Novembrski Orionidi: meteorski dež visoke zavesti in Orionovi Avatarj

DOGODEK

Novembrski Orionidi: meteorski dež visoke zavesti in Orionovi Avatarj


Si slišal(-a) za mogočni meteorski dež, ki oblije Zemljo vsako leto novembra? Nekateri so. A le redki poznajo izjemne močne energije, ki jih ta dež sidra na planet in v avre vsakogar, ki se jih zavedajo.

To leto bomo na noč najmočnejšega meteorskega dežja, 28.11., z izjemno spletno meditacijo odprli svojo zavest in omogočili tej kozmični prhi, da v najgloblje dele nas zapiše vse skrite blagoslove. 

Ta meteorski dež se imenuje Orionidi in prinaša energijo, ki je sestavljena iz dveh energij: iz energije ozvezdja Orion in energije kometa Halley, ki kroži okoli Sonca. Orionova energija dobesedno raztaplja vse, kar čustveno boli, vrača občutke ljubezni in hvaležnosti, energija Halleyja pa dobesedno zasidra zvezdnato manifestacijo vate in za nekajkrat spotencira tvojo manifestacijsko moč. Da, ljubezen kreira vse, kar je dobrega. Tiste duše, ki prihajajo iz Oriona ... pa so močni prizemljevalci svetlobe. 

To noč se bodo zgodile spremembe, ki bodo spremenile življenja tistih, ki se bodo odprli tem energijam.

Pa se mi pri njih pridruži tudi ti. Kajti ne zgodi se pogostokrat, da vesolje kreira namesto tebe.

Vabim te na meditacijo Orionove visoke zavesti, kjer boš ...

  • odpotoval (-a) na Orionove meteorite in pristal(-a) na njih
  • preslikal (-a) težavne lekcije in vzorce, ki upočasnjujejo tvojo energijo (strahovi, dvomi, karma, družinski vzorci ...) z njihovo unikatno svetlobo
  • spremenil(-a) tvojo biološko uro, ki narekuje obstoj negativnih zapisov v tebi tako, da bo tekla hitreje
  • iniciiral(-a) v notranjost tvojih možganov meteorno zavest za hitro dojemanje preizkušenj in iluzij
  • naredil (-a) popolno zvezdno očiščenje in ustvaril (-a) temelj za sidranje najvišjih zavesti ... vate
  • nato izstopil (-a) iz meteorjev, ter pristal (-a) na SKRITI ELIPSI, po kateri Halleyjev komet potuje okoli Sonca
  • aktiviral (-a) meteorno zvezdnato manifestacijo tako, da ti bodo pomagali Orionovi svetlobni Avatarji
  • aktiviral (-a) tvoje največje in najbolj srčne manifestacije (obilje, dobri odnosi, neverjetne priložnosti, zmage ...)
  • za konec pa bodo Orionovi Avatarji v tebi aktivirali tvojo svetlobno mislijo in te kot lightoworkerja oz. Angela na Zemlji umestili pod svoje sveto varovanje

DARILO VEČERA: dodatna, v studiu posneta vodena meditacija Orionov Avatar, katera bo v vsako tvojo željo vnesla zapis svetlobe Oriona

Dogodek lahko spremljaš na tablici, telefonu, računalniku, potrebuješ le internetno povezavo in SLUŠALKE. V kolikor dogodek zamudiš, ti je takoj po njem na voljo posnetek (8 dni)  in meditacijo lahko narediš kadarkoli. Energije delujejo kljub temu. 

 

DOGODEK VODI

Mihael Žmahar

DATUM DOGODKA
Ponedeljek, 28. novembra
od 20:00 do 21:30

DOGODEK JE PRETEKEL!
LOKACIJA

NA SPLETU

PRISPEVEK

20 eur

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

Kaj želiš prejemati?