Starodavni zmaji na portal 12/12: Varuhi skritega zaklada - RAZPRODAN

DOGODEK

Starodavni zmaji na portal 12/12: Varuhi skritega zaklada - RAZPRODAN

DOGODEK JE RAZPRODAN

Prijave več niso mogoče.

Portal 12/12 je izjemen duhovni portal, ki nam omogoča dostopanje do višjih dimenzij in aktivacije zelo visokega duhovnega zavedanja. To  pomeni, da lahko pričakujemo energije, ki so vse prej kot vsakdanje. Na portal 12/12 se močno aktivira naše svetlobno telo, ki se imenuje MERKABA in ki lahko potuje med dimenzijami. Odklepa se dostop do eteričnih sfera. In tokrat kličejo ... zmaji. Tokrat želijo Oni delati z ljudmi. Klic je poslan. 

Nekoč je bilo na planetu prisotno znanje. Znanje o tem kako se živi srečno, kako živeti v stiku z naravo, kako ustvarjati veliko obilje, kako živeti v skladu z duhovnimi darovi. Da, nekoč je bilo nekaj, kar bi danes poimenovali “Zlata doba”. Svečeniki, kralji, zdravilci … starodavnih civilizacij so skrbno varovali to znanje in skrbeli, da so ga ljudje razumeli in živeli v skladu z njim. Vesolje je bilo zelo pametno – to znanje je razdelilo več civilizacijam v različnih časovnih obdobjih. Tako, da so lahko na njegovih temeljih zrastle družbe po vsem svetu in ustvarile izjemno zgodovino. Vedska Indija, Kitajske dinastije, Rimsko cesarstvo, skrite afriške skupnosti, indijanska plemena, Sumerijska vladavina, stari Egipt …, vse te družbe so imele informacije o tem kako ustvarjati veličino, kako graditi potencial, kako sobivati s planetom …

Nato pa je ego modernega človeka prestopil mejo in v nekaj stoletjih iz obličja izbrisal večino tisočletnih znanj in njihove nosilce. Tako so izginile celotne civilizacije in njihovi neprecenljivi zakladi. Vendar niso zares izginili. Vesoljno znanje ne more izginiti. Za nekaj časa se je samo skrilo. Do sedaj. Ko je zopet prišel čas za … duhovno prebujenje. Duhovno prebujenje pomeni, da ima človek tisto kar si želi. Tako materialno kot energijsko. In stare zmajeve civilizacije so zopet odprle svoja vrata. Zato, da z vami delijo tiste skrivnosti, katere so njih zapisale v zgodovino.

V tej meditaciji odideš do starodavnih zmajev in odkleneš zaklade. Vem, da si želiš več. Utreti si pot naprej. K nečemu VEČ.  Človek si mora v življenju utreti pot naprej. Mnogokrat obtiči zaradi takšnih in drugačnih razlogov. Nekaj ga ujame, nekaj ga zveže nase, znajde se pred velikimi ovirami, ne vidi več poti ...In pogostokrat se zaradi tega ustavi. Se vda. Mnogi tako ne prehodijo svoje poti, katera jih pa vodi do nagrad obilja in miru. Čas je, da se to spremeni. In spregovorili so starodavni zmaji, kateri v sebi nosijo skrivnost materializiranega bogastva vseh vrst. 

Kajti ni je poti, ni je ovire, katere oni ne bi mogli premostiti. In naj tokrat utrejo pot ... k tebi. 

Obišči zmajeve varuhe in prosi za predajo zaklada. 

  • preko portala 12-12 odpotuj v skrito kozmično votlino zmajev, kjer boš posvečen(-a) v zmajevo energijo: v tebi bodo varuhi zmajev ustvarili nov celični spomin o moči premikanja energije tako, da boš lahko sam(-a) odstranjeval(-a) vse kar ti pride na pot
  • zmaji bodo vtisnili svoj simbol varuhov v tvoje tretje oko - s tem aktivirali močne sposobnosti vizualizacije, prepoznavanja njihovih znakov, vizije, ki manifestirajo
  • hkrati bo ta simbol aktiviral zaščito tvoje nove manifestacije (pred ljubosumjem, zavistjo, ljudmi, ki mečejo polena pod noge)
  • aktiviral(-a) se bodo zmajeva vrata 12-12, skozi katera bo od sedaj naprej moralo vstopiti vse, kar bo v prihodnosti prihajalo v tvoje življenje. In tako se bo začela dogajati zmajeva selekcija ...
  • za konec pa ... aktivacija osebnega zmaja za leto 2021 - naj dobi svojo sveto nalogo varovanja ... česarkoli želiš!
DARILO: profesionalno posneta meditacija "ZMAJEV SIMBOL". Ko boš namreč potreboval(-a) priklicati zmaja in aktivirati simbol na tretjem očesu ... ti bo pri tem pomagala močna meditacija, ki jo lahko preneseš na telefon ali računalnik. Imaš svojega zaveznika! 

Dogodek lahko spremljaš na tablici, telefonu, računalniku ... v kolikor ga zamudiš, pa prejmeš po koncu posnetek v tvoj e-poštni nabiralnik, kjer bo ostal na voljo 7 dni.  
Zmajeva modrost se odklepa na portal 12/12.
DOGODEK VODI

Cristy Žmahar

DATUM DOGODKA
Sobota, 12. decembra
od 20:00 do 22:00

DOGODEK JE PRETEKEL!
LOKACIJA

PRI VAS DOMA

PRISPEVEK

20 eur

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopite v naše nebeške e-poštne svetove in prejemali boste zanimive novičke in brezplačna tedenska duhovna učenja. Ob vašem vstopu vas obdarimo z dvema meditacijama in devetimi angelskimi obredi. Dobrodošli.