PREMIERNO: Meditacijska samo-hipnoza

DOGODEK

PREMIERNO: Meditacijska samo-hipnoza

Ko svet okoli tebe divja, divja tvoj um. Ne ve, na kaj naj osredotoči. Ko divja um, potem je tvoja energij razpršena. Kjer fokusa ni, ni manifestiranja, ni pozitivnega kreiranja. In takrat nastopi kot čudovita pomočnica-prijateljica ... meditativna samo-hipnoza. 

Meditativna samo-hipnoza je voden proces skozi meditacijo, kjer ...

 • um uspe odvreči vso navlako, ki mu ne služi in se frekvenčno usmeriti le na bistveno
 • ko se frekvenčno usmeriš le na bistveno, sprožiš izjemno veliko regeneracije, ki je v današnjem, malce negotovem svetu več kot pomembna
 • ko se frekvenčno usmeriš le na bistveno, sprožiš veliko pozitivnih učinkov za vsa področja življenja - marsikaj se ti lahko uredi na hitro, saj dobijo možgani za to navodilo

O da, s takim meditativnim popotovanjem prav rečeš: "Tole naj se uredi in naj se moja volja za ureditev sproži."

Ne drži, da so mnogi ljudje, ki si ne znajo pomagati pri zagatah življenja "trmasti". Mnogi jih opisujejo kot žrtve, pa vendarle niso. To so ljudje, ki imajo tako mešane miselne signale, da preprosto ne vedo katerega izbrati. Niti ne zmorejo izbrati. Takrat je samo-hipnoza odrešitev za tako stanje - ker če ljudje vedo, kaj je z njih, delovanje v njihov prid ni več vprašanje.

Si to ti?

Potem te vabim na premierno meditacijo samo-hipnoze, kjer ...

 • urediva kaotiko misli in izredno razbremeniva utrujene misli.
 • prevzameš nazaj vajeti nad svojim razmišljanjem, v kolikor si imel(-a) občutek, da ti ga želi okolica ukrivljati.
 • s posebno meditacijsko tehniko doseževa odstranjevanje tako imenovanega "frekvenčnega možganskega balasta" (vsiljene misli).
 • doseževa globoko mišično sproščanje za ponoven pretok energije.
 • z energijo sidranja naučiva možgane vsaj ene nove, pozitivne navade (npr. če si prej na stvari gledal(-a) bolj negativno, bi bilo sedaj bolje naučiti možgane instantnega preklopa na iskanje rešitev.
 • izbereš točno določene "ukaze" in programe za možgane - kaj naj iščejo od tega trenutka dalje in kaj je edina sprejemljiva resničnost zate?
 • z vžigalico upanja spodbudiš novo delovanje, kjer si na prvem mestu ti.
 • določiš nov cilj nove resničnosti zate.
 • v hipnotičnem stanju ti bo podzavest predala skrito simboliko ki te bo usmerila k temu, kako izboljšati pozitivna pričakovanja - simboliko ti raztolmačim po koncu samo-hipnotične meditacije. 
 • tudi glasba za popotovanje bo skrbno izbrana za globoko stimulacijo možganov

Meditativna samo-hipnoza je varen, a hkrati dovolj globok proces za pozitivne rezultate, ki jih lahko začutiš hitro. Za vodenje imam Cristy opravljeno ustrezno mednarodno šolanje in veselim se tega premiernega popotovanja s teboj. 

Število mest je zaradi globine popotovanja omejeno!

 Darilo 1: Še dodatno posneta mini dnevna samo-hipnoza za dnevno uporabo.

Darilo 2: Darilni bon presenečenja v vrednosti 20 eur.

Darilo 3: Posnetek dogodka.

DOGODEK VODI

Cristy Žmahar

DATUM DOGODKA
četrtek, 26. avgusta
od 21:00 do 23:00

DOGODEK JE PRETEKEL!
LOKACIJA

NA SPLETU

PRISPEVEK

20 eur

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

Kaj želiš prejemati?