Novo! JAPONSKI REIKI MASTERCLASS z domačim in mednarodnim certifikatom 1.stopnja

TEČAJ

Novo! JAPONSKI REIKI MASTERCLASS z domačim in mednarodnim certifikatom 1.stopnja

Odpiram ti skrivnostna vrata v svet misticizma in legend … starodavne Japonske.
 
Ta skrivnostna dežela, pravijo ji dežela vzhajajočega sonca, je ena izmed najbolj mističnih dežel modernega sveta.
 
Vse v njej je drugače. Njena kultura je mojstrski preplet tisočletne tradicije in modernega tehnološkega napredka. Zdi se, da Japonska ve nekaj, česar preostanek sveta ne. In res ve. Nekaj zelo drugačnega je zapisano … v njeni duši.
 
Tokrat zate odpiram portal, ki napaja Japonsko že dolgo časa. Ali veš, da je Japonska država, ki je v zadnjih desetletjih napredovala iz revne kmečke države v svetovni tehnološko velesilo?
 
Ali so ljudje tam res tako bolj pametni, ali pa poznajo neke starodavne principe, zaradi katerih lahko delajo stvari, ki jih drugi ne morejo. Ali veš, da največ stoletnikov živi na Japonskem? Ali veš, da imajo eno izmed najbolj zdravih prehran na svetu? Ali veš, da je spoštovanje med ljudmi skoraj epsko?
 
Raziskala sem vse te fenomene in s pomočjo šepeta vesolja odkrila »sveti gral«, ki stoji za mnogimi temi čudeži – Japonski reiki.  
 
Reiki, ki je povsem drugačen in skoraj nemogoče je opisati z besedami, kaj te čaka, ko se enkrat odločiš zanj.
 
Reiki, ki ti bo razkril japonske tradicije, ki bodo zažarele v moderni dobi, da bi ... pomagale, učile in razsvetljevale. 
 
Popeljala te bo med sveta drevesa japonskih češenj, na sveto goro Fuji, v očarljive zgodbe Stare japonske in v energijske bambusove gozdove. Tam bodo žareli Reiki simboli in na uho ti bodo šepetala bitja, ki jih še ne poznaš. Vse to bodo spremljali sveti zvoki japonske meditacijske glasbe ... in še in še. 
 
Tvoje življenje se bo povsem spremenilo. Kot da bi v tebi oživeli japonski predniki, boginje in bogovi, ki te obdarujejo s svetostjo Japonskega Reikija. 
 
Tega tečaja ne moreš doživeti nikjer drugje. Skanaliziran je bil v svetem eteričnem prostoru Japonskih znanj in predan meni ... zate. Vrnil se bo občutek pravljičnosti v objemu zdravilnosti Reikija. Spoznal(-a) boš uporabo Japonskih spiritualnih simbolov, ki prevajajo Reiki in jih tudi aktiviral(-a).
 
Tako zelo mogočen in drugačen, da ga je priznala tudi mednarodna Reiki skupnost. Če boš želel(-a), lahko zato pridobiš tudi mednarodni certifikat. V vsakem primeru pa ti pripada po opravljeni Reiki šoli naziv JAPONSKI REIKI MASTER TEACHER. 

1.stopnja: Shinto Reiki

Japonci so od nekdaj močno verjeli, da je v vsakem kamnu, gori, v vsaki reki, v vsakem drevesu prisotna močna spiritualna energija, bitje imenovano Kami, ki z nami komunicira in je tam z razlogom. Kami je zelo mogočna energija, ki je vse prisotna. V njej prebiva zavest številnih bogov in boginj, ki jih ne poznajo mnogi. Znali so to energijo povabiti v svoje dlani (z dotikom) in komunicirati z njo na tak način. 

Na tej stopnji:

 • se nauči Shinto Reikija, ki zmore komunicirati s Kami univerzalnostjo in jo tako prositi za zdravilnost, odgovor ali pa za manifestacijo nečesa
 • Kami notranja identiteta, kjer si lahko ti ... ti
 • je čas za Zen visoko umiritev
 • se naučiš tako imenovanega “sončnega Reikija”, kjer delaš z boginjo Amaterasu; sončni Reiki “zbira” življenjsko energijsko preko Reiki simbolov v dlaneh in jo preslika v nekoga ali nekaj, čemur ali komur močno pada življenjska energija
 • se aktivira Kintsugi Reiki, zlati japonski Reiki, kjer se naučiš vlivati novo vrednost ... čemurkoli, komurkoli. 

