Intuicija

Intuicija

Kaj je intuicija? Intuicija je po  definiciji sposobnosti, ki nam pomaga nekaj instiktivno razumeti, brez da bi za to potrebovali dodatno ali logično razumevanje. To je javno znana definicija, katero pa duhovnost le še poglobi. Za tiste, ki smo jasnovidci in nosimo močne intuitivne darove je intuicija dar, preko katerega prejemajo in interpretiramo sporočila in vodstva duše in duhovnih sfera.  

In zakaj si ljudje želijo intuitivnih darov?

  • Ker nam prikrajšajo marsikatero nepotrebno lekcijo in težavo.
  • Ker na vodijo k resničnim željam, ne pa naučenim vzorcem, ki nas oddaljujejo od naše resnice.
  • Ker aktivirajo dušne darove in sposobnosti, ki vodijo k zadovoljstvu.
  • Ker nas varujejo v najbolj ključnih trenutkih.
  • Ker nas povezujejo z univerzalno duhovno modrostjo in Angeli.
  • Ker nam pomagajo sprejeti za nas prave odločitve.
  • Ker nas pomirijo v času negotovosti.  
  • Ker nam pomagajo »pokukati« v potencialno prihodnost.

Pa se ustavimo pri zadnji trditvi »kukanja« v potencialno prihodnost. Kajti to je najbolj pogost razlog zakaj ljudje poiščejo jasnovidce in intuitivne svetovalce. Zato ljudje »tečejo«k vedeževalcem. S tem ni nič narobe. Pa vendar je dobro, da osvojite glede tega večje znanje. 

Zadnje čase je veliko vprašanj ljudi na temo prihodnosti. Na jasnovidce se obračajo mnogi, v upanju, da bodo odgovorili in zagotovili, da bo vse se v najlepšem redu in da se nič slabega ne bo zgodilo. Ali pa ponovilo. Ali je resnično mogoče zagotovo vedeti, kam greste? Bo intuicija odgovorila kaj prinaša prihodnost? Si želite zagotovil roke pravice, da vas ne bo pustila na cedilu zaradi vaše dobrote? Pa poglejmo kaj lahko v resnici storite vi sami.

Definirajmo najprej prihodnostPrihodnost je definicija nečesa, kar se nikoli ne bo zgodilo ali pa se bo zagotovo zgodilo. V sedanjosti v resnici ne obstaja, pa vendar grize človeški um. Vprašanja: "Kaj pa če ...?" so le vprašanja. Energija za njimi pa krmari ladjo v nekaj, kar se ne bo nikoli zgodilo ali pa se bo zagotovo zgodilo.

Zakaj je za nekoga prihodnost srečna in za drugega, ki deluje skoraj enako ne? Zaradi energije. Energija narekuje dejanja. Dejanja sama po sebi brez potrebnega energijskega vložka ne pomenijo dosti. Zato imamo dva človeka, ki na primer trdo delata, v življenju pa uspe le en, medtem ko drugi le stežka ustvarja pozitivno prihodnost. Res je, da obstajajo različne karmične preizkušnje in lekcije. To drži. Ni vse le črno ali belo. Pa vendar lahko z energijo preobrazite marsikaj. In ustvarite želeni pol prihodnosti.

Kako?

intuicija

Z energijskim vložkom. Da, energijo. Pomislite kolikokrat ste vlagali skrb v vašo v prihodnost? Bo vse v redu? Vas bodo imeli radi? Boste preskrbljeni? In kolikokrat ste se predajali vizijam, kjer ste videli sebe v takem obilju, da vas je skoraj 'razneslo' od sreče? Naj uganemo. Najverjetneje je bilo prve energije več. In prihodnost vam je zagotovila tisto, kar ste ji naložili. Energijska pričakovanja na razočarajo nikogar. Le zakaj bi vas?

Pa vendar... Pa vendar bodimo iskreni, saj smo vsi ljudje. Vsi vemo, da je o pozitivni naravnanosti lažje govoriti, kot pa jo 'izvajati'. V času skrbi so stavki kot: "Samo bodi pozitiven....: no, za mnoge – brez pomena. Vsi, ko smo kdaj tavali po tunelih skrbi in temi brezupa vemo, da se energije ne preobrne kar tako.

Pa vendar.... obstaja način kako. V vsaki temi je nekje drobna lučka. Naj vam povemo kako. Z zdravljenjem. Prav ste prebrali. Ne, ni vam potrebno razmišljati o pozitivni prihodnosti ali jo »izsiliti« iz intuicije, če tega ne zmorete. In ne - ne pomeni, da bo zato ta prihodnost vaš rabelj. Obstaja način. Način, kjer energijo v tem trenutku sploh ne usmerjate v prihodnost....ampak na sedanjost in celo preteklost. Kjer se opremite z energijskim delom, da bi se pozdravili tistega, kar vas je pahnilo v dvome prihodnosti. Tega ste se naučili. Poglejte otroke. Niti približno nimajo enakih skrbi kot odrasli. Tudi vi jih niste imeli. Priučili ste se jih z opazovanjem in informacijami iz okolice. Sedaj pa je potrebno te informacije nekako 'prepisati'. To naredite najprej tako, da uporabite meditacijo in vsa ostala energijska orodja, da vam pomagajo prečistiti nižja prepričanja, zaradi katerih niste uspeli doseči svojih najglobljih želja.

Zakaj meditacija?

intuicija

Ker je stik z vašo dušo, zatorej je stik z vašo energijsko resnico. Vaša duša je sama po sebi obilje in zaupanje. Meditacija pa je pot do tja. Ko meditacija umiri dvome uma, spodbudi najglobje spomine o tem, da življenje daje nešteto možnosti. Ko se pozdravite naučenih občutkov pomanjkanja, ne samozavesti, krivde, ne zaupanja in še in še.... se avtomatsko naredi prostor za tisto, kar vi ste - neskončna dušna resnica - obilje. Sploh vam ni potrebno narediti kaj več. Pride samo od sebe. Pozitivna pričakovanja prihodnosti tudi. Intuicija postane prava pozitivna »klepetulja«. A tega energijskega vložka ne more narediti nihče drug namesto vas. Vi to izberete. Vi ste se priučili dvomov in vaša naloga je, da se jih ozdravite. Da, jasnovidci dajemo upanje z vizijami potenciala ljudi. A zanj se vedno ljudje odločijo sami. Zato poglejte....vase. Razvijajte sebe, pozdravite staro, nato pa seveda uporabite številne tehnike razvoja intuicije. Intuicija vam bo v življenje prinesla velik, velik blagoslov. 

In mi smo tukaj, da vam vedno pokažemo kako. Damo orodja. Smo kot zemljevid do destinacije vaše duše. Zato ...karkoli lahko storimo za vas - smo tukaj. Za vas z ljubeznijo, Duhovni atelje Potovanje duše

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

Kaj želiš prejemati?