Angelska meditacija

Angelska meditacija

 • Angeli … tista pravljična ljubezen, ki bo človeštvo naučila ponovno verjeti v svoje sanje. 

Vsi, katerih se je dotaknila moč njihovih kril so pričali o tem, kako zelo se je spremenilo njihovo življenje. Meditacije z angeli so prinašale upanje in številne energijske razrešitve. O da, zato so angeli pravi čudodelci. In ta beseda je še preskromna za to, kar nam dajejo.

Spremenili so tudi moje življenje. Spominjam se časov trnja življenja, ki me je bodlo na vsakem koraku. Ko sem izčrpala vse možnosti odgovorov zakaj se to dogaja ravno meni, so vstopili v moje življenje angeli. Ko sem prvič slišala njihov glas, sem težko verjela, da govorijo meni. Le zakaj bi govorili nekomu, ki sploh ne verjame več v nič? Le zakaj? Nato sem spoznala, da govorijo vsem. Tistim upanja polnim in tistim, ki so le-tega že izgubili. Bila sem slednja. Da bi se kot pravi čudodelci dotaknili moje usode in mi rekli: »Poskusi znova.«

Vem in čutim, da ste zunaj ljudje, ki potrebujete svoj »poskusi znova.« Vaše tihe želje ali pa bolečine so priletele na angelska ušesa in angeli so mi predali sporočila za vas. Slišite jih lahko seveda tudi sami. A posebne meditacije z angeli so postale kažipot, da boste lahko ta sporočila razumeli in jim zaupali. Jaz pa bom za vas glasnica, ki vam bo pomagala razumeti vodstvo angelov, zato, da bi mu lahko sledili.

Kakšna je razlika med »navadno« meditacijo in angelsko meditacijo? • Meditacije med seboj nikoli ne merijo moči, vsaka meditacija je neprecenljiva dragocenost. A zakaj ljudje velikokrat čutijo, da so za njih angelske meditacije »močnejše« kot ostale?
 • Ker imajo ljudje zelo radi svoje Angele. Včasih še raje kot sebe. Angeli si želijo, da bi bila ta ljubezen enakovredna. A ko nekoga ljubimo, mu zelo odpremo srce. Energijo. Ga povabimo v najbolj skriti delček svoje duše. Zato lahko Angeli v takih energijskih popotovanjih naredijo prave male ali pa velike čudeže. Ker jim s to ljubeznijo daste dovoljenje. Ker jih povabite v svoje življenje. Ker jim predate zaupanje v njihova krila.
 • Ker se je včasih težko zateči v svojo notranjost in je lažje imeti neko »zunanje bitje«, ki postane vir podpore in razumevanja. Kljub temu, da so Angeli del nas, pa se njihova manifestacija prikazuje kot nekaj »zunanjega«. Tako postanejo prijatelji s katerimi imamo lahko pogovor in katere lahko zaprosimo za pomoč. In to je vedno dobrodošlo, kajne? 
 • Ker znajo Angeli močno sidrati občutke ljubezni in zaupanja v svojega varovanca, varovanko. 
 • Ker z angelsko meditacijo odpiramo vrata čudežev. Z angelsko meditacijo namreč lahko zaprosimo za angelske intervencije. Te intervencije so lahko močnejše le, če imajo angeli dovoljenje, da pomagajo. In z angelsko meditacijo dobijo vaše dovoljenje. Angeli vam lahko pomagajo veliko bolj, kot pa če bi se morali »matrati« sami.
 • Ker so Angeli bitja zelo močne svetlobe, zato znajo premagati vse, kar je težjega ali nižjega. Ko se počutite izčrpane ali žalostne, nato pa naredite angelsko meditacijo, ta svetloba potuje skozi vas in energijsko uravnoveša vse, kar je težkega ali negativnega. 

  Ena izmed energij, ki najbolj blokira uspešnost angelske meditacije je človeški strah. Ko občutite strah, ga ne poskušajte kar ignorirati, saj boste s tem verjetno dosegli le to, da ga boste potlačili v podzavest.

Angeli pravijo, da pri »predihavanju« strahu pomaga sledeča kratka, angelska meditacija, ki gre tako

 • Zaprite oči in se sprostite.
 • Pokličite nadangela Mihaela in ga prosite, da se vam pridruži. Nato ga prosite, da vas očisti vseh strahov in negativnih razmišljanj. Vizualizirajte nadangela Mihaela, kako vas prečisti s prelepo belo svetlobo, katero tudi vdihavajte.
 • Medtem si dovolite, da občutite vse, česar vas je strah. Vizualizirajte svoj strah, nato pa ga nadomestite s pozitivno sliko. Primer: če vas je strah, da boste brez denarja, si priznajte ta strah, prosite nadangela Mihaela, da ga prevzame, nato pa si predstavljajte, kako ste preskrbljeni in kako je vaše življenje polno obilja. To storite z vsakim strahom.
 • Opazili boste, da bo tesnoba popustila. To vizualizacijo lahko ponavljate kolikor dolgo želite. Ko zaključite, se zahvalite nadangelu Mihaelu. 

Izberite angelske meditacije in spoznajte to izjemno ljubezen iz večnosti. Angelske meditacije (spletne ali pa v živo) najdete na naši spletni strani in na spletni strani www.meditacija.si Vabljeni vedno. Želimo vam prelepa angelska popotovanja. 
Duhovni atelje Potovanje duše 

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

Kaj želiš prejemati?