Življenjski coaching z Matejo

INDIVIDUALNO

Življenjski coaching z Matejo

Življenje je prava pustolovščina, kajne? Pa vendarle ... včasih bi kakšna navodila za uporabo prišla prav. Ali obstajajo? Obstajajo. Zato sem tako vesela, da vas je življenjska plovba zanesla ravno k meni. Zakaj? Zato, ker poznam vse izzive življenja. Sama sem jih prebrodila neštetokrat. Ravno zato, da bi nato lahko pomagala drugim ljudem. In z veseljem sem obula te škornje odgovornosti in stopila na to pot. 

Ste pripravljeni narediti korak naprej in izboljšati kakovost svojega življenja?

  • Če želite najti motivacijo in doseči svoje cilje, izboljšati odnose ter si ustvariti izpolnjujočo prihodnost, potem je življenjski coaching pravi za vas.
  • Seveda je za vsako spremembo potrebno vložiti tudi nekaj dela, ampak kot pravi citat pisatelja Carlosa Castaneda: »Sami sebe onesrečimo in sami sebe osrečimo. Količina dela je pri obojem enaka.« Kaj boste izbrali vi?

In kdo sem jaz, Mateja Kramžar, ki vas bom vodila kot zvesti kompas?

Kot življenjska coachinja delujem kot vaša osebna vodička, ki vas usmerja in motivira pri doseganju ciljev in izpolnitvi življenjskega potenciala. Lahko vam pomagam pri obvladovanju stresa, strahov in tesnobe ter izboljšanju odnosa do sebe in drugih.

  • Poleg tega vam pomagam pri razvijanju veščin kot so samozavest, vztrajnost, komunikacija in sprejemanje odločitev. S svojim znanjem, izkušnjami in različnimi tehnikami coachinga vam pomagam pri premagovanju ovir in omejujočih prepričanj ter odkrivanju vaših notranjih virov moči in vrednot, ki vam lahko pomagajo pri izbiri prave smeri v vašem življenju.
  • S postavljanjem pravih vprašanj vas spodbujam k razmišljanju in iskanju lastnih odgovorov ter vam pomagam pri oblikovanju načrta za dosego zastavljenih ciljev.

Poleg vsega zgoraj naštetega pa sem predvsem človek, vaša zaveznica in podpora pri premagovanju izzivov in težav s katerimi se srečujete na svoji poti. S pozitivnim odnosom, razumevanjem in objektivnim pogledom na svet vam pomagam ohraniti fokus in samozavest ter vas usmerjam k uspehu in izpolnitvi vašega potenciala.

Kaj pa lokacija, Mateja?

Z veseljem vas sprejmem v naših ambientalnih prostorih v Trzinu (naslov Gmajna 12) ali pa vas povabim na spletni klepet. Katerakoli bo že vaša izbira - z veseljem jo podpiram. 

Poglejte tudi na mojo spletno stran, kjer najdete številne uporabne informacije o coachingu tukaj

https://www.matejakramzar.com/

Če ste pripravljeni poskrbeti zase, iti po lastni poti in želite postati svoj najboljši prijatelj, me kontaktirajte na mateja@potovanjeduse.si ali pa izpolnite spodnji obrazec. 

IZVAJA

Mateja Kramžar

LOKACIJA

NA SPLETU

PRISPEVEK

111 eur

Naroči se  

Naroči se

Osebni podatki

Druga oseba

Dodaj še eno osebo
BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

Kaj želiš prejemati?