost zaradi strtih družinskih odnosov
- imate težave s komunikacijo z družinskimi člani, kar se kaže ob vaših srečanjih
- čutite, da ste določene težke otroške spomine pozabili, pa bi jih radi razumeli in zdravili
- bi radi izboljšali odnose v družini
- kolikor bi radi spustili in ozdravili določene dogodke, ki so se zgodili v vašem otroštvu
- bi radi zdravili svojega notranjega otroka
- si želite vrniti energijo, ki ni vaša z namenom, da se osvobodite težkih vibracij (vrnejo se lahko tako težki, čustveni kot tudi fizični zapisi- fizične travme ali podedovane bolezni na energijski ravni)
- bi radi pozdravili otroške strahove in bolečine
- si želite odgovore od višjih jazov članov vaše družine
- si želite zdravljenja sorodnih duš na višjih nivojih
- bi radi prekinili tok vzorcev, ki jih ponavljate od vaših staršev
- si želite postaviti povsem drugačno energijo zase in za ljudi, ki jih imate radi: postavite novo družinsko drevo


Terapijo opravljam: Adrian Husič, certificiran/a angelski terapevt/ angelska terapevtka po metodi Cristy Žmahar, Potovanje duše™ 

Prispevek: 120 eur

NAROČILA NA: adrian@potovanjeduse.si

Spoznajte Adriana Patricka Husiča

Moja pot je pot zdravilstva. Le kdo bi to pričakoval že tako dolgo nazaj....Kot otrok sem odraščal pri babici, kjer smo imeli veliko živali. Do teh čudovitih bitij in narave sem čutil globoko ljubezen. Pri živalih sem čutil nekaj prav posebnega - pri njih namreč nisem nikoli zaznal sovraštva, zamer in njihova brezpogojna ljubezen me je očarala vedno znova. Kadarkoli sem položil roko na žival se je nemudoma umirila in zaspala. Vedno sem se spraševal čemu je temu tako. Odraščanje pri babici je zame pomenilo biti ločen od staršev, v krogu starejših žensk, ki so iz dneva v dan sedele in prerokovale iz dlani, kart, fižola, vode, celo svinec so topile na ognju in ga prelivale v posodo z vodo, da so ustvarile posebne figure in iz njih nato izjemno prerokovale. Spraševal sem se kaj vidijo tam, kjer sam nisem videl ničesar...? Nisem pričakoval, da mi bo življenje samo po sebi odgovorilo...
 
Sčasoma sem ugotovil, da privlačim določene kovine in manjše lažje predmete -kot bi bil magnet. Mislil sem, da je z menoj nekaj narobe.
Okoli sebe sem tudi videval obrise oseb katerih drugi niso opazili. Sčasoma sem zbral pogum in to povedal babici in ona mi je potrdila, da ni nič 'narobe', a naj te darove raje zadržim zase in o tem ne govorim drugim. 
 
Prišel je čas šole in tako sem se preselil v Ljubljano. Kaj kmalu pa sem ugotovil, da me sovrstniki gledajo drugače .... v njihovih očeh sem bil 'čuden'. Kljub temu da nisem razumel slovenskega jezika sem prebral njihove zapise energije in ugotovil, da me niso sprejeli. Živeli smo v bližini reke in okrog nas je bila neokrnjena narava. Izrazil sem željo, da bi rad imel živali. Oče me je nekaj časa le gledal in dobil je solzne oči. Vprašal me je, zakaj? Odgovoril sem mu: 'Ker potrebujem ljubezen'. Ljubezen sem začel iskati  v naravi in tako sem vsak dan sedel ob reki, se sproščal in poslušal petje ptic. Zagledal sem se v tolmun v katerem so mi se začeli kazati obrisi in obrazi ljudi. Vse kar sem tistega dne videl.... se je nato tudi uresničilo! Ugotovil sem, da je to tisti dar o katerem sem se spraševal v otroštvu. Jasnovidnost! Imam dar jasnovidnosti.
 
