Magična prerokba + Razodetja duše: Svetlobni dvojček

Magična prerokba + Razodetja duše: Svetlobni dvojček

Karte. Izjemna ljubezen in eterično vodstvo, ko ga potrebuješ.

Imeti doma več kompletov kart je čudovita odločitev. 

Zakaj?

  • ker včasih potrebuješ stik z dušo,
  • včasih pa potrebuješ v svoje življenje vnesti nekaj čarovnije. 

In takrat lahko uporabiš svetlobno orodje, ki ti najbolj pride prav. 

Tokrat je tukaj zate Svetlobni dvojček, ki prinaša kombinacijo magije in vodstva Duše. 

Spoznaj oboje karte v kompletu ...

1.karte kompleta: Magična prerokba

Čarodejske karte, ki so skrivnostne, a hkrati podajajo jasne odgovore. A ne kakršnekoli odgovore. Odgovore, ki navdihujejo in ti dajejo vedeti, da nosiš v sebi prav posebne sposobnosti, s katerimi lahko svoje življenje spremeniš v pravo čarovnijo. Magi in maginje na Zemlji so to namreč znali – pisati svoje lastne prerokbe z upravljanjem notranje čarovnije, ki se je tako lahko izrazila tudi navzven.  

 A to ni bilo vse. Zaradi stika z magijo so ta veličastna bitja živela življenja polna modrosti, jasnovidnih sposobnosti, znala so pogledati v prihodnost in jo ustvarjati iz sedanjega trenutka tako, kot so sama želela.

Ta magična znanja so sčasoma v moderni dobi zbledela. Človek se je začel zanašati na tehnologijo, bolj kot na to starodavno moč, ki jo vsak nosi v sebi. Čas je, da se to spremeni in da se magija vrne na planet.
 Če si izbral(-a) te karte, to zagotovo pomeni, da te kličejo čarodejski spomini, ki jih že zelo dolgo nosiš v sebi. Si pripravljen(-a) ustvariti lastne magične prerokbe? Potem so te karte zate!

2.karte kompleta: Razodetja Duše

Te karte so izjemna svetlobna ljubezen. V njih prebiva energija večnosti, Angelske podpore in še marsičesa. Tvoja Duša z njimi dobi svoj glas, saj ve, da si pripravljen(-a) slišati. Slišati Njo. Poslušati Dušo namreč prinese življenje sreče in izpolnjenega življenjskega poslanstva.
 
A to ni vse. Te karte ti poleg vsega že naštetega prinašajo tudi:

  • razumevanje vsakodnevnih situacij in česa se učiš preko njih,
  • nasvete, kateri je tisti pravi trenutek, ko lahko nekaj zmanifestiraš,
  • tolažbo in spodbudo, v kolikor kdaj nečesa ne razumeš,
  • razlago tvojih lekcij, da jih lahko hitro osvojiš,
  • stik z Angeli in duhovnimi vodniki,
  •  razumevanje odnosov s sorodnimi dušami
  • in še in še.

A te karte ne prinašajo le sporočil. Aktivirale bodo tudi podporo tvoje Duše na način, da ti bo po odprtju kart lahko prinašala svoje znake in tako sporočila prenesla tudi v tvoj vsakdan. S temi kartami boš okrepil(-a) stik s seboj in bolj razumel(-a) skrite smisle svojega življenja.
 
V današnjem svetu marsikdo pozabi nase. Mnogo ljudi ne ve, kdo so in zakaj so točno tukaj, na Zemlji. S temi kartami tvoja Duša razodene ... točno to. Verjetno ene izmed najbolj pomembnih kart, ki jih uporabiš v ključnih trenutkih svojega življenja.

Cena kompleta: 70 eur

Povabi to svetlobno čarovnijo ... v svojo Dušo. 
 

AVTOR IZDELKA

Cristy Žmahar

PRISPEVEK

70,00 €

Naroči  

Naroči

Naročilo
Plačilo

Osebni podatki

Naslov

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

Kaj želiš prejemati?