Spletni programi

Čudovite kreacije, ki prevajajo Reiki energije. Aktivirane slike, simboli in meditacije, s katerimi preneseš to starodavno moč v vse kotičke svoje Duše in svojega življenja.

Portalni simboli in slike so močna kozmična sila. Zakaj? Zato, ker v eni sami podobi združujejo veliko energij in jih tudi aktivirajo. Le prenesi si jih, jih uporabi ... in ta veličastnost bo delovala zate.

Deveta dimenzija vrhovnih nadangelov, Angelske komunikacije, Branje Angelskih kart in vsi ostali napredni tečaji z Angeli, ki bodo stkali večno prijateljstvo med teboj in to svetlobno kozmično silo.

Si čarodej(-ka) po duši? Želiš spoznati magijo in obrede za vsa področja življenja, pa jih zagotovo nisi srečal(-a) na tak način še nikjer drugje? Potem si zagotovo na pravem mestu. Tukaj je čarovnija čarodejev in čarodejk mnogih svetov in vseh vetrov.

Obilje in bogastvo. Želje in sanje. Tista iskrica, ki išče ustvarjalno in srečno življenje na tem preljubem planetu. Digitalni tečaji obilja, Budine skrivnosti obilja in še in še.

Spoznaj kristale na malce drugačen način s temi spletnimi programi. Kako varujejo dom? Kako podpirajo ljubezen? Kako prinesejo vse tisto, kar je dobro? Če ljubiš kristale, bodo ti programi zagotovo poklicali tvojo dušo in srce.

Čudoviti moduli s Cristy na temo raznoraznih tematik, prav vse pa so priročne in uporabne: zaščite pred negativnim, poslanstvo, kariera, misli, čustva, lunini cikli ... vse na enem mestu zate.

Ne enem mestu zbrane najbolj pravljične ali magične meditacije, obsežni duhovni programi za duhovno rast, magisterij naprednih spiritualnih študij, doprinos mednarodnih predavateljev in globoko raziskovanje svoje večne resnice.

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

Kaj želiš prejemati?