Potovanje duše

Potovanje duše

Duhovni atelje Potovanje duše je čudovit atelje, kjer delujemo duhovni učitelji, predavatelji in duhovni terapevti.

Mnoge ljudi zanima kako »nastanejo« duhovni učitelji. Tisti, ki pomagajo ljudem, ki potrebujejo osebno in duhovno rast. Kažipoti za tiste, ki iščejo nove poti zaradi preteklih bolečin. To smo mi. Hvaležni za vsako zaupanje, ki nam ga izkažejo ljudje. Velikokrat cenjeni, mnogokrat pa na račun »novodobne duhovnosti« tudi obsojani. Pa vendar smo tudi mi samo ljudje. Ljudje z zgodbami. Smo tisti, ki smo prehodili trnje svoje lastne bolečine, da bi pomagali drugim. V času, ko se zdi, da je »ponudbe« v duhovnosti tako zelo veliko, je morda dobro razložiti kaj sploh je vloga nekoga, ki dela na tem področju in kaj to pomeni za tistega, ki najde le-tega v upanju, da mu bo pomagal.

Duhovni učitelji smo ljudje z izkušnjami. Osebna zgodba Cristy, ki je ustanovila duhovni atelje se je rodila iz težkega otroštva, izgube same sebe, vse skupaj pa je okronala smrt njene mame, ki je bila najsvetlejša luč njenega življenja. In ko se je vse končalo…Ko je obsedela povsem sama v sobi s štirimi stenami, ki so prežale na njo, se je zavedala, da mora nekaj spremeniti. Ali se bo predala… Ali pa bo na novo spoznala – sebe. Zakaj je pristala v takem življenju? Ali je bil to res nek namen, ki ga ni razumela ali pa so jo do vseh njenih okoliščin pripeljali njeni jezni koraki življenja?

Takrat je kot zadnjo tehniko, ki bi ji pa morda še lahko pomagala, izbrala meditacijo. Vodena je bila proti duhovnosti in vsaj dolžna ji je bila, da preveri ali ni morda ona njena odrešiteljica. Navsezadnje je spoznala, da je sama svoja odrešiteljica. Pa vendar je morala to odrešiteljico slišati v sebi. In to ji je ponudila meditacija

Tako je Cristy postala raziskovalka nevidnega. V duhovnih sferah je našla svojo uteho in pot iz depresije. Jeza se je spremenila v sprejemanje. Žalost se je počasi preoblikovala v veselje. Življenje ni postalo popolno. Postalo pa je lažje. Bolj harmonično. In ko je prišel trenutek, da postane »duhovna učiteljica« je pravzaprav postala samo nekdo, ki pravi: »Vem, kaj pomeni trpeti. Vem pa tudi kaj sem morala storiti, da bi to premagala. Nanizala sem znanja in izkušnje. Naj ti povem kako sem to storila«. V enakem namenu so se ji pridružili tudi njen mož, čudovit predavatelj in učitelj, Mihael Žmahar, ter preostala ekipa Duhovnega ateljeja Potovanje duše, katere člane boste spoznali na tej spletni strani.

A niso le čustveno strti ljudje tisti, ki se obrnejo na nas. Tukaj so tudi tisti, ki si želijo duhovne in osebnostne tehnike prenašati naprej. Ti ljudje izberejo certificirane programe. Cristy in Mihael imata zaradi mednarodnih kvalifikacij dovoljenje, da tudi sama izdajata kakovostne certifikate na dotičnem področju. 

Avtorski programi in izobraževanja, katera so na voljo

 • Tečaj meditacije in zen meditacije s certfikatom
 • Reiki šole (napredne)
 • Šole za duhovne učitelje ter mojstre meditacijske terapije (s certifikati)
 • Tečaji za osebno in duhovno rast, ter za razreševanje podzavestnih vzorcev
 • Tečaji za gradnjo samozavesti
 • Tečaji nebeških komunikacij in jasnovidnosti (s certifikati)
 • Tečaj za voditeljske veščine in gradnjo obilja (s certifikati)
 • Akademije kanaliziranja
 • Šole za kristaloterapevte
 • Šole za Akaške terapevte
 • Šole za Amazonske terapevte

... in še in še... 

Duhovni atelje Potovanje duše & svetovni predavatelji

To pa še ni vse. Duhovni atelje Potovanje duše organizira tudi dogodke s svetovnimi predavatelji velikega kova (Neale Donald Walsch, Jay Shetty, Matthew Hussey....)

Spremljajte duhovne dogodivščine na www.potovanjeduse.si

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

Kaj želiš prejemati?