Karma portal 10/10 po polni luni: Čustveni karmični odmor

DOGODEK

Karma portal 10/10 po polni luni: Čustveni karmični odmor

Portal 10-10- Mogočna energijska koda. Veliko ljudi si želi v življenju dati nove možnosti. Možnosti novih začetkov. In ko srce pokliče to novo možnost, okoliščine včasih spregovorijo drugače. Zdi se, da so premiki skoraj nemogoči. Odgovorov ni, večno vprašanje ostaja: "Zakaj?" 

10-10 je energijski zapis znan kot portal in številka karmičnih povračil za vse, ki bodo iskali svoje resnice. Kar se je sejalo, to se bo želo. Ko vidimo to številko je zadaj kozmično vprašanje - komu se bo nekaj povrnilo? Je kot gumb, ki lahko ponovno spravi vse na pravo mesto.Je kot ura, katere kazalci lahko končno tečejo naprej, če si do tega trenutka ves čas gledal(-a) nazaj... Imel(-a) občutek, da si ujet(-a) v usodi, ki ne želi odnehati s svojimi preizkušnjami. To energijsko prelomnico vidimo kot prijateljico, ki nam s pametnim nasvetom lahko pomaga stopiti naprej. Kljub temu, da je karmična številka je v mnogih tradicijah spoštovana kot tista, ki je srečna in prinaša odrešitve. 

A za to se potrebuje malce bolj mistična bitja. Alkimistična. S teboj bosta nadangel Zadkiel in Cassiel, ki prinašata karmične odrešitve. Cassiel je tudi gospodar karme. Na te večer, ko je energija polne lune še močna ... bosta zate delovala ... izjemno! 

Sprehodi se po mističnem tunelu bršljana in svetilk, ki ti bodo prinesle “luč na koncu tunela” in novo življenje. Ta svetilke zate sprožijo oziroma prevzamejo ...

 

  • karmična dekompresija- nič več pritiskov
  • razbremenitev mentalnega napora in vsiljenih misli
  • premagaj kritičnost do tvojega telesa, videza, karakterja - do tvojega zemeljskega jaza
  • premaguj samosabotažo, kjer sam(-a) sebi prelomiš obljube ali si ne daš možnosti uspeha
  • premaguj krivdo, odpusti si pretekla dejanja in prosi za nov karmični vdih
  • postavi nove osebne meje
  • prepusti se toku življenja
  • eterično razbremenjevanje stresnih občutkov
  • prižgi vžigalico skritih smislov

Darilo 1

Medtem, ko boš ustvarjal(-a) ta energijski naboj, ti bo Mihael pomagal. Z nadangelom  Zadkielom bo v tvojo avro kodiral poseben zaščitni simbol za močno energijo pred zunanjo negativnostjo. Ta simbol dobiš za darilo večera, natisni si ga pred začetkom ali pa ga imej nekje odprtega, da se bo lahko ustvaril ta prenosni portal zaščite. Seveda če boš za to in mu boš pred meditacijo to dovolil(-a). Če ne pa, bo to delal zate le nadangel Zadkiel.

Aktivacija bo delovala tudi, ko boš meditacijo ponovil(-a) po posnetku. 

Darilo 2

Darilni bon v vrednosti 40 eur.

  • Dogodek lahko spremljaš na telefonu, tablici, računalniku, potrebuješ samo internet, zasebno povezavo ti pošljem jaz. Po koncu ti je takoj na voljo posnetek, ki bo aktiven 8 dni. 
DOGODEK VODI

Mihael Žmahar

DATUM DOGODKA
Ponedeljek, 10. oktobra
od 21:00 do 22:30

DOGODEK JE PRETEKEL!
LOKACIJA

NA SPLETU

PRISPEVEK

20 eur

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

Kaj želiš prejemati?