Angelska sporočila

Angelska sporočila

Kako se pogovarjati s svojimi Angeli...sprašuje ljubeče človeško srce. 

Ljudje me kot angelsko terapevtko velikokrat sprašujejo, kako se naj pogovarjajo z Angeli. Bolj ali manj smo vsi vajeni, da živimo v družbi, ki ima ogromno pravil. Zato ne preseneča dejstvo, da številni ljudje mislijo, da tudi pri komunikaciji z Angeli obstajajo pravila. Nekoč je k meni v solzah prišla neka mlada dama. Njeno življenje se je sesedalo kot hišica iz kart. V ihtenju mi je rekla: »Nebesa me ne poslušajo, angeli so me pustili na cedilu. Nekaj zagotovo delam narobe. Nekaj jim nisem rekla prav. Ali jim lahko ti poveš?« Sočustvovala sem z njo, vendar … ali je to resnica? Je resnica, da Angeli poslušajo le na določen način? In le nekatere?

Ne drži. Angeli poslušajo nas vse. Vedno slišijo naše besede, ko jih izgovorimo in tudi, ko jih ne. Že samo s tem, ko pomislimo na prošnjo, razberejo naše tegobe ali skrbi. Tudi če jih ne ogovorimo, vedo, kdaj nam priskočiti na pomoč. Vsakič, ko jim namenimo besedo ali misel, so počaščeni. Sprašujete se, kako naj se pogovarjate z Angeli. Kako pa se pogovarjate z vašim najboljšim prijateljem? Tako se pogovarjajte tudi z Angeli. 

Pri komunikaciji z Angeli lahko izberete tisoč besed ali pa samo eno. Ali pa nobene. Potreben je le iskren srčen namen. Vem, da je težko razumeti, kako je lahko taka komunikacija sploh mogoča, a v učilnici življenja se moramo še marsičesa naučiti. Naše energije so veliko mogočnejše, kot so nam na Zemlji povedali. Ne samo, da lahko preko misli telepatsko komuniciramo, obstajajo tudi ljudje, ki so nam dokazali, da lahko samo z umom fizično premikamo stvari. Celotno človeštvo čaka še veliko novih odkritij lastnih zmožnosti. No, to je ena izmed njih. Povezovanje z višjimi frekvencami kot so Angeli.

Za lažji začetek lahko začnete z Angeli komunicirati na več načinov

 • Z besedami: preprosto jim povejte, kaj so vaše želje; na glas ali pa v mislih – ne prosite Angelov, naj vam nekaj ''prinesejo'', temveč jih prosite, da vas usmerijo k tistemu, kar si želite. Nebeška bitja prisluhnejo le prošnjam, za katerimi stojita ljubezen in iskren namen. Če vaš namen ni iskren in v kakršnem koli smislu škodi drugim, vam ne bodo pomagali.
 • Z mislimi oziroma preprostim iskrenim namenom: ni se vam potrebno obremenjevati, katere so prave besede za Angele, saj le-ti prepoznajo čisti namen ljubezni in zato ne potrebujejo besed.
 • S hvaležnostjo: zahvalite se za blagoslove, ki jih imate, in prejeli ji boste še več.
 • S pismom: napišite pismo, v katerem Angelom predate svoje skrbi in želje. Pisma ni potrebno nikamor pošiljati. Ta način pomaga tistim, ki se lažje izražajo skozi pisanje.
 • Z vizualiziranjem: v mislih si predstavljajte situacije, za katere želite, da jih angeli ali druga nebeška bitja ozdravijo ali pa vam pri njih pomagajo.

In kako vam bodo Angeli odgovarjali? 

»Zemlja nima tegob, ki jih Nebesa ne bi mogla pozdraviti.« (Thomas Moore)

Ko prosimo Angele za pomoč, si seveda najbolj želimo tudi njihovih odgovorov. A kako prepoznati njihove odgovore? Nekoč so mi odgovorili tudi na to vprašanje. 

