Reiki terapija na daljavo: Tolažba sebi z Reiki Nadangelom ljubezni

DOGODEK

Reiki terapija na daljavo: Tolažba sebi z Reiki Nadangelom ljubezni

Reiki. Čudovit starodavni prijatelj, katerega smo dobili kot velik blagoslov leta 1920. Od takrat je pomagal na milijone ljudem in njegova moč raste iz dneva v dan. Vsak, ki izreče besedo Reiki ... mu ponovno podeli nove moči. 

Da. Mikao Usui je s kanaliziranjem te metode pustil velik pečat za človeštvo. A ni bil edini. Enako je storili veliki Buda, ki nam je na planet prinesel meditacijo. 

Moderni človek se sooča s številnimi težavami. Nekdo ne more spati zaradi izgorelosti, ki postane neutrudna tatica noči. Nekje na drugem koncu so ljudje, katere napadajo skrbi zaradi propadajočih odnosov, financ in podobno. Američani so se kot ena izmed »najhitreje« razvijajočih družb na svetu z vsem naštetim srečali že veliko prej kot slovenski narod. Mnogi so menili, da bo ta hitri tempo tudi »ostal« v tem delu sveta. Tempo, ki je ustvaril instant napitke, ponudil instant rešitve…, da bi na koncu ugotovili, da bo hitrost pravzaprav le še poslabšala miselno in čustveno stanje modernega človeka.  A ta »ameriški« način je kaj hitro »ujel« tudi naš vsakdan. 

In ko je kruta resnica zadela kot strela iz jasnega mnoge, so le-ti začeli stremeti k rešitvam. In te rešitve so klicale k nasprotju hitenja. Umiriti se. Sprostiti. Slišati sebe. To je bilo tisto, kar so začutili mnogi kot rešitev za svoj utrujeni um. Vrniti se moramo k umirjenemu načinu življenja, so se strinjali. K tistemu, kjer ne zvoni telefon vsako minuto ali ko nam socialna omrežja ne vcepljajo občutkov manjvrednosti.

In tako se je moderni svet začel obračati nazaj. V preteklost. Človek je začel raziskovati načine starodavnega življenja. Začel je raziskovati starodavne prakse velikih mojstrov, ki so veljali za gospodarje zena. In tako so te poti vodile nazaj, vse dokler se niso ustavile pri … meditaciji. In Reikiju. 

Ker sta obe energijski metodi tako zelo starodavni in močni, znata obe hitro učinkovati. In delovati ... v praktično vsem. V izvajanju, pošiljanju na daljavo ... Kako čudovito je, ko združiva pravo glasbo, tvojo naravno zdravilno moč, starodavne Reiki simbole, sposobnost potovanja Reiki energije in mojo moč v rokah, ki zmore k tebi prenesti to zdravilnost (če mi to seveda dovoliš, če ne delaš sam(-a). 

Cristy sem mednarodno šolana učiteljica meditacije in učiteljica Reikija. Združila sem torej obe te ljubezni zate in skreirala Reiki večere, kjer ti preko prelepe meditacije, glasbe in pošiljanju Reikija na daljavo izjemno pomagam. 

Kakšno terapijo sem izbrala za tokrat? Se ti kdaj zdi, da moraš potolažiti sebe? Podpreti svoje srce, ki je bilo morda malce ranjeno, razočarano  ali pa potrebuješ imeti več ljubezni do sebe? Potem je ta terapija zate. 

  • S teboj bo delal Reiki simbol HARTH. 
  • Ta simbol je Reiki simbol, ki se ga uporablja za ljubezen, nežnost in sočutje.  
  • Ta simbol bo zate aktivirala Nadangel Sofia. Je nežna predstavnica, ki zdravi srce. Njena energija pomirja in gane. 
  • Ta simbol bo zate vtisnila preko svojih dlani (pridružila se bom na daljavo tudi jaz) v tvoje srce. 
  • Reiki prične zdraviti vse, kar je "razparalo" srčno čakro. 
  • Nato Sofia ujame tvojo zadnjo bojevniško solzo - ne potrebuješ se več boriti. Čas je, da spustiš določene stvari, saj te borba utruja. Očisti se. Dovoli si ... resnično spustiti. 
  • Nato te čaka Reiki aktivacija - Sofijin Reiki cvet, ki ti bo vrnil ljubezen do sebe in zaupanje v to, da lepši jutri res obstaja ... 

In seveda:

  • Med samo meditacijo ti bom pošiljala Reiki zdravljenje na daljavo. Mesta so zaradi tega omejena!
  • Predznanje Reikija za to Reiki pomoč in meditacijo NI obvezno in je primerna za začetnike, ki samo potrebujejo reiki pomoč na hitro. 
  • Dogodek poteka 60 minut, od tega Reiki meditacije cca. 40 minut, ostalo so Reiki usmeritve. 

Darilo večera: Darilni bon v vrednosti 30 eur. 

Posnetek dogodka je na voljo 14 dni. 

DOGODEK VODI

Cristy Žmahar

DATUM DOGODKA
četrtek, 15. avgusta
od 21:00 do 22:00
LOKACIJA

NA SPLETU

PRISPEVEK

20 eur

Pridruži se  

Pridruži se

Naročilo
Plačilo

Osebni podatki

Druga oseba

Dodaj še eno osebo
BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

Kaj želiš prejemati?