Posmrtno življenje

Posmrtno življenje

 »Kdor nebes ne nosi v sebi, jih zaman išče po vsem vesolju.«
(Carl Sonnenschein)

Kaj se zgodi po smrti, kaj so Nebesa in kje se nahajajo? Vprašanje vsakega človeka. Zagotovo. 

Ljudje, ki imajo v sebi vero, si srčno želijo, da bi Nebesa resnično obstajala. Njihova lepota je bila opisana v številnih knjigah in ravno ti zapisi so ustvarjali željo po pridružitvi Nebesom, ko se zemeljsko življenje konča. Splošno mnenje je, da so Nebesa »kraj«, kamor pridemo le z dobrimi deli. Kaj pravzaprav so Nebesa? Kje so?

Nebesa so tukaj in zdaj in so vsepovsod. So vaš vir ljubezni in vsega, kar nosite v svoji duši. Nebesa so božji dom vseh duš, angelov in številnih drugih nebeških bitij. Nebesa predstavljajo lepoto vseh lepot in so zatočišče vseh tistih, ki si tega želijo . Nebeško lepoto ustvarja vsaka duša in z njihovo rastjo rastejo tudi Nebesa. Na zemljevidu Nebes ne boste našli, niti vam jih ne more nihče pokazati – Nebesa so v vaši notranjosti, tako vam razkrivajo svoj obstoj. Z našimi besedami je Nebesa skoraj nemogoče opisati, a če se potrudimo, potem lahko rečemo, da so Nebesa kraj, kjer vlada ljubezen in vse, kar iz nje nastaja – ljubezen je edina resničnost. Nebesa so kozmična energija, ki je sestavljena iz zelo visokih vibracij. S to energijo lahko ustvarjate, vidite in izkušate vse, kar je ustvarjeno iz ljubezni.

Več kot desetletje je minilo odkar sem dobila na nebu najsvetlejšega angela varuha. Zlomljeno srce, ki pa ga je vseeno objela nevidna ljubezen. Moja mama je bila razlog zakaj sem poiskala duhovno rast, ko se je zdelo, da upanja ni. Le kdo bi si mislil, da bo njena nevidna sled pustila pečat v tem, da sem postala duhovna učiteljica, ki lahko ponudi upanje vsem v temi in žalosti.

In tokrat vam ponujam upanje v kolikor ste bili tudi vi žalostni ob izgubah življenja. Kako do nebeških znakov? Kako vedeti, da vam bodo vaši dragi pomagali iz Nebes?

Klic v nebo pomeni odložen strah....Največ strahov in napačnih razumevanj o onostranstvu prihaja ravno iz našega napačnega dojemanja, ki je največkrat skrivljeno zaradi dejstva, da so nas filmi in ostala medijska orodja vzgojila v prestrašene ljudi. Iluzije, ki jih gradijo mediji, filmska industrija... Mnogi ljudje so odvisniki od strahu. Bog ne daj, da bi zmotili nekatere ljudi ob uri, ko je na sporedu informativna oddaja. Za njih se zdi, da potrebujejo novo dozo negative. In to je huda odvisnost. Vem. Poznam. Prehodila sem to pot. Težko se je odvaditi. Lahko vam pa povem, da so bila Nebesa in njihova podpora prava odvajalna klinika zame. Upam, da bodo postala tudi za vas. In kaj od vas pričakujejo duše, ki so nekoč živele z vami? Nič drugega, kot odprt um. In, da si odprete možnost: »Morda pa je vse skupaj res. Morda pa mi Nebesa lahko pokažejo bolj svetle zvezde za moje življenje.«  Navsezadnje nas strahovi niso odpeljali tako zelo daleč, kajne? Sicer ne bo šlo čez noč, a vseeno poskusite začutiti. Poskusite začutiti kako zelo nas ljubijo naši pokojni dedki, babice, prijatelji, starši in celo tisti, ki jih nismo poznali. Usmerjali vas bodo in vam svetovali. Nežno vam bodo kazali pot. In samo ljubezen bo vedno tista, ki bo gradila most med Nebesi in Zemljo. Ljubezen je tista. Torej začnimo rušiti vse strahove in iluzije. Zdaj.  Strahovi ustvarjajo vašo resničnost, zato se jih znebite.

