Šola vilinske energije v gibanju 1.stopnja (s certifikatom)

TEČAJ

Šola vilinske energije v gibanju 1.stopnja (s certifikatom)

Ljudje se nemalokrat znajdemo na razpotju in ko se to zgodi, brskamo, hrepenimo po informacijah, ki bi nas usmerile, na katero pot stopiti najprej. Čas, v katerem živimo, nam ponuja ogromno paleto izbir, zato se včasih zdi, da ne vemo kaj v trenutku izbrati, ker je vsega preveč. Želimo pa si zadovoljiti svoje potrebe, zato vztrajamo in iščemo dalje. To radi počno radovedneži kot si ti, ki to bereš. In vesela sem, da je tako .

Za človeka je dobro, da najprej poišče pot k sebi. Vse ostalo se potem nekako izpelje iz te relacije in nam je lažje, bolj lahkotno, najdemo smisel bivanja, zato smo tudi uspešnejši v hranjenju svojih potreb in potreb naše okolice. Posledično se umesti še dobra komunikacija nas samih s seboj in z okoljem, zato lahko začnemo manifestirati in ustvarjati obilje vseh vrst. Zadihamo lahko s polnimi pljuči in s podporo močnega pretoka vitalne energije.

Energijo se naučimo razbirati, jo usmerjati in spravljati v delovanje, v gibanje in ravno zato sem tečaj, na katerega te vabimn, poimenovala VILINSKA ENERGIJA V GIBANJU. Da pa to lahko dobro speljemo, potrebujemo energijsko pretočno telo. Človek se s svojim fizičnim telesom izraža, komunicira, raziskuje…deluje. Zato je ravno fizično telo tisto, ki ga opazimo najprej, se ga najlažje dotaknemo, mu prisluhnemo, zberemo informacije kaj potrebuje in delamo z njim.

Zaradi tega je tako osvobajajoče, da imamo zavedanje in znanje o različnih tehnikah, ki delujejo v prid naših teles. Smo prvi stik sami s seboj in če imamo znanje metod, ki nas podpirajo, smo tudi prvi, ki se jih lahko poslužimo in si pomagamo. Vsaj za začetek. Tudi nekaj pripravkov si lahko človek ponudi sam. Veš kako? Tako, da se jih nauči izdelati in jih ima doma, pri sebi na razpolago vsakič, ko je to potrebno. Ti spoznavaš kaj je zate najbolj učinkovito in katera tehnika najprimernejša. Naučimo se izdelati izdelke, ki ponudijo podporo, kadar smo v hitenju, slabšem stiku s seboj, se slabo počutimo ali potrebujemo prvo pomoč za umirjanje čustvenih nihanj.

Človeško telo je sestavljeno iz večih ravni

Človeško telo je sestavljeno iz večih ravni, najlažje in najpogosteje se zavedamo fizične, torej fizičnega telesa. Predvsem takrat, ko nas opozori nase, ko se na primer spotaknemo in pademo. Kje smo? Če se nam ni uspelo pravočasno ujeti, smo najverjetneje pristali na tleh. Zelo jasno smo občutili trk fizičnega telesa ob podlago, mar ne? Daje nam zavedanje o njem, lahko ga čutimo, vidimo, otipamo, vonjamo in še kaj. Imamo ga dostopnega za fizično oko in tudi ostali ga vidijo. Pa sebe doživljaš izključno na osnovi zgoščene energije telesa? To najverjetneje zaznavaš tudi takrat, ko telo zboli. Zaradi slabega počutja obležiš doma, brez energije, loteva se te glavobol in si izčrpan(-a). To se zgodi, med drugim, zato ker se je zgodil v telesu vnetni proces, frekvenca ni imela dostopa do organa v telesu in se je telo odzvalo s slabim počutjem.

