HIMALAYA - tečaj zdravilno/mističnih znanj z vrha sveta, 1. stopnja

TEČAJ

HIMALAYA - tečaj zdravilno/mističnih znanj z vrha sveta, 1. stopnja

Skrivnost Himalaye, ki v tebi aktivira visoko zavest življenja.

Si pripravljen(-a) na eno izmed najbolj razburljivih, presenetljivih, naprednih in navdihujočih potovanj? Ja? Potem je tukaj ... Ona. Himalaya. 

V središču Azije leži mogočno gorovje. Tako visoko, da se dotika vrha sveta. Največja struktura kopenskega dela planeta. Večina misli, da je to pač veliko gorovje. Pa je res ‘samo gorovje’?

Ne.

To je Himalaya. Zibelka duhovne modrsti planeta Zemlja in kraj, kamor potuješ, ko iščeš globlje smisle za svoje življenje, ko se želiš energijsko okrepiti in pozdraviti.

V drugi polovici leta 2023 sem presenetil z nepričakovanimi zemeljskimi zdravilnimi tečaji. Najprej je prišel tečaj Amazonia in nato še tečaj Ocenia. Verjemi, bi sem tako presenečen kot. Nato je kot strela z jasnega udaril nov zdravilni tečaj. Himalaya. No, tukaj nisem bil več presenečen. Kajti razumem, da je svet v nekakšni duhovno/energijski krizi in sem samo čakal, kdaj bodo napredne civilizacije poslale novo znanje. In ko je prišlo navodilo "Mihael, čas je za Himalayo", sem se nasmehnil, samo pokimal z glavo, odprl računalnik in po nareku napisal ta izjemen in inspirativen tečaj, ki bo spremenil ljudi, ki se ga bodo udeležili. Tako, jasno, čisto in razumljivo. 

Ko sem pisal ta tečaj, je po mojih žilah tekla vznemirjenost. Kako le ne bi, ko pa bom na njem učil o največji kopenski duhovni strukturi - Himalayi. Že stoletja mami ljudi, ki jo poskušajo razumeti, celo osvojiti. Ljudje potujejo vanjo in se potapljajo v njene energije, kajti čutijo, da Himalaya skriva nekaj več.

 • Ne, ni naključje, da najnaprednješa znanja človeštva prihajajo prav od tukaj. Že tisočletja prej, še preden je ‘razvita’ Evropa sebe razglasila za stari svet in se postavila na vrh sveta, sta že Indija in Kitajska uporabljali in učili znanja, katerih se zahod ni niti zavedal. To so bila znanja medicine, astrologije in matematike. 
 • Mogočni duhovni mojstri in modreci so se rojevali v državah v in okoli Himalaye. Tako so Tibet, Butan, Nepal, Kitajska in Indija države, ki so začele duhovne kulture moderne družbe, ustvarile mojstre, ki so s svojimi učenji krojili razvoj sveta kot so Konfucij, Buda, Lao Tzu ...
 • In rodila so se brezčasna znanja o ajurvedi, vedski tradiciji, kitajski medicini, matematiki, gramatiki ... Ustvarile so se veje umetnosti, katerih se danes ne more več poustvariti.

Da, razlog je, zakaj se je ta civilizacijski napredek zgodil ravno okoli Himalaye.  

Himalaya je veliko več kot si ljudje mislijo. Njene energije so skrbno zaščitene z neprehodnimi gorami, nizkimi temperaturami in neskončinimi kamnitimi labirinti.

A tisti, ki znamo videti v ozadje teh zaščit, znamo prepoznati njeno energijo in se učiti od nje. Si pripravljen(-a) na eno izmed najbolj razbruljivih, presenetljivih, naprednih in navdihujočih potovanj? ja? Potem je tukaj ... Ona. Himalaya. 

Kajti, naj ti že takoj tukaj razkrijem enega izmed njenih skritih namenov - Himalaya išče nove duhovne vodje planeta. Zato odpira vrata človeku. Zato, da v tebi aktiviratisto, kar je potrebno, da se razkriješ v svoji največji moči.  

Prejmeš CERTIFIKAT: Mojster upravljanja himalajske zavesti

Zdravilno-mistični tečaj Himalaya tako prinaša:

 • transformativna budistična znanja o duhovnem razvoju človeka, za katera je prišel čas, da se prizemljijo
 • učenje o razvitih civilizacijah na Zemlji, ki so zgradile Himalayo in katere jo uporabljajo kot svojo bazo na tem planetu
 • izgradnjo duhovne discipline človeka za doseganje visokih nivojev inteligence
 • tibetanske meditativne tehnike za gradnjo novih duhovnih mojstrov za trenutno dobo planeta
 • obsežno skripto z vsemi informacijami in razlagami
 • štiri-mesečno spletno druženje v živo, katero se posname, posnetki vseh tečajev pa ti ostanejo na voljo za vedno
 • dostop do nebeške shrambe z vsemi videi, meditacijami, informacijami
 • CERTIFIKAT

1.stopnja: HIMALAYSKA DUHOVNA PALAČA

V osrčju Himalaye se nahaja velika eterična duhovna palača, ki je mesto vedskih znanja in v kateri vseolje shranjuje informacije, ki se bodo v prihodnosti uporabile na Zemlji. Ta prihodnost zajema tako prihodnost čez eno minuto kot prihodnost čez tisoč let. Znotraj palače so napredne kristalne votline, ki nosijo skrivnosti katerih človek še ni videl. Si pripravljen(-a) na njih?

