Novo! Magična prerokba

Novo! Magična prerokba

Čarodejske karte, ki so skrivnostne, a hkrati podajajo jasne odgovore.

A ne kakršnekoli odgovore. Odgovore, ki navdihujejo in ti dajejo vedeti, da nosiš v sebi prav posebne sposobnosti, s katerimi lahko svoje življenje spremeniš v pravo čarovnijo.

Magi in maginje na Zemlji so to namreč znali – pisati svoje lastne prerokbe z upravljanjem notranje čarovnije, ki se je tako lahko izrazila tudi navzven.  
 
A to ni bilo vse. Zaradi stika z magijo so ta veličastna bitja živela življenja polna modrosti, jasnovidnih sposobnosti, znala so pogledati v prihodnost in jo ustvarjati iz sedanjega trenutka tako, kot so sama želela.
 
Ta magična znanja so sčasoma v moderni dobi zbledela. Človek se je začel zanašati na tehnologijo, bolj kot na to starodavno moč, ki jo vsak nosi v sebi. Čas je, da se to spremeni in da se magija vrne na planet.
 
Če si izbral(-a) te karte, to zagotovo pomeni, da te kličejo čarodejski spomini, ki jih že zelo dolgo nosiš v sebi. Si pripravljen(-a) ustvariti lastne magične prerokbe? Potem so te karte zate!

Nekaj o ilustracijah kart

Digitalna umetnost, ki krasi te karte ni navadna umetnost.  Te karte niso »samo še ene« lepe karte, so živa bitja in to boš začutil(-a) tudi sam(-a). Kajti ilustracije so portalne slike, ki dobesedno odprejo pot magičnih bitij do tebe. So energijske slike, energijski portali. To se čuti že preko spleta, vsekakor pa se to začuti predvsem tako, da karte primeš v roke fizično.  

Da, slike so jezik. So žive. Govorijo. Kot digitalni umetniki so Oracle Gardians, ki so ustvarjali te karte, unikatni zato, ker ne “samo” rišejo eterična bitja.Oni jih čutijo, živijo z njimi, meditirajo z njimi, in kot jih vidijo, po njihovem nareku prenesejo na fizične upodobitve.

Tako jih iniciirajo in vdihnejo njihovo energijo v digitalne slike. Zato so te slike portali do čarodejev in čarodejk, ki te varujejo in ljubijo. Z njihovimi slikami in kanaliziranimi pisnimi sporočili kart bodo lahko sodelovali s teboj, te podpirali in vodili.

Cena kart z vključeno poštnino: 35 eur

AVTOR IZDELKA

Cristy Žmahar

PRISPEVEK

35,00 €

Naroči  

Naroči

Naročilo
Plačilo

Osebni podatki

Naslov

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

Kaj želiš prejemati?