Mi imamo možnost, da to spremenimo tako, da si pomagamo s samozdravljenjem in z zavedanjem, da če bo najmanjša celica resonirala dobro, bo kaj kmalu resoniralo dobro tudi moje celotno telo. Kar se potem odslikava v našem življenju. Grški filozof Demokrit je vpeljal dejstvo in znanje, da obstajajo mali, gibljivi delci, ki se imenujejo atomi. Predpostavil je, da je materija zgrajena iz malih, gibljivih delcev. Materija predstavlja tudi naše telo in okolni svet, torej. Da pa lahko ustvarjajo skladna delovanja, potrebujemo dovolj življenjske energije, ki to omogoča. Kako si dviguješ nivo energijskega potenciala, s katerimi metodami, podpornimi produkti naravnega izvora, pa ti zaupam med prebiranjem vsebin, ki bodo na tečaju.

Si postavljaš vprašanja:

 • Kako in na kakšne načine okrepiti utrujeno telo?
 • Kako vzpostaviti dobre energijske pretoke znotraj telesa za večjo zbranost, boljše počutje, imeti več energije
 • Katero hrano in druge sestavine vnašati vase, da bo tvoja energija optimalnejša?
 • Kakšen tip telesa imam in kako ga lahko razumem?
 • Kako naj sprejmem svoje telo v celoti?
 • Na kakšne načine dinamika moje psihe vpliva na telesno počutje in kako se odraža na telesu?
 • S čim prispevam, da se ne počutim dobro?
 • S katerimi naravnimi izdelki si lahko priskočim na pomoč, ko je to potrebno, da grem lažje v proces?
 • Kako izdelam naravne podporne snovi sam(-a)?
 • Kako naj pomagam sebi, da se bom znal(-a) umiriti in poiskati rešitve?
 • Katera tehnika razbremenitve je najboljša za moje telo?
 • Ali lahko na kreativne načine izražam sebe in svoje potrebe?
 • Kako lahko pomagam drugim do stika s seboj in svojim bitjem?
 • Kako sem povezan(-a) z naravo in kako komunicirati z njo?
 • Kako ustvarjati obilje zdravega in zavestnega počutja preko telesa in ga izražati v svetu?
 • Zakaj se v določenih obdobjih ne počutim najbolje?
 • Čutiš, da ti življenje predstavlja več kot v tem trenutku živiš?
 • In še kopico drugih vprašanj, ki stremijo k odgovorom življenjske rasti …

Če si v iskanju svoje življenjske resnice, potem si najbrž na mnoga zastavljena vprašanja odgovoril(-a) pritrdilno. Na poti tvoje transformacije, ti bo program VILINSKE ENERGIJE V GIBANJU v oporo, saj ti bo ponujal možnosti, znanja, vaje, tehnike, meditacije, iniciacije in upravljanje z naravnimi kodami cvetličnih esenc, da boš dobil(-a) zalet in prebojno energijo zase, za druge, za živali, za Planet. Zgradil(-a) si boš močno fizično telo, ki je osnova za omogočen dostop do svetlobnih energij višjih zavesti, ki ti bodo pomagala energijo usmerjati in jo spraviti v gibanje za uspešno življenje na vseh ravneh. Skozi naša učenja, se naučiš tudi kateri produkti lahko nudijo oporo tvojemu psihofizičnemu stanju in kako jih izdelati.

Na koncu prejmeš tudi certifikat, ki ti bo omogočal predajanje znanja in izkušenj naprej. Postal(-a) boš certificiran(-a) usmerjevalka Vilinske energije v gibanju.

Čas je, da se odločiš odstraniti vtise iz okolja, ki te oddaljujejo od lastnega bitja in tvoje dobrega psihofizičnega počutja. Če bereš te vrstice ti je najverjetneje dovolj tega, da se utapljaš v neskončnosti informacij, ki v resnici jemljejo sapo, namesto, da bi te vodile k zajetju vdiha s polnimi pljuči. Želiš dobro zase, za ljudi, živali, Planet in ti je mar? Se želiš naučiti podpornih tehnik, ki dvigujejo nivo življenjske sile v telesu in izdelovati naravne pripravke, ki so podpora na življenjski poti tebi, živalim in rastlinam? Želja je, ne veš pa kako se lotiti projekta in oblikovati namen, se vprašati zakaj, kako in poiskati pot. Pot tebe do sebe, do boljšega počutja, višjega zavedanja, kvalitetnejšega življenja, kjer boš vitalno jadral(-a) v energijah, ki jih prinaša veter življenja. Morda se na prvi utrinek bere pravljično. In tudi je, saj so občutja na cilju takšna. 