 • vstop v duhovno palačo planeta Zemlja, kjer spoznaš temeljne resnice o tem, kako zgraditi sebe kot osebnost, kako zgraditi svoje okoliščine in kako pustiti svoj pečat na planetu
 • učenje o starih budističnih tehnikah komunikacije za namene povezovanja z naprednimi bitji palače, ki te lahko naučijo veščin, katere potrebuješ zase
 • meditacijsko potovanje v palačo in sprejem ključa njenih vrat
 • zdravljenje tistega dela trenutne energije, ki ti otežuje vstop v to palačo

2.stopnja: HIMALAYSKA DISCIPLINA

Himalaya je kraj močne duhovne in fizične discipline, katere pa modernemu človeku mnogokrat manjka. Ker brez nje ni mogoče zgraditi naprednega življenja, Himalaya tokrat z nami deli nujno potrebna učenja. Himalaya je sinonim moči in le-ta je dostopna vsakemu, ki je ... discipliniran.

 • tibetanska miselna disciplina in ustvarjanje neprebojnega uma za možnost načrtne kreacije tvojega življenja
 • usmerjanje tvoje energije po Šaolinu za doseganje discipline in osredotočenosti za namene gradnje pravih navad in rutin delovanja
 • zdravljenje tistega dela tvoje trenutne energije, ki te zaustavlja pri razvoju Himalayske discipline

3.stopnja: HIMALAYSKA NOČ

Najbližja zemeljska točka zvezdam in kozmičnemu polju zvezd je Himalaya. Zato ni naključje, da je Himalaya najmočnejša portalna struktura skozi katero se lahko skanalizirajo KATEREKOLI energije iz vesolja. Obstajajo tehnike širjenja uma in intuicije, katerih človek še ni odkril. Jih želiš odkriti ti? Prav tako pa je v življenju vsakega posameznika ena noč, ko je zanj vse mogoče. Kako izračunati, kdaj bo tvoja? 

 • gradnja naprednega astronomskega uma s planeti, ki preko Himalaye delajo z Zemljo vsako noč v Himalayski noči
 • starodavna matematika, ki izračuna, kdaj se zgodi tvoja Himalayska noč in kakšno magijo lahko takrat prineseš direktno v tvoje življenje - tako spoznaš kdaj se odprejo časovna vrata kozmosa samo zate (takrat je čas za manifestacijo brez meja)
 • potovanje na najvišji nivo zavesti, ki je možen za človeka na Zemlji in spoznanje z bitjem Himalaye, ki jo ima
 • zdravljenje blokad možganov, ki ti ustavljajo kanaliziranje in intuicijo v Himalayski noči

4.stopnja: HIMALAYSKI ČUDEŽI

Himalaya je mesto čudežev. V njej so odprte energijske točke, ki lahko delujejo na tvoje telo, okoliščine in namene popolnoma drugače kot klasični moderni vplivi. Večina bi rekla, da se zgodijo ... čudeži. Himalaya lahko v telesu sproži obnašanje celic na popolnoma nov način, napreden in visokofrekvenčen. Posledica so nepojasnjena ozdravljenja. Enako lahko dela z manifestacijo stvari. 

 • spojitev telesa z Himalayskimi kamni zdravljenja
 • usmerjanje napajalnega Himalayskega vetra v smer svojih ciljev
 • zapis želene resničnosti v kamnito mrežo planeta (kar sproži eterični manifestacijski potres na planetu)
 • zdravljenje trenutnih blokad v tvoji energiji, ki ti preprečujejo izvedbo Himalayskih čudežev

Ta tečaj je tista čarovnija življenja o kateri mnogi sanjajo in po tihem upajo, da obstaja! Pridruži se mi na njem:)

Na tečaj se lahko prijavljaš na vsako stopnjo posebej. V primeru prijave na celoten tečaj in vplačila celotnega tečaja vnaprej, pa ti podarim poseben popust, za katerega nam pa piši na dogodki@potovanjeduse.si

MESTA NA TEČAJU SO OMEJENA. KO BODO POLNA, SE BODO PRIJAVE ZAPRLE. ZATO SI SVOJEGA ZAGOTOVI ČIM PREJ:)

TEČAJ VODI

Mihael Žmahar

DATUM TEČAJA
Sobota, 9. novembra
od 10:00 do 15:00
LOKACIJA

NA SPLETU

PRISPEVEK

199 eur / posamezna stopnja (seminar, delovni material, ddv)

STOPNJA TEČAJA

1. stopnja
od štirih

Pridruži se  

DATUMI IN PRISPEVKI TEČAJA

Himalaya druga skupina

PRVA STOPNJA

Datum: 9. november 2024
Ura: 10:00 - 15:00
Prispevek: 199 eur / posamezna stopnja (seminar, delovni material, ddv)

DRUGA STOPNJA

Datum: 7. december 2024
Ura: 10:00 - 15:00
Prispevek: 199 eur / posamezna stopnja (seminar, delovni material, ddv)

TRETJA STOPNJA

Datum: 11. januar 2025
Ura: 10:00 - 15:00
Prispevek: 199 eur / posamezna stopnja (seminar, delovni material, ddv)

ČETRTA STOPNJA

Datum: 9. februar 2025
Ura: 10:00 - 15:00
Prispevek: 199 eur / posamezna stopnja (seminar, delovni material, ddv)

Pridruži se

Registracija
Plačilo
Naročilo

Dogodek vključuje spletni dostop, zato je potrebna registracija.

Nov uporabnik?

Registriraj se

Obstoječi uporabnik?

Prijavi se
BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

Kaj želiš prejemati?