Koga poslušate in kako to vpliva na vas?

Tokrat so sporočila navdihnili dogodki, ki so presenetili tudi mene. Po naključju sem na socialnem omrežju opazila burno debato, ki je nekako po "naključju" ujela tudi moje oko. Eden izmed tistih, ki delujejo na področju duhovnosti je delil večkrat povezave do temačnih člankov, ki spodbujajo temne strahove in zastrupljajo um ljudi. Vprašala sem se kako je to sploh mogoče, saj smo ravno mi, ki nam zaupate tisti, ki naj bi vam kazali pot proti svetlobi. Vprašala sem se KOGA VSE LJUDJE POSLUŠAMO in nadaljevala pogovor z angeli. Za vas sem strnila nekaj smernic, ki vam bodo v obdobju preobrazbe kazale resnico, a vam tudi pomagale, da najdete srečo, ko mnogi trdijo, da ni več mogoča..Kajti dejstva ljubezni govorijo...


Da, drži. Vse se spreminja. Nihče ni rekel ali pričakoval, da si zatiskamo oči. Nihče ni prosil, da se pretvarjamo, da določene energije niso prisotne. Nihče ni prosil, da zapremo oči. Pa vendar. Samih obveščanj o tem, kaj se dogaja je dovolj. Oziroma raje recimo- več kot dovolj. Da, ljudje niso v redu. Da, narava ni v redu. To podpirajo določene statistike, pa ne z namenom strahov, temveč da najdemo protiutež in jo ponudimo. Da, nekatere stvari moramo tako povedati na glas. A zakaj bi tako hitro delili terorije zarote, za katere nismo prepričani, da sploh obstajajo? Zakaj hitro nasedamo nekaterim trditvam, ki so jih spisali tisti, ki iščejo hitro pozornost na internetu za voljo oglaševanja, četudi nismo prepričani iz kje izhajajo njihova prepričanja.Zakaj velikokrat ljudje širijo iluzije, temnijo um mnogih? Za lažje razumevanje vzemimo primer ljudi, ki so leta 2012 trdili, da dobivajo informacije "višjih sfera", da bo 21.12.2012 nastopil veliki mrk. Takrat naj bi si vsi nakupili veliko število konzerv in hrane, kajti vse naj bi potonilo v temo in napovedalo konec.... Zanima me ali se ta "učitelj" ni 22.12. počutil malce neumno in se vprašal s kom pravzaprav komunicira? Enake komunikacije se širijo sedaj. A dejstvo je, da je človeštvo vedno preživelo. Dejstvo je, da so nas mnoge prerokbe že pokončale, pa še kar smo tukaj. Zakaj? Ker izbiramo vsak dan znova. Vsak dan znova si dajemo možnosti. Da, poglemo kaj je potrebno spremeniti, a to naredimo na miren način.  Ne delimo strahov, ki si niso in ne bodo potrdili. Kajti to je tako kot bi jim sami odprli vrata in rekli: "Prosim, vstopite." V tem ni rešitve. Vsak dan sproti se soočajmo, odločajmo in povabimo v naša življenja svetlobo. Priznajmo si strahove z namenom zdravljenja, a ne ustvarjajmo novih, celo izmišljenih. Če bomo svetlobo delili vsaj pol toliko kot temnih apokaliptičnih vsebin bo svet zažarel močneje kot kdajkoli prej. Ne gre za kup afirmacij, ki bij jih ponavljali in ne čutili. Gre za korenite spremembe odnosa, besed, razmišljanja in delovanja vsak dan sproti.
 

Sedaj pa zgoraj opisano preselimo tudi v vaše najožje kroge. Koga poslušate? Zadnjič mi je eno dekle povedalo, da si želi postati pisateljica, a s težkim srcem nadaljevalo, da so njene besede utihnile pod kritikami njene lastne družine. Želeli so ji...rekli so dobro. Prosila sem jo, če mi lahko del njenih besedil zaupa v branje. In bila šokirana kako so lahko mladi ptici prirezali krila. Kajti mene so besede očarale. In kot pisateljica ji lahko povem, da njena družina nima pojma. Sprašujem se kako lahko nekomu v svojem gnezdu spodneseš sanje? Vam je morda znano? So to vaši prijatelji, morda tudi vaša družina? Ali ste vedeli, da ljudje sploh ne vedo, da to počnejo? Zakaj to počnejo? So zlobni? Vas ne marajo? Ne. Po vplivom tistega so, kar ste brali v prvi točki. Podzavest, počasi zastrupljena s padajočo energijo, ki pod sabo uničuje vse upe in sanje. Ljudje sploh ne vedo, da to vpliva na njih. Zatorej ljudem povejte, da se jim to dogaja a ljubeče. Povejte jim, da vas vcepljajo slab občutek. Povejte jim, da vi verjamete drugače. Spodbudite pozitivne komunikacije. Spodbudite tudi njih. A začnite s seboj. VI verjemite v svoje sanje. VI verjemite v lepši jutri. VI se ne ustavite na vrtiljaku življenja, ki vas želi radostiti. Potrebujemo nazaj kopice prebujenih ljudi, ki želijo poleteti na vseh svojih željah. In ko boste poleteli bo to izjemna jata, ki bo letala skupaj. Svetu bo pokazala svoj let. Spremnite svoj odnos in delovanje- še danes. Pozdravite stare in sedanje bolečine. Dajte si novo priložnost. Če je potrebno se ustavite in to naredite načrtno. Tako da poslušate SEBE, svoj notranji glas, svoje angele. Ne pozabite na svoje angele. Obrnite se na njih, ko potrebujete najti tisti glas, ki spodbuja. 

Odgovor se skriva v zaupanju. Zaupanju do življenja. Zaupanju, da ljubezen spreminja. Zaupanju, da lahko en drugemu podamo roko in se podpremo. Da mi določamo kakšen bo naš jutri. Zato čuti in misli pozitivno... To je obdobje...ko si pogledamo v oči in najdemo zavetje v njih. Kajti zaupanje je oblika ljubezni. Pravi, da verjame, da bo vse še dobro. Zato zaupaj. In pokaži to tudi drugim. In ljubezen bo našla pot. Nekaj dni nazaj je nastala fotografija mene in moje psičke, ki jo vidite poleg tega besedila. Ko sem fotografijo videla, kajti nastala je dokaj hitro sem zajokala od ganjenosti. V očeh moje psičke sem videla, da me ljubi. Da mi zaupa. Podala mi je svojo tačko in mi zaupala, da je ne bom zlomila. Njen pogled mi je povedal, da ona verjame vame in da jaz lahko verjamem v njo. V njih sem videla toliko svetlobe, toliko čistosti. To je še vedno del tega sveta. Ta ljubezen je še vedno prisotna...Samo opaziti jo moramo...Se mi pridružite? Opazujte to ta teden, spremenite odnos in poglejte kako se teden konča..Morda je to res veliki začetek nečesa ..boljšega...Jaz verjamem v vas..In ta teden prihaja polna luna, ki bo izjemno močna. Idealna lepotica za moč manifestacije..

6. december 2018
Le še nekaj dni preprodaje! Mesta se polnijo hitro!