Angelska meditacija

S hitrim tempom in zahtevami modernega življenja je veliko ljudi pod stresom. Včasih se zdi, da dan nima dovolj ur. Stres in napetost pa povzročata nepotrpežljivost, občutek nesreče, frustracije, vse to pa lahko vpliva tudi na naše zdravje. Včasih smo celo tako zelo zaposleni, da menimo, da nimamo niti časa, da bi se ustavili in meditirali. Meditacija je umirjeno stanje duha, kjer se povežemo sami s seboj in dosežemo stanje ravnovesja, zato bi si vsak človek moral vzeti čas za meditacijo, saj nam ravno meditacija pomaga, da razumemo naš lasten um.  Meditacija pomaga, da transformiramo naš um iz negativnega v pozitivnega, iz nemirnega v umirjenega in iz nesrečnega v srečnega.
 
Meditiramo lahko z belo svetlobo, angeli, nadangeli, angeli varuhi, vijoličnim plamenom za transformacijo, vizualizacijo obilja, delfini, orkami, samorogi, vilami, barvami,..
Dovolite, da slike v meditaciji pridejo spontano in meditirajte s tistim, s čimer se počutite povezane (to so lahko angeli, delfini..)
 

Tukaj je za vas angelska meditacija za povezavo z angelom varuhom. Meditirate lahko z glasbo, v tišini ali v naravi. 

 
Zaprite oči, bodite popolnoma sproščeni in poskusite umiriti misli. Predstavljajte si kako ste obdani s popolnoma belo svetlobo, ki pluje po vsakem delu vašega telesa. Vzemite si čas in globoko dihajte, dopustite si sproščanje v igri svetlobe.Lahko se znajdete na plaži, rajskem vrtu, ali kjerkoli, kjer se počutite varne in sproščene
 
Pokličite k sebi svojega angela varuha in si predstavljajte kako prileti do vas.
 
Angel varuh vam položi roko na srce in vanj pošlje žarek zdravilne energije.
 
Angelu varuhu zaupajte in povejte vse svoje skrbi. Česa se bojite in kje potrebujete njegovo pomoč. 
 
Angelu zaupajte svoje srčne žeje in prosite za vodstvo za uresničitev le-teh. 
 
Predstavljajte si kupček energije, zlate svetlobe, ki predstavlja vaše skrbi. Angel to energijo odnese, jo prečisti in vam jo vrne prečiščeno, polno brezskrbnosti in kreacije.
 
Zahvalite se angelu za vso njegovo pomoč in za trenutek še postojte ob njegovi zdravilni in pomirjajoči energiji.
 
Ko angel odleti, si vzemite še nekaj časa zase in vzdihujte in izdihujte svetlobo. Vsak vdih svetlobe vam prinaša mir, nove ideje in srečo, vsak izdih pa odnaša ujeto energijo, strahove in vse tisto česar ne potrebujete več.
 
Proti koncu meditacije se vrnite v ta prostor in čas, se povežite s tlemi in Zemljo.
 
Ko ste pripravljeni odprite oči in spijte kozarec vode.
 
Želimo vam obilo meditacijskih užitkov in angelske ljubezni.  
 
6. december 2018
Le še nekaj dni preprodaje! Mesta se polnijo hitro!