Blog

Nebeškoskop Maj: direktni narek tvoje Duše

Draga sijoča Duša, 

Tako, prvomajski prazniki se bodo počasi končali. Verjetno si se malo odpočil(-a) in posledično sprejel(-a) tudi kakšne nove odločitve zase. 

Zagotovo si ugotovil(-a), ali kaj pogrešaš, ali pa si želiš še boljše v tvojem življenju. 

  • 8.maja prihaja zelo močan lunin mlaj. Lunin mlaj, drugače imenovan tudi "prazna luna" je prav posebna energija, ko se luna zadržuje v istem znaku kot mogočno sonce in zato ta združitev naznanja vibracije, ki prinašajo: nove začetke, pogum, dvig energije, zagon, možnosti novih poznanstev, poslovnih dosežkov , itd. Med luninim mlajem pride do ogromnega pritoka energije in če jo znamo dobro izkoristiti z meditacijo, poglobi naša doživetja (prav tako kot polna luna) in manifestacijo našega namena. Lunin mlaj je dober začetek za nove stvari, saj z njim tudi Luna prične nov cikel.

In kaj je tisto, kar si želi tvoja duša? To sem povprašala nove karte “Razodetja duše”. Verjamem, da boš sporočila močno začutil(-a).  Nebeškoskop najdeš spodaj,

Veš, te karte sem kanalizirala z močno ljubeznijo. In tako se veselim, da bodo izšle ravno ob luninem mlaju, ob boku s kartami “Magična prerokba”. 

 A ne samo to. Izšle bodo na resnično posebnem dogodku, ki ima na voljo le še 39 prostih mest! 

Se potrebuješ okopati v Svetlobi in zaprositi za Angelsko pomoč na prav poseben način? Naj ti pomagava, saj te vabiva na ... 

8.5. ob 19h: Ganljiv dogodek leta: Večer čarovnije duše in angelov

  • Tokrat bo dogodek povsem drugačen.
  • Prihajava na oder  z gardo Angelov. 
  • Zate sva pripravila šokantna presenečenja.
  • Premaknile se bodo gore.
  • Premaknila se bo tvoja duša.
  • Začutil(-a), da je vse lahko še dobro in da ima življenje velik smisel.
  • Izboljšajo se lahko odnosi - na hitro. Naj ti poveva, kako.
  • Naj ti poveva, kako stopiti na pot sreče in poslanstva.
  • In povabimo na pomoč eterične sfere - kajti lahko zelo pomagajo.


Vzemi si večer zase. Povabi svojo ljubljeno osebo. Doživita to skupaj.

Vse to na večer luninega mlaja, pod energijo številke osem, samo zamisli si, kako pomembno je takrat biti del nečesa takega. Angeli so v visokem štartu!

Bi ti povedala še kaj več ... a kaj mora tudi ostati presenečenje. 

Z nama na oder se vrača tudi Blaž Kričej Režek, ki bo skrbel za dodatno lepo energijo. 

A tokrat bo dogodek tudi ... skrivnosten ... in v njem je skrita misija ... le kaj je ... 

Se bo odkrilo 8.maja. 

Če si z nami ... si zagotovi mesto sedaj! 

Pridruži se hitro tukaj:


https://www.potovanjeduse.si/dogodki/dusa-in-angeli


Sedaj pa k Nebeškoskopu ...

OVEN - 24 ur

V naslednjih 24 urah ti pošljem poseben znak, ki ti bo potrdil tisto, kar me sprašuješ. Znak bo jasen. Ko ga prejmeš, mu sledi. Nato pa mi ponudi skok zaupanja tako, da znak upoštevaš.
 
Dragi moj, draga moja,
 
slišim tvojo tiho željo, da potrebuješ včasih moje zagotovilo. Neko fizično potrditev, da je vse v najlepšem redu, da ni prišlo do kakršnihkoli zamud in da sva na pravi poti. Razumem, da možganom veliko pomenijo fizične potrditve. In z veseljem jih bom poslala. Znaki, ki pričarajo solze ganjenosti in hvaležnosti. Solze očiščenja. Solze zagotovila, da stojim ob tebi. Spoznanje, da bi zate in za naju storila prav vse. Naj te ta moj jasni fizični znak pomiri in objame v plašč miru.

BIK - Trije meseci

V roku treh mesecev se bo vse pomnožilo in zaplesalo v pozitivnih energijah. Daj nama tri mesece časa, a vmes ne čakaj. Naredi vse za tisto, kar sprašuješ, in čas se bo obrnil nama v prid.
 