Angeli so pojasnili:

»Iluzija, ki vam narekuje, da obstaja samo tisto, kar vidite in slišite, vam onemogoča videti tudi tisto, kar je nevidno, a še kako resnično. Pravzaprav bolj resnično kot tisto, kar vidite sedaj. Nekaterim uspe pogledati skozi tančico, v katero ste ljudje na Zemlji oviti in zato nismo presenečeni, da nas vidite tudi na Zemeljski ravni. Vedite, da kar sprejme um, lahko tudi vi. Nikoli se nismo skrivali pred vami. Sporočamo vam, da vam je stvarstvo vsem dalo darove in sposobnosti, le zavedati se jih morate. Naučite se prisluhniti neočitnemu, iščite tam, kjer do sedaj še niste iskali, in prepoznali boste odgovore, ki vam jih vztrajno pošiljamo. Odgovori se ne skrivajo v zunanjem svetu, temveč v vašem notranjem.«

Ljudje nemalokrat zavidajo tistim, ki videvajo angele. Tudi sami si želijo »imeti te darove«, a ne vedo, da jih že nosijo v sebi. Le pogledati morate neočitno. 

Torej ni potrebno, da je komunikacija z Angeli cel »šov«, primeren za na hollywoodska platna. Pravzaprav Angeli komunicirajo na bolj elegantne načine. Z razvojem in krepitvijo pogovorov z Angeli boste spoznali, da Angeli resnično radi in celo zelo pogosto komunicirajo z vami. Seveda morate biti v vsem tem procesu potrpežljivi. Mnoga leta ste intenzivno zatirali te darove, zato sedaj ne morete pričakovati, da se vam bodo čez noč odprli. A verjemite, veliko manj časa vam bo vzelo, da se jih boste spomnili, kot pa takrat, ko ste jih skušali pozabiti. 

Angeli odgovarjajo preko jasnovidnostiAngelom postavite vprašanje in jih prosite za odgovor. Angeli se bodo nemudoma odpravili na delo in poiskali ustrezen način, da vam bodo odgovor na vaše vprašanje ali prošnjo tudi posredovali. Odgovore preko kanala jasnovidnosti boste zaznavali na dva načina:

 • s fizičnimi očmi (in s fizičnimi znaki)
 • s tretjim očesom

S fizičnimi očmi ne pomeni (vsaj po navadi ne) tega, da se vam bo na primer angel prikazal v vaši dnevni sobi ravno medtem, ko boste gledali televizijo, in vam prekinil vaš najljubši film, ker se je ravno tisti trenutek spomnil odgovora za vas (no, to se je že sicer zgodilo, vendar mi je do sedaj znan samo en tak primer). Zakaj? Nebeška bitja so višja oblika energije in imajo zato veliko višjo frekvenco, kot je naša, kar je tudi razlog, da jih s prostim očesom težje videvamo. Zato nebeška bitja zelo pogostokrat uporabijo predmete ali situacije iz našega fizičnega sveta, da nam pošljejo odgovore ali znake potrditve. Je pa vse mogoče. Pustite se presenetiti. :)
Torej, potem ko nekaj vprašate, je vaša naloga ta, da napnete oči in začnete opazovati. 

Angeli vam bodo pošiljali odgovore in vodstvo:

 • čez filme in ostale vizualne podobe
 • preko knjig ali besedil v časopisih
 • preko fotografij ali simbolov
 • tako, da vam bodo puščali majhna darilca: peresa, kovančke, simbole krilc in podobno
 • tako, da bodo v oblake “risali” podobe
 • tako, da vam bodo puščali morda celo večja darila, katerih izvor se logično pojasniti ne bo dalo :)
 • tako, da vam bodo pošiljali živali s sporočili, zato le-te dobro opazujte

