Magični vroči kamni z Izis na njen rojstni dan

DOGODEK

Magični vroči kamni z Izis na njen rojstni dan

Ali veš, da je bila boginja Izis najbolj čaščena boginja starodavnega Egipta? Bila je naravnost oboževana in njena legenda navdihuje še danes. Ali veš tudi to, da je bil Egipt vsekakor dežela magije in tako je še danes? V tej zibelki magije se je skrivalo veliko moči in manifestacije. Če so te od nekdaj navduševale podobe Egipta, potem si zagotovo lahko prepričan(-a), da si se v prejšnjih življenjih potepal(-a) tudi po tej čudoviti civilizaciji. Kar pomeni, da nosiš v sebi tako magičnih moči, kot tudi povezavo z boginjo Izis.

Izis. Boginja magije. Boginja ljubezni. A tudi zdravilka, ki zdravi s svojimi mističnimi močmi. Številka 7 je njena številka in 17.7. praznuje svoj rojstni dan. 

Njena energija je takrat močna na planetu in tokrat bo zate aktivirala mogočne eterične, zdravilne ... vroče kamne. V sebi nosijo neizmerne moči. 

Izis te bo naprej odpeljala k puščavskim ribnikom, v katerih svetijo zvezde in lokvanji na njem te bodo povabili, da se predaš razbremenitvi in lahkotnosti ...

  • 1.vroči kamen vase vsrka nezaupanje v življenje, jezo, razočaranja, energijske napade, negativne eterične vezi vseh vrst in virov ...
  • 2.vroči kamen in telesa črpa toksine in vse ostale nezaželene energije, ki jemljejo dobro počutje (na tem kamnu vidiš skrivnostne Egipčanske simbole)
  • 3.vroči kamen je kamen polnjenja; vrne ti moč, samozavest in dobro voljo
  • 4.vroči kamen je kamen mentalizma: tvoj um napolni s pozitivnimi mislimi in pričakovanji
  • 5.vroči kamen nad tretjim očesom lebdi in odpre portal vizij, ter ti podari magičnih moči kanaliziranja, intuicije, magije, telepatije ... karkoli boš želel(-a)

Nato bo boginja Izis na tebi stkala egipčansko obleko  tako, da boš žarel(-a) in sijal(-a) daleč naokoli – z namenom, da te opazijo tvoje sorodne duše, Angeli in da lahko svoj sij deliš s svetom.

  • Tvoje darilo večera: portalna slika čarodejske Izis, katero si daš lahko na telefon, računalnik ali pa si jo natisneš za močno magijo in zaščito boginje Izis.
  • Posnetek dogodka je na voljo 9 dni. 
DOGODEK VODI

Cristy Žmahar

DATUM DOGODKA
Danes, 17. julij
od 21:00 do 22:20
LOKACIJA

NA SPLETU

PRISPEVEK

20 eur

Pridruži se  

Pridruži se

Naročilo
Plačilo

Osebni podatki

Druga oseba

Dodaj še eno osebo
BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

Kaj želiš prejemati?