Spletni program: Angelski kodeks za 5 področij življenja

TEČAJ

Spletni program: Angelski kodeks za 5 področij življenja

Unikaten spletni program s številnimi meditacijami in močnimi sporočili.

Pisal se je večer 10.1.2020 Poravnala sta se Pluton in Saturn. Z moje strani se je na velikem dogodku napovedalo leto, ki bo prineslo številne šokantne preobrate. To leto se zaključuje in vsaka napoved tega večera SE JE URESNIČILA. Sredi noči me zbudi Angelski glas in mi reče: "Cristy, ta sporočila morajo ponovno v svet. Kar se je povedalo takrat, še vedno velja. In veljalo bo tudi v prihodnje. Ta sporočila naj ponovno navdihnejo. Slišati se morajo ponovno." 

Pa sem šla ... sredi noči. Poslušati vsa ta sporočila. Zajokala večkrat. Sporočila so mene ganila, četudi sem jih jaz skanalizirala in predala. Kako jih moramo še vedno močno upoštevati. Oh, kako zelo. 

In nastal je spletni program ...

In tako sem se odločila, da ta dogodek slišiš ponovno. V nadgrajeni verziji. Oblikovala sem ga v spletni program, kateri se ti naloži na tvoj uporabniški  račun in boš dostop do njega imel(-a) za vedno. Takrat se je tudi predal Angelski kodeks 12-tih sporočil in meditacij. In ta kodeks rabite ljudje bolj kot kadarkoli prej.

Program je energijsko bogat in vključuje: 

 • 4 video učenja v skupni dolžini dveh ur, ki jih lahko gledaš kadarkoli (spoznaj jih spodaj)
 • 12 profesionalno vodenih meditacij za celo leto z Angeli, ki so tvoje za vedno! (spoznaj jih spodaj)
 • 12 spisanih obredov, iniciacij in Angelskih kod, ki so tvoje za vedno! To je 12 korakov s spisanimi angelskimi iniciacijami in obredi za vsa področja življenja; zaupanje, finance, ljubezen, samospoštovanje, duhovni darovi, karmične nagrade, močna energija ... in še in še. Ter priložena Angelska koda, ki s teboj dela cel mesec.
 • Vsak mesec boš delal(-) posebne angelske priklice za mogočen dvig pozitivne manifestacije v tvojem življenju
 • Kodeks je bil blagoslovljen in iniciiran s strani najmogočnejših angelskih sfera, inciacijo sem zakodirala Cristy osebno
 • Kodeks prejmeš obliki pdf datoteke, ki je naložena v tvoj uporabniški račun, meditacije pa v obliki mp3 datotek, ki jih lahko vedno poslušaš v programu samem

SPOZNAJ VIDEO UČENJA

1. video: UVOD: Poravnave planetov in kaj pomenijo? 

2. video:5 področjih življenja in energijske usmeritve s strani Angelov

1. področje: ODNOSI: Kako se prenehati oklepati odnosov? Kako zadihati zaradi njih? Kako verjeti vase, ko te drugi ljudje obremenijo in ohraniti svojo energijo?

2.področje: ZDRAVJE: Kako preverjati energijo zdravja in kako se telo počuti energijsko? Kako ti telo daje signale, da se ne počuti dobro? 

3. področje:KARIERA: Kako obdelati teste predanosti? Kako stopiti na pot iskanja življenjskega poslanstva? Kako se spopadati s strahom, ko te "prime", da bi obupal? Kako razviti vztrajnost?
 
4. področje: MANIFESTACIJA: Zakaj za mnoge manifestacijska pričakovanja ne delujejo? Kako res začeti manifestirati? Kakšni so triki "manifestacije"? Kako dovesti v manifestacijo čustveni naboj? Kako povezati manifestacijska področja (denar, ljubezen, odnos do sebe med seboj?)

5. področje:POVEZAVA Z ANGELI: Kako prepoznavati sporočila Angelov? Kako razbrati njihova "skrita" sporočila? Prisluhni zgodbi, ki te bo osupnila in ti resnično okrepila vero v Angele! Zajokal(-a) boš od ganjenosti in moči teh sporočil. 

3. video:KO VPRAŠANJA DOBIJO ODGOVORE

Odgovori na sledeča vprašanja, ki so se porodila na dogodku:

1. Kaj narediti, ko čutiš, da se ljudje obračajo proti tebi in te napadajo, ti pa jim želiš pomagati?
2. Kaj narediti, ko se od nas pričakuje, da opravljamo delo brezplačno?
3. Kaj narediti s strahom, ko si želiš premikov?
4. Ali brezpogojna ljubezen res obstaja?
5. Kako ne čutiti krivde, ko se postaviš na prvo mesto?  
6. Zakaj se ponavljajo lekcije, ki "naj bi bile osvojene?"
7. Kako razviti energijo zaupanja?  