2.stopnja: Japonski Budizem


 
Japonska je dežela časti in notranje organizacije. Znanja o svetem načinu življenja preko katerega se kanalizirajo najvišje oblike miru, osredotočenosti in spoštovanja, so elegantno vtkana v budistična japonska učenja.
 
Na tej stopnji:

 • spoznaš resnično energijsko sestavo japonskih templjev in njihovo portalno vlogo
 • te popeljem v japonske vrtove k japonskim češnjam in ti razkrijem, zakaj so tako energijsko posebne
 • odkriješ Zen zgodbe in legende, ki jih še ne poznaš, katerim dodava Reiki obliko številnih inciciacij - poveži starodavna spoznanja z Reiki prakso in osvoji globoko duhovno modrost
 • te čaka “Mujo” japonska tehnika spuščanja tistega, kar želi oditi
 • te čaka Zen master iniciacija, ki zavrne žaljenja in kritike
 • se razvije Zen višja oblika meditacije, ki je ne more zmotiti nič

3.stopnja: Zmajev Reiki

Mogočna nit teče med japonsko tradicijo in zmaji. Čas je, da to vez vzpostaviš tudi in ... in ugotoviš ... da so legende več kot žive. 

Na tej stopnji te čaka:

 • Reiki Zmajevega DNK-ja; notranja samo-obnovitev
 • Magnetni Reiki za močno stabilizacijo; aktivacija zmajeve energije v sebi; da te nič ne more zmajati ali vreči “s tira”  
 • Zmajevo-Samurajski Reiki; za rezanje trdovratnih vezi, kjer je neka tvoja energija ujeta (npr.v tvoji rojstni hiši ali pa v določeni državi, da zato ne moreš mednarodno sodelovati in podobno)
 • Zmajev Reiki “booster” - za primere izjemne utrujenosti in ob padcu koncentracije 

3.stopnja: Japonski vodni Reiki

Japonske tradicije so polne simbolike vode. Japonci so bili od nekdaj močno povezani z vodnimi Spiriti in Bogovi. Verjeli so tudi, da nosijo zvoki valov posebno zdravilno moč, zato toliko ljudi le-ti tako zelo pomirjajo. 

Na tej stopnji: 

 • spoznaš vodna bitja, ki se odzivajo v Reiki klice in prinašajo izjemno zdravilno moč
 • se naučiš Reiki zdravljenja preko oceanske glasbe
 • se naučiš kako aktivirati in upravljati vodni Reiki
  najdeš v telesu tako imenovane “travmatske krogle”, kamor se nalagajo travme in negativne energije in jih raztopiš z vodnim Reikijem
 • Misogi Shuho očiščevalni proces in detoksifikacija na višji ravni
 • Shabatsu solno očiščenje in Reiki čantanje, ki odganja vse negativne energije

5.stopnja: Ikigai Reiki in Jizo Reiki


Je Reiki življenjskega poslanstva. Je Reiki življenjske misije. Je Reiki svetosti tvoje Duše. Je najgloblji pogled v ogledalo. A to ogledalo žari. To ogledalo te obuje v svetlobne čevlje, da lahko resnično slediš ... tisti pravi sreči, katere ključ nosi tvoje poslanstvo. 

Na tej stopnji:

 • povežeš svoje želje in svoje sposobnosti
 • povežeš svoje želje in tisto, kar svet potrebuje
 • povežeš Reiki obilja s tvojim poslanstvom, da lahko z le-tem tudi služiš denar
 • aktiviraš poseben Jizo Reiki za občutke varnosti na tem planetu, za mirnega notranjega otroka, sprejemanje sebe in prijaznost do sebe
 • Negi, Ara, Saki, Kushi Reiki za celostno obnovo svetlobe duše

In to je Japonski Reiki MasterClass ...

