Spletni lunin mrk: Zmajev poljub posušenih solza

DOGODEK

Spletni lunin mrk: Zmajev poljub posušenih solza

Čas je, da se prenehaš bojevati. Odložiš meče, ki so te izčrpali. Obrišeš še zadnjo bojevniško solzo. Si povrneš moč.

In vse to na večer luninega mrka. Lunin mrk namreč resetira. Ugasne in ponovno prižge. Da novo priložnost. In to si zaslužiš tudi ti. 

Tokrat so te za to čustveno popotovanje izbrali zmaji. Kajti oni so močni. Odločni. Pokončni. Nosijo energijo, ki jo potrebuješ tudi ti. Naj ti jo posodijo. 

Vstopi v skrito zmajevo votlino ...

  • Naprej predaj vse tegobe, bolečine, vse, kar te je prizadelo v votlinskem zdravilnem tolmunu. Vanj izjoči stare solze, dokler jih topla zmajeva sapa ne bo posušila.  Preprosto se odpovej vsemu, kar je zabrazgotinilo tvoje srce.
  • Nadaljuj pot v dvorano zmajevih mečev. Izvleci svoj meč, tako kot je to storil kralj Arthur in zavzel svojo kraljevino. Tu se odpovej tudi krčem, ki jih sproža nadzor. Včasih je preprosto potrebno vzpostaviti zaupanje, četudi ne veš, kam pelje. Sprostiti ples življenja.  
  • Nato nadaljuj pot v skrito zmajevo knjižnico, kjer dobiš v dar knjigo želja in motivacije. Tukaj obnoviš srčne želje in jim daš krila manifestacije.
  • Nato obišči tako imenovano Arthurjevo dvorano. Tukaj zasedi mesto na prestolu in aktiviraj kodo zaupanja do kozmosa in do sebe.
  • Nato je napočil čas za nekaj tako posebnega … Aktiviraj varuha – zmaja planetarne magije. Aktiviraj ga v zaščito sebe, svojih okoliščin, svoje manifestacije, svojega doma in svojih ljubljenih. 
    In za konec ti bo tvoj novi varuh predal edinstveno simbolno sporočilo, ki ti bo razkrilo, kako se ti bo zmaj oglašal in kako ga poklicati na pomoč. To razlago ti ponudi Cristy po koncu meditacije.

POZOR! Tisti, ki boste dovolili, vam bo Cristy tokrat z zmaji pomagala in pošiljala energijsko zaščito v vaše domove, saj je izjemno močna v upravljanju energije na daljavo. Ker pa zato ne more vzeti na meditacijo preveliko število ljudi, s prijavo ne odlašaj. :) Njen namen z zmaji bo "pregnati" vse nižje-frekvenčnega iz tvoje bližine in prostora.

DARILO VEČERA: Še dodatna, profesionalno posneta meditacija "ZMAJEV PRESTOL" za dnevni dvig motivacije in samozavesti. 

Dogodek lahko spremljaš na telefonu, tablici, računalniku, potrebuješ samo internet, zasebno povezavo ti pošlje Cristy. Po koncu ti je takoj na voljo posnetek, ki bo aktiven 7 dni.  

Prijave na meditacijo spodaj in vabljen(-a). Kajti ni je poti, ni je ovire, katere oni ne bi mogli premostiti. In naj tokrat utrejo pot ... k tebi. 

DOGODEK VODI

Cristy Žmahar

DATUM DOGODKA
Petek, 19. novembra
od 20:00 do 22:00
LOKACIJA

NA SPLETU

PRISPEVEK

20 eur

Pridruži se  

Pridruži se

Naročilo
Plačilo

Osebni podatki

Druga oseba

Dodaj še eno osebo
BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopite v naše nebeške e-poštne svetove in prejemali boste zanimive novičke in brezplačna tedenska duhovna učenja. Ob vašem vstopu vas obdarimo z dvema meditacijama in devetimi angelskimi obredi. Dobrodošli.