Levja vrata 8/8: Veliki portal obilja: Alkimistični spomini bogastva

DOGODEK

Levja vrata 8/8: Veliki portal obilja: Alkimistični spomini bogastva

Pa so tukaj... Levja vrata, portal 8-8. Na ta dan nas portal opominja na spoznanja o neskončnosti. Osmice so znane kot številke neskončnosti in 8.8. je pravi datum, ko se odpiramo obilju vseh vrst. In tokrat se ta vrata odpirajo še na lunin mlaj, ki je znan kot izjemna energijska prelomnica novih začetkov. 

Osmica kot sama v svoji edinstveni obliki tokrat sporoča:

 • spirala, ki se ne konča zagotavlja, da kar se bo sejalo, to se bo želo; imej dobro srce in nikar se ne boj - karma bo poskrbela zate in za vse kar ti pripada
 • osmica ti daje vse možnosti življenja, obilja je na pretek - le vedeti moraš: kaj si resnično želiš?
 • in če je osmica simbol neskončnosti pomeni, da ni nič izgubljenega; vedno lahko začneš znova in vsaka priložnost se lahko ustvarja znova...Danes!

8.8. po celem svetu meditirajo na temo dobrega, pozitivnega in obilja polnega. Zato je kolektivno “ozračje” močno pozitivno manifestacijsko. Podpre in pomnoži vse, kar bi drugače teklo počasneje. 

In ker se taki dogodki in manifestiranja ne zgodijo velikokrat, imamo tokrat zate prelepa darila, Cristy pa bo zate tudi blagoslavljala tudi tvoje želje. 

S teboj bosta močno delala Barachiel in Sachiel. Veš, kdo sta? Nadangel Sachiel je najmogočnejši alkimistični nadangel obilja, Barachiel pa vodi svetlobno gardo angelov varuhov. 

Stopi skozi levja vrata. V alkimistično svetlobno ulico, po kateri hodijo Angeli obilja In srce te kliče tja ... da vstopiš ... in Angeli ti bodo predali 8 svetilk. 

Aktiviraj 8 eteričnih svetilk in osvobodi energijo bogastva

 • 1.spomin v svetilki skrivnostnih oblakov: naj se odmaknejo ovire, zaradi katerih tvoje sanje stojijo (ali pa vpliv tujih energij)
 • 2. spomin v planetarni svetilki: poveži se z manifestacijsko močjo celotnega kozmosa
 • 3. spomin v svetilki duše: spomni se svoje vrednosti
 • 4. spomin v svetilki uma: navadi se novega manifestacijskega razmišljanja, ki se ne omejuje. 
 • 5. spomin eteričnega trenutka: obilje prisotnosti v tukaj in zdaj, da bi se obilje kreiralo ... ves čas
 • 6. spomin duše dvojčice: prejmi njeno navdihujoče sporočilo
 • 7. spomin v svetilki cekinov: pomnoži svoje finance in ostale želje
 • 8. spomin v Angelski svetilki: aktiviraj nove varuhe svojega obilja

Blagoslovi želja na daljavo

Cristy te bo podprla. Na daljavo bo (v kolikor boš to seveda dovolil(-a) in želel(-a) odpirala močne portale in podpirala tvoje želje z Angeli obilja. Cristy nosi toliko ljubezni do svojih svetlobnih članov in članic, da ta ljubezen potuje resnično daleč. Aktivira podporo. Ti se moraš samo spomniti, da si vreden(-na) te podpore. In si. Več kot si. 

Darilo 1: posnetek dogodka, nato pa ti 24 ur kasneje pošljemo še avdio in video izraz te meditacije za prenos na telefon in računalnik. Naj bo ta meditacija tvoja za vedno. 

Darilo 2: darilni bon v vrednosti 22 eur

Oglej si video napovednik

DOGODEK VODI

Cristy Žmahar

DATUM DOGODKA
Ponedeljek, 8. avgusta
od 21:00 do 22:30

DOGODEK JE PRETEKEL!
LOKACIJA

NA SPLETU

PRISPEVEK

20 eur

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

Kaj želiš prejemati?