Mnogi strašijo z informacijami, da je čutenje posmrtnega življenja nevarno in da je potrebno "mrtve pustiti pri miru". Pri miru pred čem? Pred ljubeznijo in svetlobo? Zakaj bi nekdo, ki nas je ljubil na Zemlji postal v svetlobi Nebes nevarno bitje, ki se ga mora pustiti pri miru? Se strinjate, da ne gre ravno skupaj? Ljubezen je ljubezen. In ta nikoli ne umre. Da, verjamem, da se mnogi srečajo z negativnimi energijami. A le-te ne pripadajo dušam v onostranstvu. Težko si je priznati, da te negativne energije pripadajo kar ljudem samim. Ko bomo to vedeli - se bo vse spremenilo. In vse se bo obrnilo v lastno odgovornost, kjer ne bo več kazalca usmerjenega na tiste, ki ljubijo iz večnosti. 

Nekaj znakov, ki dajejo vedeti, da nekdo »trka« iz Nebes...In kako veste, da so pokojniki z vami? Tukaj je le nekaj najpogostejših načinov komunikacije, ki jih prepoznate...

 • Besedne komunikacije

  Besedne komunikacije pridejo preko glasbe, besed v filmu, besed, ki so nekje napisane a to niso »samo« besede. Ko jih vidite, preberete ali slišite je njihovo sporočilo jasno in ne pušča dvomov. To so radiji, ki začnejo glasneje predvajati eno pesem in nosijo informacije, ki ste jih tiho v sebi iskali. To so besede, ki jih nekje preberete in ne morete zadržati občutka ganjenosti in cmoka v grlu. To so besede, ki jih ne samo slišite ali berete, temveč jih začutite. Od tega trenutka dalje nabrusite svoja ušeska, morda boste šokirani kaj vse slišijo ušesa, ki so pripravljena poslušati.

 • Vizualne komunikacije

  Vizualne komunikacije so komunikacije, kjer pokojniki prevzamejo fizični obris, katerega prepoznate. Nemalokrat so se neznani izvori energij in obrisov pojavili tudi na fotografijah. Ja seveda, le kdo bi pustil, da bodo izvzeti iz družinske fotografije?

 • Komunikacije preko vonja

  Komunikacije preko vonja so izredno lep in ne redek pojav. Preko vonja pokojnik potrjuje svojo prisotnost. Po navadi izberejo vonje, ki bodo jasno dali vedeti, da so v prostoru oni – vonj po njihovih oblačilih, po njihovem parfumu, najljubšemu cvetju in podobno.

 • Čutne komunikacije

  Dotiki Nebes so velikokrat fizične narave. Ko te nekdo poboža. Se te dotakne in ti da oporo, ko jo najbolj potrebuješ. Včasih morda ne bo dotik, boste pa čutili, da stojijo za seboj. Čutili jih boste v sobi.

 • Simbolne in predmetne komunikacije

  Pokojniki pravzaprav radi obdarujejo svoje drage na Zemlji. S predmeti, ki spominjajo na njihovo ljubezen in ki jih bodo njihovi dragi lahko prepoznali. Včasih premikajo predmete na nemogoča mesta, da se pošalijo in potrdijo, da so bližje kot si mislimo. Včasih se javljajo preko mavric, metuljev ali živali. Uporabijo lahko vsako žival in vsak predmet, da se približajo v spoznanju prisotnosti. Univerzalnega branja teh predmetov ali simbolov ni. Da, saj obstajajo. Velikokrat rečemo, da če vidimo mavrico ali metulja, je blizu pokojnik. Drži. A toliko je še drugih simbolov in težko jih je posplošiti. Karkoli simbol pripoveduje vam kot svojo zgodbo – to je tisto pravo sporočilo. Samo zaupati morate v njegovo resničnost.

 • Komunikacije v sanjah

  Komunikacije v sanjah niso »samo« sanje. So druženja, so sporočila, so potovanje naših duš, ki se srečujejo z dušami naših dragih v Nebesih. Zato imate tako močen občutek po takih sanjah, da ste bili res tam in da ste resnično družili z njimi. Ker ste se. Pokojnike lahko tudi zaprosite za druženja v sanjah. In počakajte. Da izberejo pravi trenutek in stkejo najlepšo mrežo sanj, kjer se boste znova srečali.