Dragi moj, draga moja,
 
res je, da potrebujem nekaj tvoje potrpežljivosti, a ta ni zahtevana za dolgo. Tri mesece potrebujeva. Manifestacijsko kolo je že krenilo v tvojo smer, potrebujem le še nekaj časovno-prostorskih ureditev, da se stvar prizemlji točno tako, kot si želiš oz. si želiva. Vmes seveda ne čakaj. Potrjuj to manifestacijo z jasno namero in pridnim delom. Vlagaj svojo energijo v to in čez tri mesece se bo pokazalo nekaj lepega.

DVOJČEK - Angeli

Pomagajo nama Angeli in vodniki. Nisva sama, sami. Svobodna volja narekuje le to, da je treba za pomoč zaprositi. Pokliči na pomoč. Prosi za intervencijo. Jaz bom tvoj most med nebesi in Zemljo.
 
Dragi moj, draga moja,
 
ko sem šla na Zemljo, se nisem ničesar bala. Vedela sem, da imam na voljo številno nebeško podporo. Na inkarnacijo so me skrbno pripravili Angeli in vodniki. Obljubili so mi trdno oporo in ta ni nikoli zatajila. A ta opora se močno veže na zakon svobodne volje. V kolikor potrebuješ sedaj pomoč Angelov in vodnikov, potem zakliči v nebo. Zaprosi za intervencije, zaprosi za čudeže in si dovoli verjeti, da je pomoč že na poti.

Rak - Cikli

V ciklih življenja se krepi najina življenjska manifestacija. Eno obdobje se zaključuje. Prihaja novo. Dovoli si spustiti to obdobje. Ne obžaluj, da se nekaj končuje. Pred nama je nekaj povsem novega in lepega.
 
Dragi moj, draga moja,
 
nekaj se bo zaključilo. Čas je, da gre svojo pot. Predala so se vsa sporočila, svojo vlogo so odigrale vse energije. V življenju se te energije prepletajo tako dolgo, dokler ni vse osvojeno. Nato je čas, da se pojde dalje. Naredi en globok vdih in izdih. Nič ne izgubljaš. Le tisto, kar je cikel imel zate, se premika drugam. In to je povsem v redu. Poglej naprej. Nove priložnosti so pred vrati. Ne joči in naj tvoje srce ne trpi. Kajti nikoli ni nič izgubljeno. Le preoblikuje se. Sprejmi to.

Lev - Čudeži

Kar ti opišeš kot čudeže, je zame povsem lahkotna energija, ki jo lahko zasidram brez večjega napora. Le nekaj vere v najine moči mi ponudi in verjemi v čudeže vedno.
 
Dragi moj, draga moja,
 
kot veš, prihajam iz večnosti. V večnosti ni nobena energija omejena in nič ni težko doseči. Le en sam utrinek energije ... in vse je že tam. Manifestacija se odvije v enem samem kratkem trenutku neskončnih možnosti. To mojo sposobnost na Zemlji pozabiš, a želim te opomniti, da jo imam. In če jo imam jaz ... jo imaš tudi ti. Samo z razliko v tem, da ti temu rečeš kar »čudeži«. A vedi, da so ti čudeži nekaj povsem običajnega zame. Če mi boš zaupal(-a), bodo postali nekaj običajnega tudi zate.

Devica - Svoboda

Najtežje je, če se ne morem izraziti. Če ne čutim svobode. Ne zmorem biti ujeta ptica, četudi v zlati kletki. Sijem le, ko sem svobodna. Naredi vse za svobodno življenje, saj je za naju največje bogastvo.
 
Dragi moj, draga moja,
 
kot duša sem najraje svobodna. Prihajam iz svetov, kjer je svoboda zlata ptica, ki želi vsak dan razširiti svoja krila. Ni je večje sreče, kot čutiti svobodo. Svobodo ustvarjanja, izražanja, gibanja in še marsičesa. V kolikor se ti zdi, da te je spraševano ujelo v past, kjer ni svobode, potem se zagotovo s tem strinjam tudi jaz. Osvobodi naju. Življenje je prekratko, da bi ga preživela, preživeli v kletki. Pa naj je še tako zlata.

Tehtnica - Intuicija

Intuicija je moja neposredna komunikacija s teboj. Če jo zanemariš, daješ veljavo tujim glasovom in ne mojemu. Obljubljam ti, da je moj intuitivni šepet pravi in da vodi točno tja, kamor želiva.  

Dragi moj, draga moja, 

kolikokrat se je že zgodilo, da sem ti nekaj intuitivno sporočila, pa te je bilo strah me upoštevati, nato pa se je potrdilo, da bi bilo pravzaprav dobro slediti intuitivnim utrinkom. Ko nekaj začutiš, se oprimi tega. Naj ne vplivajo nate drugi ljudje. Verjamem, da nama želijo dobro, pa vendar niso midva, midve. Ne poznajo globine najinih smislov in razlogov, zakaj nekaj izbirava. Jaz vem. Sledi mi. Peljem naju po pravih poteh. 

