Budin Vesak na polno luno: 7 sveč svetlobe in miru

DOGODEK

Budin Vesak na polno luno: 7 sveč svetlobe in miru

Meditacija, ki se bo priklopila na kolektivno mrežo po celem svetu.

Po celotnem svetu bodo zagorele svečke in budisti bodo odprli portale. Ob Vesaku, svetovnem dnevu meditacije in polni luni bo moč teh portalov tako nepredstavljiva. Namen teh portalov? Vzpostaviti nazaj  ... mir. 

Vesak je praznik, ki nastopa ob polni luni v mesecu maju in slavi rojstvo in razsvetljenje enega največjih duhovnih in meditativnih učiteljev vseh časov – mojstra Bude. Zato ni presenečenje, da je to seveda tudi svetovni dan meditacije. Mojster Buda je s svojimi učenji pustil velik pečat za vse ljudi, ki osvojijo njegova znanja. Ob Vesaku številni Budisti odpirajo portale po vsem svetu, zato je takrat čutiti ogromno spremenjene energije. Osredotočajo se na ravnovesje – kar je mojster Buda osvojil in tudi učil. Zaradi njegovih izkušenj – od princa do duhovnega učitelja, je resnično poznal vse plati življenja. In je bil tisti, ki je znal povedati zaradi česar trpimo in kako to premagati.

Na prazniku miru. In ... na polno luno, ki prinaša resetiranje energij. Novo možnost. Malce se umakniti. Ponovno vdihniti. 

Luna. Tako lepa, tako čudovita, tako skrivnostna, tako posebna. Nosi povsem drugačno energijo in sporočila kot sonce. Če je sonce vladar veselja in motivacije, je ona kot ženska energija vladarica nežnosti in … čustev. Morda si že začutil(-a) vpliv prihajajoče polne lune tako, da si bolj čustven(-a) kot po navadi. Morda se ta čustva odražajo kot sentimentalnost ali pa si bolj razdražljiv(-a). Morda ti bolj ustreza mir ali pa več druženja. V vsakem primeru v obdobju Vesaka prihaja na plano več čustev, sanje so močnejše in podobno. Vesak je nekaj, kar tisti, ki meditirajo ... preprosto ne izpustijo, saj je izjemno močan za namene meditacije. Le umu je potrebno pokazati ... kam se usmeriti. 

Dogodek bo potekal v živo na spletu, spremljaš ga lahko na računalniku, tablici, telefonu, preko zasebne povezave se v dogodek vključiš, po koncu pa ti bo na voljo posnetek (8 dni), tako da si dogodek lahko ogledaš kadarkoli. 

Meditacija 7-ih sveč svetlobe in miru

Aktivirajo se:

  • Smrekova sveča: iz telesa odstranjuje tegobe in uravnovesi čakre
  • Lotosova sveča: presvetli strahove, nemir, težke okoliščine ali sence preteklosti
  • Vrtnična sveča: priklic ljubezni so sebe in kreiranje mirnih odnosov 
  • Lebdeča sveča: aktivira lahkotne misli in osredotoči na sedanji trenutek
  • Spiralna sveča: aktivira novo, pozitivno manifestacijo vseh želja 
  • Lunino-zvezdnata sveča: aktivira življenjsko poslanstvo in svetlobo duše
  • Piramidna sveča: ponudi energijsko zaščito 

Tvoje darilo večera: Budina meditacijska melodija, ki v dom prinaša mir in spisana aktivacija Budine sveče

Mir je pot do manifestacije. Mir je sreča, ki jo išče vsako srce. Vabljen(-a). 

DOGODEK VODI

Cristy Žmahar

DATUM DOGODKA
četrtek, 23. maja
od 21:00 do 22:20

DOGODEK JE PRETEKEL!
LOKACIJA

NA SPLETU

PRISPEVEK

20 eur

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

Kaj želiš prejemati?