Novo! Kundalini reiki s certifikatom 1.stopnja

TEČAJ

Novo! Kundalini reiki s certifikatom 1.stopnja

Za vse raziskovalne in pogumne duše.

Naša duša je prišla v telo doživljati stvari. Brez izkušenj ne bi imeli zavedanja, ne bi imeli znanja. Skozi doživljanje spoznamo nekaj o sebi, se (na)učimo živeti življenje. 

Čas je za drugačen način delovanja. In ravno to kundalini Reiki omogoča s svojo prodorno energijo.

V dani situaciji ti star način delovanja ne služi več, ker ti ne omogoča napredka, zato je čas za spremembo.

KAJ KUNDALINI REIKI PRINAŠA?

Kundalini Reiki je izjemno močna energija, kjer soustvarjata moč dve energiji. Energija kundalini in energija Reikija. Kundalini energija zelo prodorno odpira kanale za pretok energije, znana je tudi kot Kundalini ogenj izjemne moči. 

Odpira energijske centre, zdraviteljske kanale tako prodorno, da lahko dostopamo do energije Gaje, matere Zemlje. Energija se poveže vse do korenske čakre, ki je poznana po energiji zemeljskega ustvarjanja, udejanjanja dobrih odnosov z okoljem, pripadnosti, pretoka financ, povezovanja z življenjem samim. In ravno tukaj je ključ razumevanja in povezovanja z energijo Reikija, ki s svojim doprinosom to še opolnomoči z uravnovešanjem tako kot je v naše najvišje dobro v danem trenutku. Na takšen način lahko pride do sidranja teh energij, povezave Kundalini energije z Reiki energijo, saj teče energija v obe smeri – zgoraj in se sidra spodaj. 

To se kaže v:

 •  izboljšanem in ozaveščenem finančnem pretoku
 • občutenju lastne vrednosti v svetu
 • zavedanju avtentičnosti
 • jasnih postavljanj meja brez občutka krivde, sramu, neprijetnosti…
 • pogumu - upati se pokazati in zasesti svoje mesto v svetu
 • možnosti stati za svojimi prepričanji
 • ločevanju tuje energije od naše lastne
 • izjemno močnem pretoku energij in povezovanju z višjimi zavestmi ter sidranju informacij na Zemljo
 • udejanjanje, realiziranje idej
 • aktiviranju moči in volje, da ne odlašaš več

Če imaš že nekaj predznanja o osebni rasti, je čas, da se dvigneš na višji nivo in prizemljiš to energijo. Naučiš se bolje živeti in sprejemaš življenje, kar ti omogoča izkušnje obilja in izpolnitev srčnih želja v konkretnih oblikah. J

Kako se tega lotimo? Energijski kanal pretoka ustvarjamo po stopnjah, kar je še posebej pomembno za tako prodorno energijo, zato znanje osvajamo v 3-eh korakih, v 3-eh stopnjah.

1.stopnja Kundalini Reiki – odpiranje kanala

Je namenjena odpiranju kanala za pretok energije, kar omogoča, da se Reiki energija lahko skanalizira s pomočjo našega bitja. Opolnomoči se moč kronske čakre, srčne ter krepitev moči v reikijskih dlaneh. Energija vstopa iz višjih nivojev zavesti skozi kronsko čakro, se poveže s srčno in še močnejši pretok aktivira skozi reikijske dlani. Procesi samozdravljenja se okrepijo celostno. Nekateri menijo, da je Kundalini 1 po moči enakovreden vsem trem stopnjam Usui Reikija skupaj. 

Pozornost namenimo v ospredju sebi in gradnji pretočnosti Kundalini Reiki kanala in postopno že uvajamo delo z drugimi.

2.stopnja Kundalini Reiki – kundalini ogenj

Znana po tem, da prižiga kundalini ogenj. Glavni energijski kanal se odpre še močneje in dosega vse do solarnega pleksusa. Izjemen nagovor kdo sem jaz, kako se naj z menoj ravna, kako bivati in sodelovati z ostalimi v okolju, kaj dopuščam in česa ne in podobno. Je priprava na 3. stopnjo Kundalini Reiki pretoka, ki bo nadaljevala vse do korenske čakre. 

Prejme se posebna meditacija, poleg vseh ostalih v gradivu, s katero je moč prečistiti in uravnati energijske centre v zelo kratkem času. Stopnja s seboj prinaša tudi znanje za čiščenje prostorov, zdravljenje karmičnih vezi in vpogledom v poglobljeno razumevanje čustev. Z razumevanjem nato enostavneje in hitreje postavimo sebe v okolje, da se dobro počutimo in se ne sabotiramo.

3.stopnja Kundalini Reiki – polni pretok kanala in druge vrste

Je namenjena krepitvi energije Kundalini Reikija. Odvija se popolna moč kundalinija, ki predstavlja dvig energije od spodaj, od korenske čakre. Kar pomeni odpiranje tudi za samoizražanje, upati si povedati, vedeti kaj povedati, aktivira se osebna moč v hari in se odpiramo prodornosti energije. Reiki energija hkrati vzpostavlja balans pretoka energije tudi od zgoraj navzdol, zato se ohranja ravnovesje. 

 • Ta stopnja vključuje tudi znanja različnih drugih vrst kot so Diamantni Reiki. Kristalni Reiki, DNK Reiki, Reiki porodne travme, preteklih življenj, lokacijski Reiki… Predstavlja tudi mojstrsko stopnjo, kar nam omogoči in poda znanje, da lahko iniciiramo tudi druge. 
 • Ko želim v življenju napredovati, izberemo Kundalini Reiki. Stvari postajajo vedno bolj jasne, pretočne, odločne. 
 • Predpogoj je mojstrska stopnja Usui Reikija, Angelskega Reikija…saj je prodornost energije resnično močna. Če želiš slišati glas svoje duše in sodelovati z njo, izberi Kundalini Reiki.

Kaj dobiš na tečaju:

 • dostop do dogodka, ki je tvoj za zmeraj
 • spletno učilnico z gradivom
 • vodene meditacije
 • energijske vaje
 • energijsko individualno spremljanje v času tečaja
 • oseben energijski vpogled
 • 6 kundalini boosterjev

Veselim se s tabo prebujati tvoje energijske moči!

TEČAJ VODI

Vita Lesnjak

DATUM TEČAJA
četrtek, 13. julij
od 19:00 do 22:00

DOGODEK JE PRETEKEL!
LOKACIJA

NA SPLETU

PRISPEVEK

150 eur (skripta, delavnica)

STOPNJA TEČAJA

1. stopnja
od treh

DATUMI IN PRISPEVKI TEČAJA

Kundalini reiki poletje 2023

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

Kaj želiš prejemati?