Tretje oko 

Včasih boste odgovor namesto s fizičnimi očmi zaznali s tretjim očesom. Tretje oko se nahaja na sredini čela med obrvmi. Ker ni fizičen organ, je neotipljivo in zaradi tega za znanstveno in medicinsko stroko neobstoječe. Kot pa smo že spoznali, smo ljudje tako fizična bitja kot tudi energijska. Tretje oko tako predstavlja energijski organ. Imenujemo ga tudi šesta čakra. Je center intuicije. Zaznava energije višjih frekvenc in je tako prevodnik številnih informacij, ki prihajajo iz duhovnega sveta. Angeli nam skozi tretje oko odgovarjajo z videnji, slikami, simboli, barvami in podobno. Tretje oko lahko razvijemo z redno meditacijo in seveda tako, da namensko usmerjamo misli vanj. Razvijanje tretjega očesa zahteva od nas veliko vaje in predanosti, vendar se začne že takoj, ko se mu zavestno posvetimo. Dar tretjega očesa imamo vsi. Uporabljali smo ga že kot otroci. Takrat smo opisovali izjemne vizije in sanje. Z leti nam drugi ljudje, pogosto pa tudi sami, zaprejo ta dar z besedami kot so: »To je samo domišljija« ali pa: »Ne pretiravaj«.

Odgovorom, ki jih dobimo preko tretjega očesa, po navadi sprva težko zaupamo, ravno zaradi zgornjih besed. Ker so samo »domišljija«. Pa niso. Sploh pa, kaj pa je domišljija? Za njo obstaja veliko znanstvenih razlag, ki pa me osebno niso nikoli zanimale. Zame je domišljija narek, skozi katerega ti duša pokaže neomejene zmožnosti. Postavite Angelom vprašanje. Nato zaprite oči in se osredotočite na center tretjega očesa, ki se nahaja na sredi čela med obrvema. Kaj vidite? Opazujte slike, ki se vam porajajo kot notranje videnje. Opazujte te podobe in prizore. Kasneje si jih lahko tudi zapišete. 

Seveda pa lahko take komunikacije ponazarjajo tudi še kaj drugega kot pa samo angelske pogovore. V njih se velikokrat »prebudijo« vaši podzavestni vzorci in strahovi, ki se odražajo kot nočne more. Tudi to so informacije. Z njimi vas želi naša notranjost opozoriti na potlačena čustva, ki ustvarjajo razne blokade. Če želite živeti polno življenje, pa morate te blokade seveda odpraviti. Tudi tovrstne informacije se pojavijo brez opozorila, zato je dobro, da se lotite raziskovanja njihovega izvora in pomena ter ugotovite, kako jih boste razrešili. Pri odpravi teh blokad vam bo pomagala vaša duša, saj vam skozi notranji glas sporoča vse rešitve in odgovore, ki jih potrebujete. Seveda pa so tukaj izjemni prijatelji duhovni tečaji, ki pospešijo mnoge duhovne procese. Pobrskajte po naši strani in si poglejte kako vam lahko pomagamo tudi mi. 

Angeli odgovarjajo preko jasnoslušnosti

Ušesa so organ, s katerim slišimo zvoke. Tako zaznamo glasbo, slišimo besede, zvoke, ki nastanejo pri premikanju predmetov, itd. In kot imamo pri jasnovidnosti na eni strani fizična očesa in na drugi tretje oko, imamo pri jasnoslušnosti na eni strani fizična ušesa na drugi pa tako imenovano notranje uho, s katerim slišimo notranji glas. Ko vam Angeli pošljejo odgovor, ga lahko zaznate s fizičnimi organi ali pa z energetskimi. Primer, ko zaznate odgovor s fizičnimi ušesi, je recimo neko sporočilo v glasbi, ki jo poslušate na radiu. Ko pa odgovor zaznate z notranjim ušesom, lahko dejansko nekaj slišite, vendar pa ta zvok nima dokazljivega fizičnega izvora.

Če se vam ponavljajo določene besede, glasba in podobno, vam svetujem, da prisluhnete. Morda vam Angeli vztrajno pošiljajo odgovor, za katerega ste prosili. Morda vam vaši dragi Angeli pošiljajo znake ljubezni. Opazujte. Presenečeni boste.

