Portal 12/12 in skrivnostnost nadangela Sachiela

DOGODEK

Portal 12/12 in skrivnostnost nadangela Sachiela

Šokantno darilo! Na tej meditaciji se bo odvil žreb v živo. Pred kamero. Pred seboj bomo imeli imena vseh udeležencev in na vsaki meditaciji bo izžreban nekdo, ki bo v letu 2024 dobil podarjen celoten tečaj po izbiri. Dobesedno kateregakoli (in na katerega še ni bila oddana prijava). Če boš izžreban(-a) pred kamero se strinjaš, da samo povemo tvoje ime in priimek, nato pa te po e-pošti obvestimo še o nagradi (v primeru da npr.gledaš posnetek).

Portal 12/12 je izjemen duhovni portal, ki nam omogoča dostopanje do višjih dimenzij in aktivacije zelo visokega duhovnega zavednja. 

To, da se tokrat portal 12/12 združuje še s Sachielovo zavestjo pa pomeni, da lahko pričakujemo energije, ki so vse prej kot vsakdanje. 

Pa ne samo to. Na ta isti večer bo mimo nas letel komet 144P Kushida, ki je komet, ki spada v Jupitrovo družino. Je zelo hiter po svojem premikanju (ima obhodno obdobje le 7,45 leta) in tako prinaša veliko hitre manifestacije in možnosti nenavadnih čudežev. 

Mogočna energijska koda. In en nadangel, ki je tako zelo ... nenavaden. Veliko ljudi si želi v življenju dati nove možnosti. Možnosti novih začetkov. In ko srce pokliče to novo možnost, okoliščine včasih spregovorijo drugače. Zdi se, da so premiki skoraj nemogoči. Odgovorov ni, večno vprašanje ostaja: "Zakaj?" 

Kar se je sejalo, to se bo želo. Ko vidimo kombinacijo tega nadangela in tvoje duše,  je zadaj kozmično vprašanje - komu se bo nekaj povrnilo? Je kot gumb, ki lahko ponovno spravi vse na pravo mesto.Je kot ura, katere kazalci lahko končno tečejo naprej, če si do tega trenutka ves čas gledal(-a) nazaj... Imel(-a) občutek, da si ujet(-a) v usodi, ki ne želi odnehati s svojimi preizkušnjami. To energijsko prelomnico vidimo kot prijateljico, ki nam s pametnim nasvetom lahko pomaga stopiti naprej. 

A za to se potrebuje malce bolj mistična bitja. Alkimistična. 

Obstaja nadangel, ki skrbno izbira .... v meditacijo kliče svoje Izbrance. 

Kajti ta meditacija je tako mogočna, energeijsko polna in čudežna..... Naj se mistično popotovanje prične ... Kajti napočil je čas manifestacije z ..nadangelom Sachielom .

Nadangel Sachiel je bil dolgo skrit človeškim očem in je angel bolj "čarovniške narave" in alkimije. Dela s sfero manifestacije bogastva, denarja in česa se dotaknejo njegova krila... se spremni v zlato. 

V alikimističnem popotovanju bo Sachiel zate aktiviral


 

  • SREBRNI MEČ: ki bo naredil oster rez med teboj in stvarmi ki te "energijsko preganjajo"
  • SREBRNI NAPOJ: ta nadangelski napoj bo nalil v tvoje možgane in prečistil tvojo podzavest vsega negativnega - ji pokazal eterična videnja, da se bo odprla širšemu zavedanju
  • SREBNO OKO:  je angelsko oko, ki omogoča velika videnja, preroštva - Sachiel ti bo dovolil "pokukati v tvojo prihodnost in jo tudi prilagajati, če je treba
  • SREBRNO ČAROBNO PALICO: Imenovana Palica Manifestacije: z njo postani magnet za vse materialne in duhovne želje - tvoje srčne sanje naj dobijo krila in s pomočjo nje poletijo!
  • SREBRNI ANGELSKI KRISTAL: ki ga bo položil v tvoje srce, da se bodo nadnageli in on ves čas lahko na hitro odzivali na vse, kar čustveno rabiš. 

Darilo zate:  Magična vaja, ki jo delaš doma za svetlobne misli in čarodejski um, ki zmore videti vse. 

Posnetek dogodka je na voljo 8 dni.

Vabljen(-a) v objem čarovnije!

DOGODEK VODI

Cristy Žmahar

DATUM DOGODKA
Torek, 12. decembra
od 20:00 do 21:30

DOGODEK JE PRETEKEL!
LOKACIJA

NA SPLETU

PRISPEVEK

20 eur

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

Kaj želiš prejemati?