8 ključev življenjskega cesarstva + POŠTNINA

8 ključev življenjskega cesarstva + POŠTNINA

Dragi bralec, draga bralka ...

Pa je tukaj najina nova knjiga. Povsem drugačna, kot si bil(-a) vajen(-a) do sedaj.

 • Verjameva, da ti bo bila ta knjiga v navdih.
 • Verjameva, da se boš ob njej tudi nasmejal(-a).
 • Verjameva, da te bodo prave besede našle in se zasidrale na pravo mesto – pa če je to tvoj um, tvoje srce ali tvoja duša.
 • Verjameva pa tudi to, da zmoreš ti zgraditi svoje cesarstvo.
 • Ti si svoj lastni ključ.
 • Odkleni vsa najlepša cesarstva svojega življenja s tem, da prebereš to knjigo.

Oh, Življenje, koliko vprašanj postaviš vsem popotnikom skozi tvoje skrivnosti. Kolikokrat se zdi, da so dnevi polni ugank in ljudje na tem prelepem planetu tisti, ki si »belijo« glave z razreševanjem le-teh.
 
Zakaj je nekaj tako kot je, četudi se to ne zdi prav? Zakaj nekdo odkrije zlato skrinjo sreče in nekdo drug le prah pozabljenih sanj? Zakaj so nekateri ljudje cesarji in cesarice svojega življenja?
 
Sva Cristy in Mihael Žmahar, pisatelja in predavatelja, predvsem pa človeka, polna ljubezni do odkrivanja življenjskih resnic. Poznava vprašanja ljudi ter iščeva odgovore zase in zanje. Ugotovila sva, da univerzalnih odgovorov ni, pa vendar sva lahko zate zapisala knjigo, ki bo tvoj kompas. Pomagala ti bo, da razumeš sebe in svoje življenje. Nekje na poti ti obljublja tudi, da boš to odkrival(-a) na najbolj zabaven način. Verjameva, da bo ta knjiga kot modrosti polna sova, ki sedi na tvoji rami in te uči čarovnij življenja.

Osem ključev ti bo razkrilo ...

 • Kakšne odnose izbirati, da bi si dokazal(-a) ljubezen do sebe?
 • Kako majhni elementi zgradijo velike palače?
 • Kako se vesolje odziva nate, če deluješ v skladu s svojo resnico?
 • Kako pomladiti svojo energijo?
 • Kako ugajati sebi?
 • Kako skleniti prijateljstvo s spremembami?
 • Kako odkleniti nove priložnosti?
 • In kaj je v resnici pravo bogastvo?

Povabi knjigo v svoje življenje

{order-form}

A to še ni vse!

Ta knjiga je izšla na velikem in zelo prebojnem dogodku, kjer so se povezala s knjigo še dodatna spoznanja v obliki navdihujočega predavanja. Energija v dvorani je bila tako izjemna, da se je uspela obdržati tudi na video vsebini. In četudi ni bilo v načrtu, smo se zato odločili, da to predavanje ponudimo kot spletni program, ki bo izjemno šel z roko z roki s to knjigo.

Raziščeš in privoščiš si ga lahko tukaj  - KLIKNI

Op: Program se bo aktiviral najkasneje  23.5.

Nekaj o Cristy

Cristy Žmahar je srčna ženska, ki ljubi meditacijo, duhovnost in stik z ljudmi. Njena dela in izobraževalni tečaji so polni eterične ljubezni in raziskovanja. Prav posebno mesto v njenem srcu pa imajo seveda knjige, živali in njen Mihael, s katerim gradi duhovni atelje Potovanje duše in svoje zasebno življenje. Je avtorica številnih knjižnih uspešnic in poleg notranje modrosti premore tudi veliko sproščenosti in zabavnosti. Vsi, ki jo srečajo, so deležni veliko novega znanja, pa tudi smeha.

Nekaj o Mihaelu

Mihael Žmahar je na misiji. Misiji, ki želi izboljšati svet, v katerem živimo. Njegova znanja so resnično neomejena in segajo vse od coaching svetov in osebne preobrazbe do globin najbolj abstraktnih duhovnih znanj, kar si jih lahko kdorkoli predstavlja. Kdor je deležen(-a) njegovih poučevanj, je preprosto ... spremenjen(-a). Mihael ljudem pokaže pot, ki se je prej zdela skrita, na njej pa prejmejo še opremo osebne moči in zaupanja vase.

Prispevek za knjigo: 26,99 eur plus 2 eur poštnine

Želiva ti prelepo popotovanje in gradnjo ... tvojega lastnega cesarstva. Cristy in Mihael Žmahar

AVTOR IZDELKA

Cristy Žmahar
Mihael Žmahar

PRISPEVEK

28,99 €

Naroči  

Naroči

Naročilo
Plačilo

Osebni podatki

Naslov

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

Kaj želiš prejemati?