Če pa si nameniš čas, čas zase, za svoje življenje in nameniš pozornost učenju, pa kaj kmalu ugotoviš, da je zadeva zelo praktična in življenjska. Tečaj te po korakih pelje na pot do tvojega resničnega bistva, do prepoznavanja tvojih želja, potreb, zato, da najdeš tiste smernice in načine, ki potem tvoje potrebe zadovoljujejo in lahko živiš svoj polni potencial življenjske energije, odkrivaš izkušnje tudi skozi drugo percepcijo in dopuščaš možnost hitrejših rešitev in hkrati doseganja potenciala v polni meri. Odloči se za zdravje, za močno fizično telo, ki je osnova za ustvarjanje in gibanje. Pot je potrebno prehoditi, pogledati sebe kot celoto, zato da veš zakaj se ti kaj dogaja, kje hraniti dušo, kako polniti telo in na kakšne načine umirjati um, da se lahko povežeš z jasnimi informacijami, ki te usmerjajo. Te zanima kako lahko to dosežeš? 

Predstavljam ti celosten program, ki je namenjen podpori fizičnega vidika tvojega telesa, opori tvojega čustvenega aspekta, umirjanju uma, da se lahko povezuješ s spiritom tvojih višjih ravni, ki ti omogočajo dostope do zapisov, ki so najbolj optimalni zate in se osebnostno ter duhovno razvijaš. Da pot lahko prehodiš, potrebuješ najprej fizično-energijsko postavljeno telo.

 Kako ti bo program v pomoč?

 • Pomagal ti bo vzpostaviti stik s seboj, s svojim telesom ali pa ga poglobiti.
 • Razumel(-a) boš odzive tvojega telesa na določena stanja.
 • Peljal te bo na pot samozdravljenja, s pomočjo cvetličnih esenc-Bachovih esenc, osnov aromaterapije in drugih podpornih pripomočkov.
 • Naučil(-a) se boš izdelati unikatno, osebno podporo zase s pomočjo Bachovih esenc in osebne mešanice naravnih eteričnih olj zase in za tvoje ljubljene.
 • Boljše boš razumel(-a) svoja delovanja, reakcije in okoliščine.
 • Znal(-a) boš poiskati rešitve, metode, ki ti bodo v oporo pri različnih življenjskih projektih, predvsem pa za boljše bivanje v svojem telesu in tvojem okolju.
 • Pri spoznavanju svojih notranjih vsebin telesa, ki se kažejo preko simptomov na telesnih ravneh.
 • Pri ozaveščanju in osvobajanju od energij prepričanj vezanih na tvoje telo.
 • Znal(-a) boš izbrati podporno hrano in hranilne snovi glede na tvoj tip energije ter podpreti svoje telo.
 • S podporo in znanjem različnih tehnik razbremenitve boš lahko umirjal(-a) svoj analitični um, vzpodbujal(-)a zdravilne procese v telesu in sproščala napetosti.
 • Preko kreativnih metod vzpodbujal(-a) svojo kreativno plat in odkrival(-a) svoje darove izražanja.
 • Imel(-a) boš možnost ozavestiti in predrugačiti neproduktivne in zakrčene energije v telesu skozi dinamično meditacijo.
 • Okrepil bo vero, zaupanje vase, v svojo moč in sposobnosti tvojega telesa.
 • In še mnogo znanj in darov ti bo predano, ki ti bodo v oporo in usmeritve v tvojem življenju.
 • Na koncu prejmeš certifikat, da boš znanje in izkušnje lahko širil(-a) naprej.

   Program bo zajemal 7 stopenj. Spoznaj jih.

1. STOPNJAPodpora različnim aspektom bivanja-našemu fizičnemu, čustvenemu, umskemu in duhovnemu aspektu. Predvsem osredotočanje na naše fizično telo. Kako ga obravnavamo in kako sodelujemo z njim.

 • Koliko zaznavaš potrebe svojega telesa?
 • Na kakšne načine podpirati svoje telo.
 • Spoznavanje različnih metod predihavanja telesa-pranajama.
 • Uvod v tehnike sproščanja-meditativno dihanje in joganidra.
 • Energijska sestava telesa.
 • Fizična sestava telesa.
 • Različne vrste telesnih tipov in kateri tip izstopa pri tebi, kaj ti sporoča in kako lahko z njim sodeluješ.
 • Kako podpreti telo s pravilno nego, prehrano in vajami glede na tip telesa.

