Unikatno! Polna luna & nameščanje čarodejskih zlatnikov

DOGODEK

Unikatno! Polna luna & nameščanje čarodejskih zlatnikov

Svetloba. Ti si svetloba. Luna je svetloba. Ko polna luna obsije Zemljo, ji ponudi izjemno moč, ki sveti tudi v najbolj trdi noči. Ali veš, da se kristali polnijo s pomočjo polne lune? Tako se lahko napolni tudi človek. Ko meditira. Predvsem na take večere. Tokrat te vabim na popotovanje poletne noči, ki te bo globoko očaralo. Je mistično. Drugačno. In predvsem svetlobno. Morda celo malce skrivnostno.

Tokrat se bomo posvetili kreaciji iz trenutka, ki je tukaj in zdaj.  Mnogo ljudi išče manifestacijo v prihodnosti, ki pa je velikokrat nedefinirana in nejasna. Edina kreacija, ki je zanesljiva, je v resnici tukaj in zdaj. In kreirati s polno luno je resnično izjemno. Ta čarodejska meditacija naj gre v številne domove ... na energije magične polne lune, katere vpliv bomo čutili več kot 7 dni.

Kajti to je večer za take aktivacije. Zakaj? Poglejva si numerologijo. 1+9+8+2+0+2+4 = 26. 2+6 pa je 8. Osmice so znane kot številke pozitivnih okoliščin in bogastva. Predstavljaj si ko to datumsko kodo združiš s polno luno. Neprimerljivo. Veličastno. Čas je za čarodejsko manifestacijo!

Na ta večer si torej  podata “roko” mistika in lunina alkimija brez primere. Odkrivajo se skriti portali in skoznje prihajajo čarodejska bitja. Povabljen(-a) si v zlato plesno dvorano lebdečih zlatnikov ... in čarodeji in čarodejke v  rokah držijo magične mošnjičke in v njih se svetijo zlatniki bogastva in obilja. 

Čas je za umeščaje čarodejskih zlatnikov

  • Zlatniki zdravja: lahko jih daš v svoj hladilnik, v svojo vodo ... kamor želiš za bogastvo zdravja.
  • Zlatniki varne hiše: namestiš jih v izbrane kotičke tvojega domovanja, zato, da bo le-ta varen
  • Zlatniki zdravilnih portalov: namesti te zlatnike tja, kjer se mora nekaj čustveno, miselno ali drugače ozdraviti
  • Zlatniki ljubezni: podari jih sorodnim dušam, za katere si želiš še več ljubezni ali boljšega razumevanja - kaj pa, če kakšnega podariš kar sebi?
  • Zlatniki financ: naj zajadrajo v tvojo denarnico, v tvoje plačilne kartice, v tvoje finančne obveznosti
  • Zlatniki duhovnosti: umesti jih v svoje sanje pomoči, v svoje tretje okoli ali v tvoje dlani, da prevajajo energijo ...
  • Zlatniki svetlobe: namestijo se v tvojo auro ... da boš sledil(-a) svetlobi in da bo svetloba gravitirala k tebi, kar vključuje tudi tvoje želje! 

Darilo: Darilni bon v vrednosti 33 eur

  • Dogodek lahko spremljaš na tablici, telefonu, računalniku, potrebuješ le internetno povezavo in SLUŠALKE. V kolikor dogodek zamudiš, ti je takoj po njem na voljo posnetek (9 dni)  in meditacijo lahko narediš kadarkoli. Energije delujejo kljub temu.

Ker si zaslužiš vse, kar je na svetu najlepšega! 

DOGODEK VODI

Cristy Žmahar

DATUM DOGODKA
Ponedeljek, 19. avgusta
od 21:00 do 22:20
LOKACIJA

NA SPLETU

PRISPEVEK

20 eur

Pridruži se  

Pridruži se

Naročilo
Plačilo

Osebni podatki

Druga oseba

Dodaj še eno osebo
BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

Kaj želiš prejemati?