Drug način prejemanja odgovorov Angelov je preko našega notranjega sluha. To je tisto notranje prigovarjanje, ki ga sliši prav vsak. Morda se vam samo zdi, da se pogovarjate sami s seboj. :)  Ljudje vedno najprej iščemo logično razlago. Za vas imam dobro novico – ta notranji govor ni samogovor, ampak čisto prava komunikacija z vašim višjim jazom in Angeli


Glas ega ali glas Angelov?

Veliko ljudi zanima, kako ločiti med glasom Angelov in glasom našega nižjega jaza – našega ega. Preprosto. Glas Angelov vedno uporablja ljubeče in tople besede. Z vami komunicira na spoštljiv in prijeten način. Tudi, ko vas želi na kaj opozoriti, to stori jasno, a vseeno na miren način. Glas ega je pa po navadi obarvan z zaskrbljenostjo, poln je skrbi, negativizma in kritik. Če boste pozorno poslušali glasove, ki prihajajo iz vaše notranjosti, se boste z nekaj prakse naučili prepoznati, iz kje prihajajo ta sporočila. Dajte si čas in bodite potrpežljivi. 
Angeli odgovarjajo preko jasnočutnosti

Jasnočutnost je nekaj, kar boste morda najlažje upoštevali, saj se odraža v obliki različnih občutkov, ki jih občutimo na raznih delih telesa. Slabost, ki jo otrok čuti v trebuhu pred kontrolno nalogo v šoli, odraža strah pred neuspehom. Metuljčki in vznemirjenost v trebuhu naznanjajo zaljubljenost. Paraliza nog, ki jo nekateri začutijo v nevarnosti, naznanja situacijo, ki nas lahko poškoduje, če ne bomo previdni. Če smo pozorni, bomo ugotovili, da imamo vsi nekje na svojem telesu mesta, v katerih začutimo določene stvari. Lokacija teh mest je pri vsakem človeku drugačna. Opazujte, kako se odzovete v različnih situacijah in poskušajte ugotoviti, v katerem delu telesa dojemate vi. Angeli nam preko naših občutkov velikokrat odgovarjajo ravno zaradi intenzivnosti, ki se sproži v telesu.

Angeli odgovarjajo preko jasnovednosti

Se vam je že kdaj zgodilo, da ste napovedali nekaj, kar se je potem uresničilo? Ljudje so vas nato vprašali, kako ste to vedeli, vi pa ste odvrnili: »Ne vem, preprosto sem vedel«? Jasnovednost je zelo zanesljiv način pridobivanja informacij Angelov. Razlog, da večina ljudi ne razvije svojega jasnovednega kanala je, da si pogostokrat ne zaupajo. Ne verjamejo vase in s tem tudi ne odgovorom, ki prihajajo iz njih. Sledite svojemu instinktivnemu notranjemu vedenju. Le-tega pa seveda lahko vedno tudi »preverite« pri angelskemu terapevtu in tako dobite svojo potrditev. 
Torej, poznamo štiri različne načine komunikacije z Angeli – jasnovidnost, jasnoslušnost, jasnovednost in jasnočutnost, temu pa se dodajo tudi vsi fizični znaki. Vsi ljudje komuniciramo na vse štiri načine, vendar je pri vsakem človeku dominanten eden. Sčasoma boste ugotovili, kateri prevladuje pri vas. Vedite, da noben način ni boljši ali slabši. Vsi so enako dobri. Ko boste tako prejemali odgovore, bo vaše življenje postalo lahkotnejše in bolj spontano. Lekcije, ki vam jih prinaša življenje, boste reševali veliko hitreje. Zavedajte se, da so Angeli vedno z nami. Vedno odgovarjajo. O tem ni dvoma. 

 • V našem ateljeju globoko ljubimo Angele. Zato vabljeni na naše angelske delavnice, meditacije in tečaje vedno, ko potrebujete razumeti dotike teh večnih prijateljev. 
BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

Kaj želiš prejemati?