5 zibelk svetlobe, ki umirijo potrese čustev in misli

 
Zemlja kot planet se velikokrat sprehaja po robovih teme in svetlobe. Velikokrat padamo v brezna težkih energij, nato pa sami sebe presenečamo z izjemnim dvigom vibracije, ki daje upanje na boljšo prihodnost. A če smo iskreni se velikokrat odpravljamo toliko korakov naprej, da bi nas poti življenja lahko preizkusile in takrat mnogokrat uberemo številne korake nazaj, četudi si to nismo želeli.
 
Izjemno neravnovesje vlada na tem planetu. Od tega, da smo tako srečni, do tega, da čutimo brezup. Na eni strani lačni ljudje in na drugi tisti, ki mečejo hrano v smeti. Nekje umirajo od žeje, drugje vodo jemljejo za samoumevno. Ves čas smo podobni ping pong žogici.
 
Vprašanje je ali se tako gibanje res da uravnovestiti ali pa je to nekaj, kar smo pač sprejeli s prihodom na to Zemljo. 
 
Bitja svetlobe, ki ravnovesje poznajo in ne izkušajo teme so mi pojasnila, da je temu res tako, a da nismo prišli na planet, da bi se s tem sprijaznili- vzeli to igrišče kot nespremenljivo in in igrali dokler bi nam pač dale moči. Mnogo civilizacij pred nami je prehodilo trnovo pot do zvezd. Potrdili so, da smo tukaj zato, ker bodo te premagane izkušnje pomenile za naše duše izjemno rast in prava spoznanja življenja.
 
Zvezde svetlobe pa so prišepnile kaj lahko naredimo za začetek z našimi osebnimi razmišljanji in življenji. Tukaj je 5 najpogostejših rušilnikov energije  in svetlobe in nekaj kratkih napotkov kako preobrniti to energijo. 
 

1. STRAHOVI IN DVOMI. 

Resničen strah nastopi šele takrat, ko se nam nekaj zgodi in ego dobi občutek ogroženosti zaradi svojega preživetja. V tem primeru je strah opozorilo, ki zagotovi fizično obstajanje in je kot tak potem orodje za zaščito fizičnega življenja. V tem primeru torej več kot pomemben pomočnik. Težava neravnovesja pa pride pri strahovih, ki se niso zgodili ali celo nimajo osnove. Naučeni strahovi. Izmišljeni strahovi zaradi potrebe po dramatiziranju. Kolektivni strahovi, ki se kot strup širijo po orodjih interneta, televizije, radia in pisane besede. Strahovi, ki poročajo o tem, kaj se je zgodilo nekomu drugemu in prepričujejo o možnosti, da se zgodi tudi tebi. Več ali manj se ti strahovi nikoli ne odvijejo, vsekakor pa zelo oddaljujejo od življenja sreče in miru. Zibelka svetlobe svetuje: v kolikor imate strahove na podlagi preteklih izkušenj se lotite meditacij in dela na sebi za odpravljanja le teh; delo na tem, da se pretekle izkušnje ne potrebujejo ponavljati v kolikor je bilo delo opravljeno in lekcija osvojena - premakniti se naprej z načrtnim preobratom energije v pozitivna izkušnja in ne obratno. Za vse ostalo: odklopite se od vibracij, ki niso vaše. Kajti vedite - če jih opazujete, jih sprejemate. 
 

2. PRIKLOP NA TUJE ENERGIJE. 

Opravljanja, zavist, ljubosumje ali sprejemanje le-teh. Odnosi znajo pomeniti izjemen potres v naših vsakdanjikih in nič ne zatrese tal bolj kot drug človek, saj smo navsezadnje čustvena bitja. Odnosi zaradi katerih ne spimo, ne jemo in v nas sprožajo vse tisto, kar si sploh nismo mislili, da nosimo v sebi. Zibelka svetlobe svetuje: Veliko ljudi pravi, da je potrebno odgovarjati s sočutjem in ljubeznijo. A ko vržeš čudovite rože v živo blato, se bodo vanj pogreznile kljub svoji lepoti. Zavedati se vseh izkušenj na Zemlji je prava pot. Jasno izraziti, kje so vaše meje, zato da energija ve, kaj sprejemaš in kaj ne. Nato pa iz nje odstraniti vse, kar je živo blato. Izgovor, da ne morete, ker ljubite, se ne da in podobno je morda sprejemljiv le  za določene,kratke trenutke, ko se ujamete v živo blato. A vrv, ki vas bo potegnila iz njega je opremljena z odločitvijo, da boste živeli srečno in izpopolnjeno in, da boste obdani s takimi ljudmi. 
 

3. FIZIČNA POČUTJA. 

Ko se telo ne počuti dobro, bo tudi glas duše zamrl. Lahko je govoriti o njenem pomenu, a dejstvo je, da je telo darilo brez katerega se fizično izkušanje konča. Stres in bolezni prinašajo številna neravnovesja, ne samo fizičnega. Zibelka svetlobe svetuje: Prehranjujte se zdravo, zagotavljaje tudi energetski dotok (meditacija, šport, nega telesa...)spoštujte telo in mu prenehajte dajati informacije, kaj vse vam mora zagotavljati, ker mislite, da ni druge možnosti. Ker telo vam namreč lahko zagotovi drugo možnost, katere si pa vsekakor ne želite, saj to drugo možnost imenujemo bolezen. Spoštujte dano darilo. 
 

4. MATERIALNE PASTI. 

Zaradi denarja se odvijajo številni prepiri ali še celo kaj več. Velika neravnovesja se vnamejo kot suha slama na soncu v kolikor človeka napade strah za denar ali pa pohlep. Mnogo neprespanih noči so si lastile te papirnate oblike, katerim je človek dal tako veliko energijo. Zibelka svetlobe svetuje: A dejstvo je, da je ta energija lahko taka kot človek sam: produktivna ali uničljiva. Denar ni slab in njegovo energijo se lahko obrne v mnogo smeri. Naredite vse, da boste za denar opravljali stvari, ki vas veselijo. V kolikor tega trenutno nimate, spremenite. Ne imejte slabe vesti ko ga sprejemate ali ko ga dajete. Naj bo le orodje veselja in nikoli vam ga ne bo primanjkovalo ali vas spravljajo v občutke nestabilnosti. Razrešite vsa težka prepričanja glede obilja in vedite-  narava je obilna. Slediti naravi pa je prava pot. 
 

5. ILUZIJA O LOČENOSTI. 

 
Iluzija, ki pravi... Vem, da se narava ne počuti dobro, a kaj naj jaz, sem le majhna riba v širnem morju. Iluzija o  tem, da se s povezovanjem ne da storiti dobrega in da mora vsak skrbeti le zase. Iluzija o tem, da so Nebesa nekje daleč med oblaki, medtem, ko so v resnici pripravljena, da ti pomagajo tukaj in zdaj.  Zibelka svetlobe svetuje: Da, sprememba se začne pri sebi, a ker energija teče, se nikoli ne ustavlja. Hočete, nočete, bo vplivala in žela tisto, kar je sejala. Začnite ustvarjati vse, kar bi radi videli v svetu. In ne pozabite ne duhovno moč. Ne pozabite v svojih fizičnih doživljanjih začutiti prisotnosti Nebes, Vesolja, ki znotraj vas budi kozmično inteligenco, ki ve kako ustvarjati svetle prihodnosti. Zvezde že žarijo. Samo svoj pogled usmerite navzgor.  
 

 

25. oktober 2019
20.11. se vrnite na naš naslov, kajti prihaja naša nova, izjemna spletna stran!