Mistična decembrska polna luna: Čarodejski kelihi in napoj

DOGODEK

Mistična decembrska polna luna: Čarodejski kelihi in napoj


Stari modreci so stali pred starodavno goro in pogledovali v nebo. To so počeli vsako leto ob istem času. Čakali so točno določen trenutek, ko se bo prižgalo zaporedje točno določenih zvezd …

Ljudje okoli njih so sedeli v tišini in samo opazovali. Vedeli so, da se bo kmalu zgodilo. Vedeli so, da bodo modreci to noč odprli … portal.  Na današnjo noč. Noč, kjer bo celemu svetu plesala energija polne lune. Ko si ljudje dovolijo stopiti v stik s temi energijami. 

Otroci so obnemelo gledali z odprtimi usti, njihovi starši pa so jih nervozno stiskali za roko, medtem ko so bili prav tako polni pričakovanj. In takrat se je zgodilo. Sedem zvezd je utripnilo, sive brade modrecev so zasijale v srebrni svetlobi, njihove oči so zažarele v zlato-rdeči energiji in eden izmed njih se je s svojo palico dotaknil skale … Slišalo se je lomljenje kamna, ko se je gora začela odpirati pred njihovimi očmi …

Decembrska polna luna na to noč vsako leto odpre portal do čarovniške civilizacije. In tam se podelijo … blagoslovi za čarovnike. Podelijo se tistim ljudem, ki se zavedajo, da imajo znotraj sebe moči, s katerimi lahko spreminjajo svet. Tistim, ki čutijo, da je znotraj njih magija, ki samo čaka, da se izrazi. 

Vabim te, da letošnjo decembrsko polno luno preživiš z mano, kajti skupaj se bova podala v … goro. Kajti magija kliče … 

To bo meditacijsko popotovanje, ki bo v tebi odklenilo starodavni spomin magije. Če bereš sedaj te vrstice, imaš v sebi med drugim tudi genetski zapis maga. In ta sled starodavnih čarovniških energij želi sedaj postati bolj vidna.To bo popotovanje, ki te bo iniciiralo v čarovnika/maginjo, ter ti podelilo dovoljenje za uporabo le-te. A prej moraš spoznati kozmične mage in slišati o urokih, ki jih izvajajo. Si pripravljen(-a)? 

V tej meditaciji:

  • odpotuješ v osrčje čarovniške civilizacije, kjer prav zaplavaš v čarodejskem napoju
  • svojo energijo očistiš nižjih zavesti in nevtraliziraš temne zapise, ki jih je nate odložila okolica
  • aktiviraš energijske tokove magije, ki speči čakajo v tvojih možganih in ostalem telesu - ustvaril se bo eterični lunin um
  • spoznaš tri mogočne čarovnike, kateri postanejo tvoji mentorji
  • prejmeš čarovniško palico, v kateri bo iniciirana energija, ustvarjena samo zate
  • prejmeš srebrni kelih, ki aktivira tiste magične moči, ki so potrebne za dosego tvojega namena---

Darilo: še dodatna, studijsko posneta meditacija “Čarodejski kelih”, ki aktivira čarodejski manifestacijski um. 

Dogodek lahko spremljaš na tablici, telefonu, računalniku, potrebuješ le internetno povezavo in SLUŠALKE. V kolikor dogodek zamudiš, ti je takoj po njem na voljo posnetek (8 dni)  in meditacijo lahko narediš kadarkoli. Energije delujejo kljub temu. 

Naj zate zaživi decembrska čarovnija. 

DOGODEK VODI

Mihael Žmahar

DATUM DOGODKA
četrtek, 8. decembra
od 20:00 do 21:30

DOGODEK JE PRETEKEL!
LOKACIJA

NA SPLETU

PRISPEVEK

20 eur

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

Kaj želiš prejemati?