LICENCA ZA ČAROVNIKE NA POLNO LUNO - mistično popotovanje notranjega maga (na spletu)

DOGODEK

LICENCA ZA ČAROVNIKE NA POLNO LUNO - mistično popotovanje notranjega maga (na spletu)

Mistika januarske polne lune ...

Stari modreci so stali pred starodavno goro in pogledovali v nebo. To so počeli vsako leto ob istem času. Čakali so točno določen trenutek, ko se bo prižgalo zaporedje točno določenih zvezd …

Ljudje okoli njih so sedeli v tišini in samo opazovali. Vedeli so, da se bo kmalu zgodilo. Vedeli so, da bodo modreci to noč odprli … portal. Gora, ki je bila celo leto zaprta, bo to noč odprla svoj prehod. Samo za eno noč. Na današnjo noč. 
Otroci so obnemelo gledali z odprtimi usti, njihovi starši pa so jih nervozno stiskali za roko, medtem ko so bili prav tako polni pričakovanj. In takrat se je zgodilo. Sedem zvezd je utripnilo, sive brade modrecev so zasijale v srebrni svetlobi, njihove oči so zažarele v zlato-rdeči energiji in eden izmed njih se je s svojo palico dotaknil skale … Slišalo se je lomljenje kamna, ko se je gora začela odpirati pred njihovimi očmi …
Januarska polna luna na to noč vsako leto odpre portal do čarovniške civilizacije. In tam se podelijo … licence za čarovnike. Podelijo se tistim ljudem, ki se zavedajo, da imajo znotraj sebe moči, s katerimi lahko spreminjajo svet. Tistim, ki čutijo, da je znotraj njih magija, ki samo čaka, da se izrazi. 

Vabim te, da letošnjo januarsko polno luno preživiš z mano, kajti skupaj se bova podala v … goro. Kajti magija kliče … 

To bo meditacijsko popotovanje, ki bo v tebi odklenilo starodavni spomin magije. Če bereš sedaj te vrstice, imaš v sebi med drugim tudi genetski zapis maga. In ta sled starodavnih čarovniških energij želi sedaj postati bolj vidna.To bo popotovanje, ki te bo iniciiralo v čarovnika/maginjo, ter ti podelilo dovoljenje za uporabo le-te. A prej moraš spoznati kozmične mage in slišati o urokih, ki jih izvajajo. Si pripravljen(-a)? 

V tej meditaciji:

  • odpotuješ v osrčje čarovniške civilizacije, kjer stopiš v čarovniški vrelec
  • svojo energijo očistiš nižjih zavesti in nevtraliziraš temne zapise v sebi
  • aktiviraš energijske tokove magije, ki speči čakajo v tvojih možganih in ostalem telesu
  • spoznaš tri mogočne čarovnike, kateri postanejo tvoji mentorji
  • prejmeš čarovniško palico, v kateri bo iniciirana energija, ustvarjena samo zate
  • prejmeš živalskega vodnika iz vrst čarovniških živali, ki te bo podpiral na Zemlji
  • aktiviraš tiste magične moči, ki so potrebne za dosego tvojega namena
DARILO VEČERA: POSNETA MEDITACIJA "SVETLOBNA MAGIJA"
  • Ker pa želim, da s temi pomembnimi uvidi nadaljuješ tudi doma, imam tukaj zate čudovito darilo! Po spletni meditaciji, ki jo bom vodil v živo, ti sedaj podarjam še eno meditacijo, katero sem zate posnel v studiu in jo lahko izvajaš doma.
  • Meditacija »Svetlobna magija« je meditacija, ki jo lahko izvajaš dnevno. V njej spoznaš, katera stvar tisti dan je najpomembnejša zate, nato pa prejmeš točno določeno svetlobno magijo, s katero to stvar skozi dan upravljaš. Svoje čarovniške moči lahko tako krepiš kjerkoli in kadarkoli. Zakaj pa ne? Saj imaš vendarle licenco! 

Naj meditacija skreira magijo leta 2021!

 

DOGODEK VODI

Mihael Žmahar

DATUM DOGODKA
četrtek, 28. januarja
od 20:00 do 22:00
LOKACIJA

PRI VAS DOMA

PRISPEVEK

20 eur

Prijavi se na dogodek  

Prijava na dogodek

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopite v naše nebeške e-poštne svetove in prejemali boste zanimive novičke in brezplačna tedenska duhovna učenja. Ob vašem vstopu vas obdarimo z dvema meditacijama in devetimi angelskimi obredi. Dobrodošli.