 • Električne« in telefonske komunikacije

  Električne komunikacije so ene najbolj pogostih komunikacij, saj so električni valovi lahkotna igračka za vibracijo duše. Največ zgodb sem vedno slišala ravno na račun elektrike. Utripajoče luči, razni predvajalniki, ki so predvajali glasbo BREZ da bi bili sploh priključeni na električno omrežje, prižiganje televizije, klici na telefon z vzpostavljeno zvezo a »smrtno« tišino na drugi strani in podobno.

Nekoč mi je mama predala skupno sporočilo pokojnikov...za vse nas..in le-to pravi...

»Da želimo biti povezani z vami, smo potrdili s tistim dnem, ko smo vstopili v vaša življenja na Zemlji. Nekateri preko krvnih, spet drugi preko prijateljskih vezi. V vaših očeh smo prepoznali sorodne duše in se spomnili vezi ljubezni, ki je bila ustvarjena v večnosti. Bodrili smo vas, vas žalostili, vas veselili in vse to ste nam vračali. Skupaj smo iskali svojo resnico, skupaj smo ustvarjali svojo pravico. In čas tako dragocen, pa vendar tako malo cenjen prej ali slej odbije uro, ki pravi, da je čas za odhod. Nekdo ostaja na Zemlji, drugi se vrača Domov. Za vas težko slovo in solze v očeh, za nas novo spoznanje, da se vidimo spet. Pa vendar ljubezen se ni spremenila, tudi takrat, ko je naša duša dobila nova krila. Da, lahko bi odjadrali k svojemu soncu in tam ostali v objemu luči, brez da bi se vračali nazaj k tistim, ki smo jih morali pustiti, da dokončajo svoje popotovanje na Zemlji. Pa tega nikoli ni storil nihče izmed vas. Zakaj? Zakaj smo še vedno z vami, kljub temu, da menite, da bi nas moral pogoltniti čas? Ker še vedno ste naše sorodne duše. Vaši cilji, so naši cilji. Vedno bomo varovali vsakega člana dušne skupine na njegovi poti. Ga bodrili in mu predajali skrivne zapiske, da bo lahko opravil test življenja. In ko vas opazujemo v fizičnih izkušanjih, sedaj vidimo z drugačnimi očmi. Razumemo mnogo več. Ljubezen, ki obarva našo dušo nam preko vas prinašal spoznanja kdo smo tudi mi in kam gremo skupaj. Želimo vas spominjati, vas učiti, a vedite – učite tudi vi nas. In z rastjo vsakega izmed nas raste celotna dušna skupina in s tem dajemo moč svojemu soncu. Zato ostanite povezani z vami in mi bomo z vami.«

Solzice ljubezni...

Koliko izmed vas je začutilo v očeh tihe solzice ali stisk v prsnem košu ob prebranih besedah? Veste zakaj? Ker želite verjeti v to ljubezen. In ne samo verjeti. Jo čutiti. Ostati povezani s svojimi dragimi v Nebesih. Jim povedati , ko vas je strah ali ko ste veseli. In sedaj, ko ste prebrali te vrstice veste – da to lahko. Nikoli nismo sami. Le ena misel v nebo in spoznanja večnosti božajo... Nikoli ne pozabite, da vas dragi v Nebesih ljubijo in vodijo. Nikoli vas ne bodo pozabili. Kajti Nebesa...ne pozabijo. Včasih se pozabi na Zemlji...Pozabi na ljubezen, ko je toliko jeze in gneva. A svetloba presvetli vse... in mi vsi sami izbiramo čemu bomo sledili...Ste za to, da sledimo svetlobi?

Zato hvala moji mami...hvala Ti, ker si me toliko naučila in za vsak korak, ki ga prehodim. Ko stopam po svoji poti čutim, da je za menoj nekdo, ki ne bo dovolil, da njegov otrok pade.

 • Vedno pa vas vabim tudi na tečaj življenja po življenju za tiste, ki je bil ta zapis klic ljubezni, da ozavestite znanje o onostranstvu in posmrtnih komunikacijah. Tečaj je izredno ljubeč in lep... in ga najdete pod našimi tečaji in dogodki. Naj vas vodi ljubezen Nebes.  Cristy Žmahar
BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

Kaj želiš prejemati?