Angelska knjižica s kartami

Angelska knjižica s kartami

Tukaj so ... Mistični Nadangeli. 44 orakeljskih kart in obsežna knjižica!

Te vrstice pišem tako zelo ganjena. Zelo malo ljudi je vedelo v teh mesecih, da nastaja nekaj izjemnega, veličastnega ... Angelskega. 

Ustvarile so se orakeljske karte z Nadangelsko energijo.

Te karte so popolnoma drugačne od vsega, kar sem ustvarila do sedaj.

Zakaj?

  • Upodobitve kart. Digitalna umetnost, ki krasi te karte ni navadna umetnost.  Te karte niso »samo še ene« lepe karte, so živa bitja in to boš začutil(-a) tudi sam(-a). Kajti ilustracije so portalne slike, ki dobesedno odprejo pot Nadangelov do tebe. So energijske slike, energijski portali. To se čuti že preko spleta, vsekakor pa se to začuti predvsem tako, da karte primeš v roke fizično.  Da, slike so jezik. So žive. Govorijo. Kot digitalni umetniki so Oracle Gardians, ki so ustvarjali te karte, unikatni zato, ker ne “samo” rišejo eterična bitja.Oni jih čutijo, živijo z njimi, meditirajo z njimi, in kot jih vidijo, po njihovem nareku prenesejo na fizične upodobitve. Tako jih iniciirajo in vdihnejo njihovo energijo v digitalne slike. Zato so te slike portali do angelov in ostalih božanskih bitij, ki te varujejo in ljubijo. Z njihovimi slikami in kanaliziranimi pisnimi sporočili kart bodo lahko sodelovali s teboj, te podpirali in vodili.
  • Ker so sporočila, ki sem jih zapisala po Nadangelskem nareku močna, jasna in ne puščajo dvomov. Angelske karte so zelo dobro orodje za branje Angelskih sporočil. A zakaj je temu tako? Zakaj jih je človek sploh razvil za komunikacijo z nevidnimi sferami?Ker je možganom težko razumeti, da morajo komunicirati z "nečim", česar ne vidijo, še bolj pa je težko razumeti, da je dobro to komunikacijo in vodstvo potem tudi upoštevati. Ko pa imajo v rokah orodje, ki ga dobro poznajo oz. poznajo najbolje v obliki materiala, barv, podob in besed ... potem se je osredotočiti in dojeti sporočilo ... mnogo lažje.
  • Karte podajajo zelo jasne odgovore že same po sebi, a vseeno sem zate spisala še nekaj dodatnih razlag, v kolikor nastopijo trenutki, ko boš to potreboval(-a) v obsežni knjižici, ki je priložena. 

Če sedaj bereš te vrstice, pomeni, da so te Nadangeli izbrali. Te karte in to besede niso pristale pri tebi »kar tako«. To je res posebna čast. In jaz menim, da si jo več kot zaslužiš.

Si jih začutil(-a)? Naroči jih preko spodnjega obrazca. 

Pošiljam ti veliko Nadangelske svetlobe in ti želim vse dobro. Cristy Žmahar, Potovanjeduse.si

Prispevek za karte: 33 eur plus poštnina 2 eur. 

{order-form}

AVTOR IZDELKA

Cristy Žmahar

PRISPEVEK

35,00 €

Naroči  

Naroči

Naročilo
Plačilo

Osebni podatki

Naslov

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

Kaj želiš prejemati?