2. STOPNJAPoglobljena podpora vsem aspektom bivanja s pomočjo vaj za zaposlitev in posledično sprostitev uma. Ukvarjali se bomo z načini kako preusmeriti umske procese, da bomo lahkotneje vstopili iz uma, ki se poveča analiziranju vsega, v stik s svojim notranjim bistvom.

 • Poglobitev tehnik sproščanja-aktivna meditacija in razvijanje zbranosti.
 • Prehrana, ki hrani tvoje telo-ajurveda, kitajska medicina ali preplet obojega.
 • Podporna hrana glede na tvoj tip telesa in glede na življenjsko obdobje, v katerem si kot posameznik-individualna obravnava.
 • Nihalo in učenje z njim kot pomoč pri iskanju odgovorov.

3. STOPNJAKako se prenašajo informacije in soustvarjajo naše resničnosti. Kakšen vpliv imajo na nas. S katerimi načini si lahko priskočimo na pomoč s pomočjo narave in cvetličnih esenc.

 • Spoznavanje cvetličnih esenc in njihovih zdravilnih lastnosti-Bachove kapljice.
 • Naravna podpora Bachovih esenc in pomoč za ponovno vzpostavitev čustvene harmonije tebi, rastlinam in živalim.
 • Katera esenca je v določenem stanju za človeka najustreznejša?
 • Učenje in izdelava svoje osebne mešanice, ki bo podpirala tvoje bitje.
 • Meditativno popotovanje skozi terapijo cvetličnih esenc.

4. STOPNJAUvajanje in učenje v posebno meditativno zdravilno tehniko Cvetlično vilinske terapije. Povezovanje z vilinskimi svetovi zdravljenja za človeka, živali in naš Planet, kjer se bomo naučili tehnike in prejeli iniciacijo v Cvetlično vilinskega terapevta. S pomočjo povezovanja naših čutov bomo ustvarjali sinestezijo in spoznavali kako potekajo zdravilni procesi v telesu, umu in duhu. 
 
Stopnja je namenjena:

 • Spoznavanju in povezovanju v vilinske svetove s pomočjo narave-praktična delavnica v naravi.
 • Odkrivanju posebnih zdravilnih darov zate in za našo mati naravo s pomočjo plodov narave.
 • Iniciacija v Cvetlično vilinsko terapijo-katera vilinska bitja bodo delala s teboj.
 • Izvajanje in praksa Cvetlično vilinskih terapij.
 • Izdelava cvetlične dišave za podporno potovanje pri Cvetlično vilinskih terapijah.

5. STOPNJAOsho meditacije so posebna vrsta meditacije v gibanju, ki vključujejo različne vrstne aktivnih elementov s povezovanjem plesa, premikanja celotnega telesa, vključene so psihofizične vaje in mnogi drugi načini premikanja telesa. Živimo s svojimi telesi, ki premorejo veliko napetosti v sebi, zato jih je potrebno sprostiti še preden gremo v sedeč in miren položaj za meditacijo. Z namenom, da se razbremenijo, odvržejo s pomočjo gibov zastale energije in smo posledično v stanju višje vibracije ter pripravljeni na meditacijo v tišini. Vsi ti aktivni elementi s pomočjo meditacije privedejo:

 • do sproščanja napetosti v fizičnem telesu
 • do sproščanja čustvenih napetosti
 • pomagajo pri lažjem izražanju sebe
 • omogočijo sproščanje globokih psihičnih napetosti in stresa
 • priprave uma, da se umiri in lahko izvede meditacijo v mirnem stanju duha
 • do močnejšega imunskega sistema
 • do boljšega osredotočanja
 • preko nemira do meditacije
 • stika s seboj v najglobljih stanjih
 • do tega, da damo telesu možnost, da se spremeni
 • do intuitivne kreativnosti
 • do zanašanja nase

6. STOPNJA Pogled na telo in razna telesno-duševna stanja, podpora s pomočjo tibetanskih vaj in 5 obredov pomlajevanja za vse tipe telesa, ne glede na starost in prožnost telesa. Kako naše telo komunicira in izraža naša psihosomatska stanja.
 