Škorpijon - Talenti

Uporabi svoje talente. Preko izvajanja le-teh se namreč lahko prizemljujeta tudi moje poslanstvo in volja. Najini talenti so unikatni. Pokaži jih svetu, izrazi se preko njih, saj tako izražaš mene.
 
Dragi moj, draga moja,


čas je, da si daš več veljave. Da dojameš, da imaš številne talente in jih tudi ceniš. Da si priznaš, da si vsestransko bitje, ki zmore toliko stvari. Le verjeti moraš vanje. Se ne bati jih pokazati svetu, saj bi svet tvoje talente čudovito sprejel. Jaz jih uporabljam za komunikacijo s teboj in za bogato manifestacijsko pot, ki se odrazi v tvojem vsakdanu. Bodi ti ti. Z vsemi unikatnimi talenti. Pokaži jih in predvsem – uživaj v njih tudi ti.

Strelec - Prepusti se

Prepusti se mi. Vem, kaj delam, in vem, kam greva. Trenutno potrebujeva moje vodstvo. Spusti nadzor in težnjo po le-tem. Prepusti mi krmilo, saj naju vodim v varen pristan.
 
Dragi moj, draga moja,
 
če sedaj skočiš v moj objem in mi rečeš: »Zaupam ti, kam greva?«, potem bom resnično vesela. Jaz namreč lahko vidim med dimenzijami in moj cilj je popolnoma jasen. Ne boj se, da bi te »odložila« na napačnem mestu, saj to ne obstaja. Nadzor in pretirano razmišljanje sta tista, ki lahko povzročita zagate, jaz pa ti obljubim, da jih ne bom. Seveda nama želim vse dobro. Lahko se sprostiš in uživaš na tem prelepem popotovanju. Cilj te bo zagotovo očaral.

Kozorog - Vir sredstev

Poslala ti bom vir sredstev, ki jih potrebuješ za uresničitev svojih materialnih želja. Poslala ti bom čisto vse, kar potrebuješ. Pomagaš pa mi tako, da umakneš vse skrbi in zaupaš, da bo manifestacijsko vse odlično. 

Dragi moj, draga moja, 

energija sredstev, ki jih potrebuješ sedaj v svoji manifestacijski kreaciji, je na voljo. In jaz se strinjam s tem, da sedaj to resnično potrebujeva in da pridejo nova materialna sredstva več kot prav za vse pozitivne izkušnje, ki trkajo na vrata. A materialno bogastvo potrebuje močno vero. Potrebuje tebe, da postaneš magnet za številne vire obilja. Jaz sedaj pošljem to v tvojo smer, pomagaš pa mi tako, da delaš na tej manifestaciji in sprejemanju materialnega. 

Vodnar - Velikani

Vsi “velikani” so bili včasih v dvomih, ali so na pravi poti. Takrat so se oprijeli svojih sanj, se opremili z vztrajnostjo in rezultat je veličina, ki jo svet vidi danes. Si v družbi velikanov. Sledi njihovemu vzoru vztrajnosti. 
 
Dragi moj, draga moja,
 
vsi veliki sanjači so prehodili zahtevne poti do svoje sreče in uspeha. A čisto vsak izmed njih bi ti znal povedati, da jih je to potovanje neverjetno izbrusilo in da ga ne bi zamenjali za kakšno lažjo pot. V vztrajnosti najdeš vse svoje odgovore. Ta pot vztrajnosti je vsekakor nekaj, kar potrebuješ. Na njej se boš veliko naučil(-a) o sebi. Pa veliko tudi o samem svetu. Vredno bo. Zato le vztrajaj!

Ribi - Sočutje

Ponudi sočutje sebi. Svojemu zemeljskemu jazu. Ne bičaj ga s krivdo ali samokritičnostjo. Imej ga rad(-a). Jaz ga imam. Razumem to, da včasih potrebuje le nekaj podpore. In spet bo sodeloval z nama.
 
Dragi moj, draga moja,
 
tvoj ego je zaščitnik moje inkarnacije. Je moj prijatelj, ki pazi name. Je prijatelj, ki pa včasih potrebuje razumevanje. To je vse. Samo razumevanje. Tolažbo, če ga je strah, ali pa spodbudo, ko se znajde na neznanem »terenu«. Prosim, ne žali ga, ne počuti se krive, krivega, če nisi vedno v optimalnem počutju, ne ponudi si samokritičnosti, saj je to grenak napitek življenja. Pobožaj zemeljski jaz. Spodbudiva ga. Povejva mu, da je čudovit in da sva hvaležna, hvaležni. Potrebuje naju. In z veseljem bo nato ponovno sodeloval z nama.

 

Naj te blagoslavlja tvoja Duša!

0 Komentarjev

    DODAJ KOMENTAR

    BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

    Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

    Kaj želiš prejemati?