Angel varuh

Angel varuh

 • Vaš angel varuh je vaš najboljši prijatelj, ki pa vas pozna že tisočletja. 

Angeli varuhi. Energija. Zaščitniki. Recite jim kakor želite. Niso povezani z religijo, četudi bi mnogi trdili nasprotno. So pa povezani z vero. Vero v to, da obstaja nekaj »več« in da ta več pazi na nas prav vsak dan.Vaš angel varuh je vaš najboljši prijatelj. Javil se je za plemenito nalogo, da vas bo spremljal, vodil in vam pomagal na življenjski poti, ki ste si jo izbrali kot duša. Dobro pozna zemljevid vašega življenja in še bolje vas zna usmeriti, če se na svoji poti do cilja morda zmedete.

Angeli varuhi so manjši angeli, ki so nam bili dodeljeni še pred našim rojstvom in spremljajo izključno nas. So 24-urna asistenca, ki nikoli ne spi. Pomagajo nam na vseh področjih našega življenja – financah, zdravju, ljubezni, karieri in tako dalje. Za njih ni nobena želja prevelika ali premajhna. Vsak človek pa ima več angelov varuhov. Če kdaj v našem življenju doživljamo izredno krizno stanje, lahko Stvarnika prosimo za podporo v obliki dodatnih angelov, ki nam stopijo ob stran. Prav tako lahko enako prosimo tudi za druge ljudi. Vedno pa pri delu z Nebeškimi bitji velja pravilo zakona svobodne volje. Če želimo pomoč, potem moramo za njo tudi prositi. Seveda angeli ne potrebujejo dovoljenja za naše varovanje, saj je to njihova osnovna naloga. S tem varujejo našo dušo in telo pred prezgodnjim odhodom. Še ena zelo pomembna vloga angelov v naših življenjih je njihovo vodstvo. Zelo pogostokrat nam šepetajo vodila in nas usmerjajo na poti našega življenjskega poslanstva. Usmerjajo nas na pot, ki smo si jo začrtali še pred rojstvom. Vendar tudi tukaj velja zakon svobodne volje – brez našega privoljenja se ne bodo vmešavali v naše odločitve. To pa pomeni, da lahko človeški ego z vmešavanjem v zadane dušne preizkušnje duši velikokrat pošteno zameša načrte. Takšen človek se lahko začne zaradi tega kaj hitro oddaljevati od življenjskega poslanstva. Angeli nam zato poskušajo na vsakem koraku prišepniti vodstvo, ki nas bo usmerilo nazaj na zastavljeno dušno pot. Od vsakega posameznika pa je seveda odvisno, ali bo to vodstvo sprejel ali zavrnil. 

Takrat ko nekdo izgubi stik s sabo in s svojim bistvom, želi višji jaz te osebe s pomočjo angelov »popraviti smernice«. To »popravljanje« smeri se velikokrat pojavi v obliki raznih izzivov, katerih namen je duhovna prebuditev. Če ste se morda prepoznali v tem, vam predlagam temeljito potovanje v svoje bistvo. Naša spletna stran vam ponuja napotke, meditacije in tehnike, ki vam bodo pri tem pomagale. Vedite pa, da bodo angeli z vami v vsakem primeru.

Duhovni vodnikiAngeli so bitja, ki se praviloma ne reinkarnirajo na Zemljo (pri nadangelih smo spoznali le dve redki izjemi) in nimajo svobodne volje, vsaj ne take kot ljudje. Obstajajo zaradi nas in nam vdano služijo. Veliko ljudi, ki pozna to zavezo, se zato z angeli pogovarja zelo ukazovalno. Angeli vam tega ne bodo nikoli zamerili in naredili bodo vse, kar od njih zahtevate, če le to ni v nasprotju z voljo vašega višjega jaza. Tudi sama sicer ne obsojam takšne komunikacije z angeli, čeprav raje svetujem, da z njimi komunicirate na ljubeč in spoštljiv način, saj tako tudi oni delajo z nami. Če nam je Stvarstvo  poslalo tako lepo darilo, kot so angeli, potem smo lahko tudi malce hvaležni, kajne? Opazili boste, kako zelo se bodo nebeška bitja prilagodila vaši energiji. Kadar se šalim z angeli, mi šaljivost zelo radi vrnejo. Ljudje, ki z angeli delajo bolj ukazovalno in strogo, te šaljivost ne bodo zaznali, a bodo vseeno dobili vso podporo. Navsezadnje pa je na vas, da se odločite, kakšen odnos želite vzpostaviti s svojimi angeli. Kadar se vozim v avtomobilu, rada prepevam pesmice, namenjene angelom, in velikokrat zalotim druge ljudi, kako me z začudenjem opazujejo. A to me nikoli ne zmoti. Sama osebno se z angeli zelo zabavam in uživam čisto vsak trenutek, ko so z mano. 