Odprl se mi je kanal jasnih videnj in tako sem začel brati informacije iz vsega kar pušča za seboj karkšnokoli sled. Med drugim sem videl tudi sebe, kako zdravim ljudi s polaganjem rok. Ko sem prišel domov sem jasno povedal bratu, da bom zdravilec, da bom bioenergetik in on me je samo začudeno pogledal in rekel: 'Da, boš!' Po tistem je minilo veliko let, a ljubezen do zdravilstva je v meni rastla in rastla. Kot drevo močnih korenin, ki se nikoli ne upogne. Tako sem se izučil za bioenergetika, naučil sem se načrtno usmerjati energijo in pomagati pri zdravljenju pri več kot 40- tih različnih boleznih. 
 
Moja pot me je tako vodila naprej skozi življenje in tega sta obogatili še dve krasni duši, katerima sem zaupal svoja videnja iz otroštva... in v njunih očeh nisem bil 'čuden'. To me je naravnost presenetilo, saj sem končno dobil potrditev, da z menoj ni nič narobe ... bil sem sprejet točno tak kot sem v resnici. Kar mi je najbolj všeč pri njima je to, da nisem dobil občutka, da delata razlike med ljudmi.  Sčasoma je naše druženje po obiskih njunih meditacij in tečajev preraslo v prijateljstvo in ta dva bisera sta Cristy in Mihael Žmahar. 
 
Naša pot tako za vas tvori podporo, zdravilne dotike ... in ljubezen, ko jo potrebujete.
 
Hvala, ker mi zaupate.
 
Za vsa vprašanja sem vam na voljo na adrian@potovanjeduse.si
 
-------------

***OPOMBA: Adrian Husič spoštuje uradno medicino in obiskovalcev na noben način ne odvrača od uradnega medicinskega zdravljenja, temveč kvečjemu le-to podpira. Uporaba naših spletnih vsebin, uporaba naših storitev ali terapij je izključno na lastno odgovornost. Ob obisku naših storitev in spletnih strani se strinjate z naslednjimi pogoji in pravili, katere najdete na naših spletnih straneh ali pa v tej navedbi.

Opozorilo: Različne oblike svetovanja, terapije in izobraževanja objavljena na tej spletni strani ne spadajo pod uradno priznane oblike terapevtske pomoči ali uradno priznane izobraževalne programe. V okviru našega podjetja izvajamo različna predavanja, terapije in svetovanja, ki v nikakršni meri ne nadomeščajo tradicionalnega terapevtskega pristopa ali zdravljenja. Svoje znanje in izkušnje ponujamo osebe, ki smo se izobraževale pri različnih avtorjih in programih širom sveta in želimo svoje znanje in izkušnje deliti izključno z namenom izboljšanja kvalitete življenja posameznika preko drugačnega razumevanja življenjskih situacij.  V okviru ponudbe spletne in našega dela ponujamo predavanja, terapije in svetovanja, katerih namen so različni pristopi razumevanja najrazličnejših situacij in v nobeni meri zdraviteljstvo. Beseda 'zdravljenje' ali 'zdraviteljstvo' je omenjena zgolj v smeri izboljšanja kvalitete življenja preko različnega razumevanja oz. pogleda na stvarnost in nikakor v smeri fizičnega ali psihološkega zdravljenja. Za obisk svetovanja ali izobraževanja v okviru naše ponudbe posameznik v celoti prevzema odgovornost. V primeru dvoma ali so naša izobraževanja, terapije oz. svetovanja primerna za vas oz. nekoga, ki je v procesu zdravljenja (psihološkega ali fizičnega) svetujemo, da se pred obiskom posvetujete s svojim zdravnikom ali uradnim terapevtom. S prijavo in udeležbo na naše izobraževalne, terapevtske in svetovalne programe se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji  in v celoti prevzemate odgovornost za svojo udeležbo. Ob neprimerni uporabi naših storitev in vsebin uporabnika, ponudnik ne prevzema nikakršne odgovornosti. Vse terapije so bile avtorsko razvite s pomočjo mednarodno priznane učiteljice meditacije in angelske terapevtke Cristy Žmahar, Potovanjeduse™. Kopiranje ali nepooblaščeno posredovanje teksta ali strukture terapij je strogo prepovedano. Terapije so avtorsko zaščitene in dovoljene v uporabo le certificiranim terapevtom. 

6. december 2018
Le še nekaj dni preprodaje! Mesta se polnijo hitro!