 • Primeren je za vse, ki bi z Reikijem šele začeli.
 • Primeren je za vse, ki ste že opravili izobraževanja iz Reikija drugje, saj je ta MasterClass popolnoma drugačen in na njem najdeš znanja, ki jih še nisi slišal(-a).
 • S svojim certifikatom lahko izvajaš Reiki terapije, Reiki meditacije in tudi terapije na drugih ljudeh ali živalih. Tvoj naziv bo namreč: “ Japonski Reiki Master Teacher” (naziv je v angleščini, da se ujema z mednarodnim certifikatom).
 • Na tvojo dodatno željo lahko po koncu prejmeš tudi mednarodni certifikat v angleščini, ki ga prav izdaja svetovno združenje, saj so za mojo metodo dovolili podeljevanje certifikatov direktno iz njihove baze (naziv je Reiki Master Teacher - doplačilo 30 eur, zahteva se po koncu pošlje na dogodki@potovanjeduse.si)
 • Vse terapije so zate tudi po korakih spisane v tvoji skripti.Zate sem spisala tudi opise za tvojo spletno stran in uporabiš jih lahko tako, kot so spisane v celoti.
 • MESTA SO OMEJENA!

Kaj vključuje ta MasterClass?

 • dogodke v živo na spletu, posnetki so na voljo za vedno
 • spletno učilnico z vsemi ključnimi učenji in razlagami (doživljenjski dostop)
 • vsaka stopnja vključuje tudi 2 vodeni meditaciji
 • vsaka stopnja vključuje tudi 3 Japonske Reiki glasbe, ki jih lahko uporabljaš potem naprej v terapijah
 • osebno mentorstvo na zaprti članski platformi
 • obsežne skripte s predanimi terapijami

Zakaj nove metode? So sploh potrebne?

Mednarodno druženje pravi, da ja. Svet se razvija. Vse se je spremenilo od leta 1920, ko se je metoda prvič prizemljila. Vsekakor danes živimo drugačna življenja, ljudje se soočajo z vedno bolj toksičnim okoljem in posledicami hitrega tempa življenja. A tisti mojstri, ki so vnebovzeti in so iniciirali samo metodo, se niso ustavili. Še vedno komunicirajo z nami in nam pomagajo s svojim svetlobnim razvojem. Zato ni presenečenje, da se je od leta 1920 osnovna tehnika tako zelo nadgrajevala (dobili smo Angeli reiki, Shiki Reiki, Kundalini reiki, Zlati Reiki, pa še marsikaterega drugega). In tako je prav.

Ali Reiki tečaj na daljavo deluje?

 • VEČ KOT DELUJE. Reikija ne omejuje ne prostor ne čas. Enako velja za terapije.
 • Vse metode tega tečaja so skanalizirane NA NOVO, od "znanega" Reikija so uporabljeni le starodavni simboli, ki imajo neizmerno moč. Torej, pričakuješ lahko povsem NOVE PRISTOPE.

To je klic. Klic, katerega sveti zvok preprosto ne prezreš. 

TEČAJ VODI

Cristy Žmahar

DATUM TEČAJA
Sobota, 5. oktobra
od 10:00 do 15:00
LOKACIJA

NA SPLETU

PRISPEVEK

188 eur

STOPNJA TEČAJA

1. stopnja
od petih

Pridruži se  

DATUMI IN PRISPEVKI TEČAJA

Japonski zen Reikisti

PRVA STOPNJA

Datum: 5. oktober 2024
Ura: 10:00 - 15:00
Prispevek: 188 eur

DRUGA STOPNJA

Datum: 2. november 2024
Ura: 10:00 - 15:00
Prispevek: 188 eur

TRETJA STOPNJA

Datum: 30. november 2024
Ura: 10:00 - 15:00
Prispevek: 188 eur

ČETRTA STOPNJA

Datum: 4. januar 2025
Ura: 10:00 - 15:00
Prispevek: 188 eur

PETA STOPNJA

Datum: 9. februar 2025
Ura: 10:00 - 15:00
Prispevek: 188 eur

Pridruži se

Registracija
Plačilo
Naročilo

Dogodek vključuje spletni dostop, zato je potrebna registracija.

Nov uporabnik?

Registriraj se

Obstoječi uporabnik?

Prijavi se
BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

Kaj želiš prejemati?