RAZPRODANO: SUPERČLOVEK 300

DOGODEK

RAZPRODANO: SUPERČLOVEK 300

Vsi vemo, da imamo potencial. Vendar, ali ga znamo izkoristiti? Čas je, da mu odpremo vrata...

DOGODEK JE RAZPRODAN

Prijave več niso mogoče.

To je meditacijsko-predavateljski večer, kot ga še ni bilo! V tebi bo prebudil največjo moč tvoje duše, ter ti pokazal, da lahko imaš ... vse!

Dovolj je čakanja in "zafrkavanja"! Čas teče. Gremo!

1.8. imam 36. rojstni dan. Moje življenje je bilo do sedaj čudovito v vseh smislih - mnoga spoznanja in lekcije so me pripeljale sem, kjer sem. Sem zaključil? Niti približno ne. Sam imam občutek, da šele začenjam. V sebi čutim toliko potenciala, da vem, da ga vsega v tej inkarnaciji niti ne bom mogel uresničiti. In vem, da imaš ta potencial tudi ti. Zato bom 30.7. zvečer naredil edinstven dogodek, kakršnega nisem še nikoli in na katerega te vabim, da se mi pridružiš! Kajti na njem bom obdaroval tebe!  Darila, kot jih še nisem dal. Častim za rojstni dan. :)

Premalo se govori o meteorskem dežju in kako pomemben je, ko pada na Zemljo. To so dobesedno manifestacijske prhe, če se le znaš priklopiti na njih. Na ta večer je zelo pomembno kaj manifestacijsko delaš. Jaz te bom spremenil v manifestacijskega super človeka! 

Ali veš, da lahko imaš v svojem življenju vse? Da lahko imaš zdravje, finančno obilje, prijatelje, kariero, čas, inteligenco, materialno? Ali veš, da se ti v resnici ni potrebno odrekati ničemur, oz. izbirati kaj ja in kaj ne?

Mogoče ne poznaš veliko ljudi, ki imajo takšno življenje. Mogoče trenutno niti ne vidiš nobene možnosti, da bi lahko tako živel(-a) tudi ti. 

A kaj bi se zgodilo, če bi ti povedal, da lahko vsak človek živi tako? Da lahko vsak človek zase ustvari vse? Da lahko ti živiš tako? Bi to pritegnilo tvojo pozornost? Če je odgovor da, potem je to meditacija zate. Kajti v njej bova aktivirala tvoj resnični potencial in prebudila tvojega notranjega superčloveka. 

Ena izmed največjih iluzij modernega človeka je ta, da mora izbirati v svojem življenju.  S tem ni nič narobe, če ti ni potrebno na drugi strani žrtvovati nečesa, kar ti je prav tako pomembno. A večina naredi ravno to.

 • izberejo kariero, a žrtvujejo čas s svojo družino, ali pa kar vso družino
 • izberejo veliko časa, a žrtvujejo kariero
 • izberejo denar, a žrtvujejo zdravje
 • izberejo zdravje, a žrtvujejo dosežke
 • izberejo druge ljudi, a žrtvujejo sebe
 • izberejo sebe, a žrtvujejo druge

Mogoče sedaj rečeš: "Žmahar, pa ni beseda "žrtvovanje" malce prehuda? Ne. Ni. Kajti dejstvo je, da večina ljudi nima vsega, kar si želi. In za voljo doseganja uspeha na enem področju svojega življenja, dobesedno žrtvujejo drugo področje. Ker se jim zdi, da ne morejo narediti vsega naenkrat.

Pa sem kot vedno ob takšnih situacijah tudi tukaj zastrigel z ušesi in vprašal Vesolje: "Ali je to res, da moramo ljudje na Zemlji žrtvovati nekaj, če želimo doseči nekaj?"

Pa so mi dali moder odgovor. Kot vedno. Glasil se je:

"Ne. Ni vam potrebno ničesar žrtvovati. Niste se rodili zato, da bi karkoli žrtvovali in izgubljali. Rodili ste se zato, da dosegate in gradite. TO, DA LJUDJE VČASIH ŽRTVUJETE NEKAJ ZA VOLJO DRUGEGA, JE VAŠA LASTNA ODLOČITEV. Mi nikoli nismo rekli, da mora biti tako. "

Seveda je bilo moje naslednje vprašanje sledeče: 

"Ja, kako? Namreč, sam vidim, koliko energije je potrebno, da nekaj naredim na enem področju. Kako lahko vozim deset področij naenkrat tako, da vsa rastejo in, da sem povsod samozavesten, aktiven in izpopolnjen?

