Levja vrata in 8-8 portal: Mistična manifestacijska orbita

DOGODEK

Levja vrata in 8-8 portal: Mistična manifestacijska orbita

Pa so tukaj... Levja vrata, portal 8-8. Na ta dan nas portal opominja na spoznanja o neskončnosti. Osmice so znane kot številke neskončnosti in 8.8. je pravi datum, ko se odpiramo obilju vseh vrst.


Osmica kot sama v svoji edinstveni obliki tokrat sporoča:

 • spirala, ki se ne konča zagotavlja, da kar se bo sejalo, to se bo želo; imej dobro srce in nikar se ne boj - karma bo poskrbela zate in za vse, kar ti pripada
 • osmica ti daje vse možnosti življenja, obilja je na pretek - le vedeti moraš: kaj si resnično želiš?
 • in če je osmica simbol neskončnosti pomeni, da ni nič izgubljenega; vedno lahko začneš znova in vsaka priložnost se lahko ustvarja znova...Danes!

8.8. po celem svetu meditirajo na temo dobrega, pozitivnega in obilja polnega. Zato je kolektivno “ozračje” močno pozitivno manifestacijsko. Podpre in pomnoži vse, kar bi drugače teklo počasneje. 
In ker se taki dogodki in manifestiranja ne zgodijo velikokrat, imamo tokrat zate prelepa darila, Cristy pa bom zate tudi odpirala portale svetlobe.

Naj se odpre portal ZAUPANJA do življenja, do sebe, do nebeške podpore in do smiselnosti, ko je le-to bilo težko najti. Če ti to uspe - lahko začneš znova. 

Eterično roko si podajajo Nadangeli in številnih galaksij, tudi tisti, ki jih še ne poznamo, Stvarnik in tvoja Duša.

Preko levjih vrat odpotuj po manifestacijski orbiti.  To je orbita v obliki osmice .. in tukaj si ti, ki potuješ po njej in ustvarjaš manifestacijske točke, ki nato odpotujejo na Zemljo.

Da, na tej orbiti ...

 • srečaš zvezdnate školjke, prevzamejo zate ljubosumnost drugih ljudi nate ali pa njihove kritike, zato da se zate očisti pot višje manifestacije
 • čas je, da se razbremeni tvoj stres in pretirani pritiski in se rodi mogočno zaupanje s pomočjo zvezdnatih kozmičnih ptic
 • se srečaš z zdravilnimi Nadangeli, ki sprožijo zdravilni zvezdnati prah - kam naj ga posujejo?
 • se okrepi vez preko ganljivega srečanja s tvojimi Angeli varuhi - čas je za kozmična leteča pisma priprošenj za vse vrste pomoči
 • nato ti Stvarnik podeli prav poseben blagoslov - v tvojih dlaneh aktivira tako imenovane lunine čakre - s temi lahko nato svoje želje spreminjaš v resničnost in jih oblikuješ na višjem nivoju
 • in nato ... je tukaj še tvoja Duša. In njen dotik, ko v tvoje tretje oko odloži kozmični kristal višjih videnj, preroštva, intuicije in kanaliziranja svetlobe ... tako bo svetlobna sporočila ... lahko razumel(-a) bolje. 

Doživetje ... tako lepo. Tako ganljivo. Tako mogočno in mistično. 

 • Darilo večera 1 (po želji): Posebnost dogodka. V nekem trenutku bom zate 8 minut držala portal svetlobe in te podpirala, da lahko v tvoj dom močno prestopijo Angeli iz drugih civilizacij, ki so visokofrekvenčni Angeli bogastva. Če mi boš to seveda dovolil(-a), če ne narediš to sam(-a). To bo močna aktivacija, tudi zame seveda, ki bom tak portal odprla, zato je število mest na dogodek omejeno.
 • Darilo večera 2: Portalna slika za bogastvo, katero si preneseš na telefon. Portalna slika je ”magnet” za pozitivne okoliščine in obilje.
 • Darilo večera 3: Darilni boni v skupni vrednosti 88 eur! 

Dogodek lahko spremljaš na tablici, telefonu, računalniku, potrebuješ le internetno povezavo in SLUŠALKE. V kolikor dogodek zamudiš, ti je takoj po njem na voljo posnetek (9 dni)  in meditacijo lahko narediš kadarkoli. Energije delujejo kljub temu.

Vabim te na posebno in neponovljivo doživetje!

DOGODEK VODI

Cristy Žmahar

DATUM DOGODKA
četrtek, 8. avgusta
od 21:00 do 22:20
LOKACIJA

NA SPLETU

PRISPEVEK

20 eur

Pridruži se  

Pridruži se

Naročilo
Plačilo

Osebni podatki

Druga oseba

Dodaj še eno osebo
BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

Kaj želiš prejemati?