4. video: MEDITACIJA POSNETA V ŽIVO: Vlak Angelskega zaupanja z nadangelom Mihaelom in puščice  manifestacije z nadangelom Metatronom

Predvajanja in video učenja imajo močna sporočila, hkrati pa so tudi zabavna in navdihujoča. 

SPOZNAJ VODENE MEDITACIJE V PROGRAMU

 • 1. Meditacija z nadangelom Mihaelom za preobrazbo vsega, kar je bilo težkega zato, da bi Mihael lahko aktiviral vse izpolnjene sanje in želje.
 • 2. Meditacija z nadangel Sofijo zaigra na note ljubezni. Ko za seboj bolečine in rane srca pustiš, ter v stolp ljubezni vstopiš. Tam že čaka golobica sorodnih duš. Čas je, da k dobrim odnosom poleti.  
 • 3. Mistična meditacija z nadangelom Jeremielom, ki odpelje v zlato puščavo. Tam pesek skrivnostne peščene ure vse težke misli razbremeni in vrne mirne dni. A nato se zlata krila zasvetijo in pozitivne energije vrnejo.
 • 4. Nadangel Ariel te povabi na bogato popotovanje, kjer te čakajo cekini obilja. Pripadajo ti. Zaslužiš si jih. Vedno si jih. Sprejmi jih. Meditacija vrača energije finančne varnosti.
 • 5. Ko nadangel Zadkiel meč nezaupanja vase preda, se nesamozavest konča. Čas je, da se ti povrne moč. Čas je, da ponosno dvigneš glavo.
 • 6. Čudoviti so nasveti nadangela Raziela, ko v eterično hišo skrivnosti povabi. Tam se košček za koščkom sestavi popolna duhovna slika, ko stari pisalni stroj nove duhovne darove … natipka.
 • 7. Naj energija lune te podpre in k sebi sprejme. Tam nadangel Rafael odnese vse staro, da bi nadangel Sandalfon lahko predal … karmično nagrado pravo.
 • 8. Nadangel Haniel te s poletnim dežjem očisti in vrne lepe misli. Nato se magnet močne avre ustvari in vse izpolnjene želje k sebi povabi.
 • 9. Nadangel Uriel te k mirnemu jezeru povabi, da te z nečim posebnim obdari. Tam te namreč čaka čudežna knjiga, ki življenjsko poslanstvo in duhovne darove aktivira.
 • 10. Na čudežnem trgu nadangel Metatron ustvari čudežen napoj, ki dvigne motivacijo … močno. In kjer motivacija živi, … čarovnija oživi.
 • 11. Naj nadangel Raguel prečisti vse zadržane besede zato, da te lahko nato k nadangel Gabriel odpelje. Pri njej pa čudežni gong čaka, ki pošlje sporočilo svetu. In kaj želiš povedati? Čas je, da se sliši tvoj glas.
 • 12. Ko zaigra prelepa božična glasba ... in vse v zraku po ljubezni zadiši, ... takrat je čas za obisk čarobnega, božičnega mesta, kjer pravljica izpolnjenih želja oživi. In tam je On ... Ona. Angel, ki tvoje želje pozna. Naj se uresniči ... prav vsaka izmed njih.

S tem programom se marsikaj spremeni. Angeli bodo resnično delali s teboj. In to so mi obljubili. Verjamem jim. Hvaležna sem jim. Vstopi v njihovo Svetlobno družino. 

 

Kako se priključiš?

 • Registriraj se na naši spletni strani.
 • Izpolni naročilni obrazec tečaja.
 • Do tečaja dostopaš preko svoje spletne učilnice, ki jo najdeš na spletni strani potovanjeduse.si. V zgornjem desnem kotu strani klikni na svoje ime in izberi "spletna učilnica". V kolikor se tvoje ime ne izpiše, se moraš prej prijaviti v sistem s klikom na ikonico osebe.
TEČAJ VODI

Cristy Žmahar

LOKACIJA

NA SPLETU

PRISPEVEK

44 eur

Priključi se  

Priključi se

Registracija
Plačilo
Naročilo

Tečaj vključuje spletni dostop, zato je potrebna registracija.

Nov uporabnik?

Registriraj se

Obstoječi uporabnik?

Prijavi se
BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopite v naše nebeške e-poštne svetove in prejemali boste zanimive novičke in brezplačna tedenska duhovna učenja. Ob vašem vstopu vas obdarimo z dvema meditacijama in devetimi angelskimi obredi. Dobrodošli.