No, in tukaj se je začelo učenje. Učenje o skritem potencialu, ki ga ima vsak človek. O potencialu, ki ga vsak človek prinese s seboj v inkarnacijo. O potencialu, kateri je izjemen, a le redko uresničen. Vse do danes. 

Vsak človek ima v sebi aktivacijsko kodo tega potenciala. Ta koda zelo elegantno povezuje njegovo biološko telo z njegovimi miselnimi potenciali, čustvenim sistemom in duhovnimi spomini. Tako so vsa ta telesa med seboj povezana s posebno energijsko cesto, po kateri tečejo informacije. A več o tej izjemni skriti energijski poti, ki se nahaja v tebi in katera je odgovorna, da lahko ustvariš v življenju vse kar si želiš ISTOČASNO, ti povem na predavanju, ki ga bom naredil pred meditacijo. 

Prvi del večera: Predavanje o skritem potencialu vsakega človeka

 • razkrijem ti SKRIVNOST, ki so jo nekateri skrivali pred ljudmi tisočletja in katera je botrovala temu, da so ljudje prišli od tega, da so včasih znali upravljati bioenergijo in graditi obilje do tega, da danes cel dan garajo in komaj preživijo
 • razkrijem ti 4 RAZMIŠLJANJA, ki jih mora človek vnesti v svoje življenje, če želi živeti bogato življenje
 • pokažem ti STOPNJE OBILJA na vseh področjih življenja, ki so mogoče, če začneš živeti tako
 • pomagal ti bom razumeti SESTAVO TVOJE ENERGIJE, da jo boš znal(-a) maksimalno uporabiti z namenom, da se v tebi aktivira notranji superčlovek
 • ti povedal zakaj je meteorski dež tako zelo MANIFESTACIJSKO POMEMBEN

2.del večera: Meditacijsko popotovanje prebujenja - to bo drugačna meditacija

 

 • sproživa PROCES BRISANJA vseh žrtvovanj, finančnih preizkušenj, odrekanja, življenja, ker je obilje majhno
 • nato te odpeljem do 4-ih NAPAJALIŠČ, kjer prejmeš 4 energijske kode bogastva in manifestacije
 • razkrit ti bo KVOCIENT tvoje energije trenutno in KVOCIENT tvojega potenciala, ki ga lahko živiš
 • nato se poveževa s tvojo ZVEZDO, ki žari v vesolju in te energijsko napaja in vanjo pošljeva novo navodilo glede energije, ki ti jo bo pošiljala. PS: si vedel(-a), da imaš lastno zvezdo? Ne? No, sedaj jo spoznaš.
 • nato pa sproživa proces zapisovanja novega obilja v tvoje BIOLOŠKE CELICE in pripraviva telo na zemeljsko spremembo, ki prihaja zate

DARILA tega večera ob mojem rojstnem dnevu zate - SAMO TOKRAT! Ker so darila res bogata! Dnevne, kratke meditacije, ki krojijo veliko bogastvo življenja 

 • studijsko posneta aktivacija za ustvarjanje ALFA dobrega počutja biološkega telesa
 • studijsko posneta aktivacija za ustvarjanje BETA moči mentala za pozitivne misli
 • studijsko posneta aktivacija za ustvarjanje GAMA potenciala srečnih čustev
 • studijsko posneta aktivacija za ustvarjanje DELTA bogastva vseh vrst in povezave s svojo dušo

Prejmeš celosten paket štirih vodenih meditacijskih aktivacij, s katerimi gradiš svoj potencial na vseh nivojih sebe kadarkoli želiš.

Ta dogodek bo potekal na spletu in se bo v celoti posnel. Na elektronski naslov prejmeš posnetek predavanja in vodene meditacije, katerega lahko pogledaš tudi kasneje.

Ta večer bo izjemen. Naredila bova velike preboje in močno se veselim, da se vidiva na njem! 

DOGODEK VODI

Mihael Žmahar

DATUM DOGODKA
Petek, 30. julij
od 21:00 do 23:30

DOGODEK JE PRETEKEL!
LOKACIJA

NA SPLETU

PRISPEVEK

25 eur (meditacijski večer, darila, ddv)

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

Kaj želiš prejemati?