Poleg angelov pa nas spremljajo tudi prav posebni »pomočniki,« ki jih imenujemo »duhovni vodniki«. Ta nebeška bitja so bila nekoč že inkarnirana na Zemlji. Duhovni vodniki v Nebesih predstavljajo ljudi, ki so nam bili v času njihovega življenja na Zemlji na dušni ravni izjemno blizu. To so naše preminule babice, dedki, mame, očetje … Včasih so to tudi druge duše in bitja, s katerimi smo sicer povezani že od nekaj, vendar jih tukaj, v tem času in prostoru nismo nikoli poznali, saj so se prenehali inkarnirati že dolgo pred našim rojstvom. Vaš pradedek je morda odšel v Nebesa še pred vašim rojstvom, a sedaj morda ravno on budno pazi na vas in sodeluje z vašimi angeli. Vloga duhovnega vodnika je svobodna izbira in izhaja iz pristne želje po ljubezni. Duhovni vodniki morajo sicer v nasprotju z angeli skozi temeljito pripravo, s katero se zagotovi ustrezno in pravilno vodstvo brez vmešavanja v svobodno voljo tiste osebe, kateri bo duhovni vodnik pomagal. Pri sebi čutim, da je nebeška pomoč zelo različna in mnogokrat pogojena s tem, kar v določenem trenutku potrebujem. Včasih mi pomaga mama, drugič angeli, nadangeli ali pa celo vile, samorogi, vnebovzeti mojstri … Vi boste vedeli zase. Preprosto boste vedeli in čutili kdo vas tako močno ljubi iz nevidnih svetov. Zaupajte tem občutkom ljubezni in povabite angele varuhe in duhovne vodnike v svoje življenje. 

Tukaj je preprosta angelska meditacija za povezavo z Angelom varuhom • Zaprite oči, bodite popolnoma sproščeni in poskusite umiriti misli. Predstavljajte si kako ste obdani s popolnoma belo svetlobo, ki pluje po vsakem delu vašega telesa. Vzemite si čas in globoko dihajte, dopustite si sproščanje v igri svetlobe. Lahko se znajdete na plaži, rajskem vrtu, ali kjerkoli, kjer se počutite varne in sproščene.
 • Pokličite k sebi svojega angela varuha in si predstavljajte kako prileti do vas.
 • Angel varuh vam položi roko na srce in vanj pošlje žarek zdravilne energije.
 • Angelu varuhu zaupajte in povejte vse svoje skrbi. Česa se bojite in kje potrebujete njegovo pomoč.
 • Angelu zaupajte svoje srčne žeje in prosite za vodstvo za uresničitev le-teh.
 • Predstavljajte si kupček energije, sivo svetlobo, ki predstavlja vaše skrbi. Angel to energijo  prečisti s svojimi rokami  in vam jo vrne prečiščeno, polno brezskrbnosti in kreacije, sveti se v zlati svetlobi.
 • Zahvalite se angelu za vso njegovo pomoč in za trenutek še postojte ob njegovi pomirjajoči energiji.
 • Ko angel odleti, si vzemite še nekaj časa zase in vzdihujte in izdihujte zlato svetlobo. Vsak vdih svetlobe vam prinaša mir, nove ideje in srečo.
 • Proti koncu meditacije se vrnite v ta prostor in čas, se povežite s tlemi in Zemljo.
 • Ko ste pripravljeni odprite oči in spijte kozarec vode.


Želim vam obilo meditacijskih užitkov in angelske ljubezni.  

»Ljubezen je most med Nebesi in Zemljo.« (Cristy Žmahar)

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

Kaj želiš prejemati?