Novo! VIP prednaročila: Razodetja duše

Novo! VIP prednaročila: Razodetja duše

Te karte so izjemna svetlobna ljubezen. V njih prebiva energija večnosti, Angelske podpore in še marsičesa. Tvoja Duša z njimi dobi svoj glas, saj ve, da si pripravljen(-a) slišati. Slišati Njo. Poslušati Dušo namreč prinese življenje sreče in izpolnjenega življenjskega poslanstva.
 
A to ni vse. Te karte ti poleg vsega že naštetega prinašajo tudi:

  • razumevanje vsakodnevnih situacij in česa se učiš preko njih,
  • nasvete, kateri je tisti pravi trenutek, ko lahko nekaj zmanifestiraš,
  • tolažbo in spodbudo, v kolikor kdaj nečesa ne razumeš,
  • razlago tvojih lekcij, da jih lahko hitro osvojiš,
  • stik z Angeli in duhovnimi vodniki,
  • razumevanje odnosov s sorodnimi dušami
  • in še in še. 

Energijska podpora kart in ilustracije

Te karte ne prinašajo le sporočil. Aktivirale bodo tudi podporo tvoje Duše na način, da ti bo po odprtju kart lahko prinašala svoje znake in tako sporočila prenesla tudi v tvoj vsakdan. S temi kartami boš okrepil(-a) stik s seboj in bolj razumel(-a) skrite smisle svojega življenja.
 
V današnjem svetu marsikdo pozabi nase. Mnogo ljudi ne ve, kdo so in zakaj so točno tukaj, na Zemlji. S temi kartami tvoja Duša razodene ... točno to. Verjetno ene izmed najbolj pomembnih kart, ki jih uporabiš v ključnih trenutkih svojega življenja.

In ... Digitalna umetnost, ki krasi te karte ni navadna umetnost.  Te karte niso »samo še ene« lepe karte, so živa bitja in to boš začutil(-a) tudi sam(-a). Kajti ilustracije so portalne slike, ki dobesedno odprejo pot tvoje Duše do tebe. So energijske slike, energijski portali. To se čuti že preko spleta, vsekakor pa se to začuti predvsem tako, da karte primeš v roke fizično.  

Da, slike so jezik. So žive. Govorijo. Kot digitalni umetniki so Oracle Gardians, ki so ustvarjali te karte, unikatni zato, ker ne “samo” rišejo energijske podobe. Oni jih čutijo, živijo z njimi, meditirajo z njimi, in kot jih vidijo, po njihovem nareku prenesejo na fizične upodobitve.

Tako jih iniciirajo in vdihnejo njihovo energijo v digitalne slike. Zato so te slike portali do tvoje Duše. Z njihovimi slikami in kanaliziranimi pisnimi sporočili kart bo tvoja Duša končno lahko vzpostavila močno vodstvo, ki te bo pomirilo in vedno vodilo po pravih poteh življenja. 

Cena kart z vključeno poštnino: 35 eur

AVTOR IZDELKA

Cristy Žmahar

PRISPEVEK

35,00 €

Naroči  

Naroči

Naročilo
Plačilo

Osebni podatki

Naslov

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

Kaj želiš prejemati?