Numerologija

Numerologija

Numerologija je izjemno darilo človeštvu. V številkah so zapisane kode Kozmosa, ki nam dajejo usmeritve in številne odgovore. Številke so zelo močan del našega vsakdana in ker jih tako pogosto uporabljamo, so nekako »žive«, imajo svojo energijo. In kaj vse nam lahko številke povedo?

Številke odkrivajo našo življenjsko pot

V številkah se skrivajo izjemni odgovori. Kot da so priložen zemljevid k naši inkarnaciji. Zakaj smo prišli na Zemljo? Kakšna je bila odločitev duše? Kaj jo bo preizkušalo? Kakšno globalno misijo lahko doseže? Kaj govori o vašem življenju mesec rojstva, v katerem ste bili rojeni? Vse to pove datum vašega rojstva. 

Angeli komunicirajo z nami preko številkŠtevilke so čudovite prijateljice, ki prinašajo sporočila od čudovitih Angelov. Ker so številke tako močan del našega življenja in razumevanja, jih Angeli radi uporabijo za svoja sporočila. Predvsem takrat, ko smo preveč miselno okupirani z okoliščinami in težko prepoznamo subtilna sporočila Angelov. Takrat Angeli pritegnejo našo pozornost s številkami in najraje jih pritegnejo tako, da številke »ponovijo«. To pomeni da zagledate podvojene ali potrojene številke. In kaj vam sporočajo Angeli čez njih?
Preverite na tej povezavi. 

Številke razkrivajo vibracije hišnih številk Ker vsaka številka nosi posebno vibracijo, seštevki številk na hišnih naslovih povedo veliko o tem, kakšno vibracijo nosi hiša, stanovanje, stavba in tako dalje. V kolikor se boste nekam preselili ali pa odhajate na določen naslov iz poslovnih razlogov, potem je dobro poznati numerološke kombinacije, ki vladajo temu naslovu. Kljub temu, da teh vibracij ne moremo vedno prosto izbirati, pa je dobro poznati sončne in senčne strani numerologije, ki stoji na naslovu, zato, da boste vedeli na čem lahko delate in kako lahko podprete sončne strani številk, ki kodirajo hišne naslove in stavbe. 

Številke razkrivajo ujemanja v odnosihLjubezen. Največja prijateljica, pa tudi učiteljica. S svojim prahom združuje duše, ki so se v tihem nebeškem šepetu pred inkarnacijo zavezale, da se bodo spoštovale, preizkušale, ljubile. Nato je dotik pozabe oba poslal na Zemljo in nova spoznanja so obrnila tok usode. Ljudje, ki ti prepletajo življenje. Tisti, ki ustvarjajo tvoje nasmehe. Včasih tudi solze. Pa navsezadnje se ljudje nikjer ne učimo hitreje kot ravno pri sorodnih dušah. A včasih je tanka meja med osvojitvijo preizkušenj in med izčrpavanjem, ki bi se že moralo končati in dovoliti obema le še harmoničen odnos. Včasih...Da, včasih se zapletete z nekom v vrtiljak, ki se nikakor ne želi ustaviti. Ne razumete zakaj, ko pa je ljubezen tako močna. Ali to pomeni, da je potrebno vse skupaj končati? Kaj pa, če govorimo o prijateljstvu, družinski vezi ali partnerju?

Ne, včasih je le potrebno razumeti. In tukaj nastopijo ljubezenski numerološki izračuni, ki izračunajo: 

  • vajino ujemanje po vajinih zapisih prihoda na planet
  • vpogled v karmične niti in povezave iz daljne preteklosti (prejšnjih življenj)
  • spoznanje o tem, kaj vas oseba uči in vi njo in kako osvojiti ta vajina učenja
  • vpogled v to kako okrepiti vajin odnos s pomembnimi uvidi
  • sporočila angelov ljubezni za področja srca

Številke pomagajo pri energijskemu kodiranjuAli ste vedeli, da obstajajo številke in kode, ki vam pomagajo pri manifestiranju česarkoli si želite?

Tako lahko načrtno delo številk uporabite za:

  • izračun številke, ki podpira vaše dobro počutje; to številko zapišete na listek, nanj položite vodo in to vodo po 10tih minutah spijete – sedaj je obogatena s posebno energijsko kodo
  • številke se uporabljajo za številne obrede bele magije ali ostale vrste manifestacijskih obredov in priklicev
  • številke lahko uporabljate kot zapisano fizično orodje na mnoge načine
  • številke lahko uporabite za izdelavo posebne numerične sekvence po vaši želji

Številke razkrivajo karmične zapiseObstajajo tudi posebni karmični izračuni preko zvezdnih poti, karmičnih poti.  To pa še ni vse. Le-ti razkrijejo šibke točke, preizkušnje, kako ojačati moč svoje poti in omiliti karmo. Razkrijejo vaša karmična leta in kako jih preobraziti v pozitivno. To so kode, ki odprejo svoja skrivnostna vrata in vam prišepnejo poti, ki vas bodo naravnost očarale. S tem boste odklenili tudi svoj potencial. Nato morate le še stopiti.  

V našem ateljeju vam je na voljo učenje numeroloških skrivnosti v okviru tečaja bele magije.

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

Kaj želiš prejemati?