Odkrivali bomo:

 • Zakaj vpeljati 5 obredov tibetanskih vaj v svoje življenje?
 • Kako vpeljati in oblikovati rituale tibetanskih vaj?
 • Kako s pomočjo tibetanskih vaj pomlajati svoje telo, uravnavati neskladja in vzpostavljati energijsko stabilnost?
 • Praktična izvedba vaj in osebno vodstvo na vsak tip in zmogljivost telesa.
 • Na kakšne načine odklepati energijske zategline v telesu.
 • Energijske in besedne afirmacije kot podpora tibetanskim vajam in povezovanje s svojim telesom.
 • Uvod v spoznavanje s psihosomatiko-odgovor telesa na psihično stanje človeka.

7. STOPNJANa naši zaključni stopnji vključimo v vsa osvojena znanja tudi znanje aromaterapije. S pomočjo vonja se bomo poglobili vase in prispeli do stika iskanja svoje notranje resnice. Ob vsem tem pa se bomo tudi sproščali in zabavali, saj bomo:
 

 • ozavestili kako deluje čutilo za voh in kako vonj vpliva na delovanje možganov
 • se sprehodili po časovni premici do spominskih vtisov na osnovi določenega vonja in preko zapisov vonja poiskali sprožilce naših določenih stanj
 • izdelali svojo osebno podporno cvetlično mešanico za umirjanje ali podporo v razpršilu
 • aromaterapijo povezali z izvajanjem razbremenilno-sprostilnih tehnik
 • se povezali s svojo esenco s pomočjo koncentratov narave in cvetlično zdravilne meditacije
 • prejeli certifikat za terapevta Cvetlično vilinskih terapij

Če ni rednega dela na sebi, se telo začne ustavljati. Bodiva v dinamiki gibanja skupaj. Dobrodošel(-la). Vita

TEČAJ VODI

Vita Lesnjak

DATUM TEČAJA
Sobota, 15. oktobra
od 10:00 do 16:00
LOKACIJA

NA SPLETU

PRISPEVEK

140 eur/stopnjo (vključena skripta, meditacije, darila in vsa ostala presenečenja)

STOPNJA TEČAJA

1. stopnja
od sedmih

Pridruži se  

DATUMI IN PRISPEVKI TEČAJA

Jesensko vilinsko gibanje

PRVA STOPNJA

Datum: 15. oktober 2022
Ura: 10:00 - 16:00
Prispevek: 140 eur/stopnjo (vključena skripta, meditacije, darila in vsa ostala presenečenja)

DRUGA STOPNJA

Datum: 19. november 2022
Ura: 10:00 - 16:00
Prispevek: 140 eur/stopnjo (vključena skripta, meditacije, darila in vsa ostala presenečenja)

TRETJA STOPNJA

Datum: 17. december 2022
Ura: 10:00 - 16:00
Prispevek: 140 eur/stopnjo (vključena skripta, meditacije, darila in vsa ostala presenečenja)

ČETRTA STOPNJA

Datum: 21. januar 2023
Ura: 10:00 - 16:00
Prispevek: 140 eur/stopnjo (vključena skripta, meditacije, darila in vsa ostala presenečenja)

PETA STOPNJA

Datum: 25. februar 2023
Ura: 10:00 - 16:00
Prispevek: 140 eur/stopnjo (vključena skripta, meditacije, darila in vsa ostala presenečenja)

ŠESTA STOPNJA

Datum: 25. marec 2023
Ura: 10:00 - 16:00
Prispevek: 140 eur/stopnjo (vključena skripta, meditacije, darila in vsa ostala presenečenja)

SEDMA STOPNJA

Datum: 22. april 2023
Ura: 10:00 - 16:00
Prispevek: 140 eur/stopnjo (vključena skripta, meditacije, darila in vsa ostala presenečenja)

Pridruži se

Dogodek vključuje spletni dostop, zato je potrebna registracija.

Nov uporabnik?

Registriraj se

Obstoječi uporabnik?

Prijavi se
BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

Kaj želiš prejemati?