MEDITACIJA na SUPER POLNO LUNO! Morgainini zmaji in odpiranje alkimističnih portalov na daljavo

DOGODEK

MEDITACIJA na SUPER POLNO LUNO! Morgainini zmaji in odpiranje alkimističnih portalov na daljavo

Tokratna polna luna bo prav posebna … Imenujejo jo tudi SUPER polna luna. Kajti v sebi nosi prav posebne čarovnije. 

In zakaj je super polna luna tako zelo posebna?

 • ker je ta luna bližje Zemlji, kot "običajna" polna luna, sveti kar za 16% močneje in zato zagotavlja velik manifestacijski naboj
 • ker močno vpliva na našo zavest
 • ker sproža prave čarovnije
 • ker močno doseže srčno čakro.

Tokrat se bomo posvetili kreaciji iz trenutka, ki je tukaj in zdaj.  Mnogo ljudi išče manifestacijo v prihodnosti, ki pa je velikokrat nedefinirana in nejasna. Edina kreacija, ki je zanesljiva je v resnici tukaj in zdaj. In kreirati s super polno luno je resnično izjemno. Ta čarodejska meditacija naj gre v številne domove ... na energije magične super polne lune, katere vpliv bomo čutili več kot 7 dni. 

POZOR! Tisti, ki boste dovolili, vam bo Cristy tokrat z zmaji pomagala in pošiljala energijsko zaščito v vaše domove, saj je izjemno močna v upravljanju energije na daljavo. Ker pa zato ne more vzeti na meditacijo preveliko število ljudi, s prijavo ne odlašaj. :) Njen namen z zmaji bo "pregnati" vse nižje-frekvenčnega iz tvoje bližine in prostora. 

Na ta mistični večer ti bo pomagala »čarovnica« po duši. Odpeljala te bo v globoko mistično meditacijo, ki ti bo pomagala, da te energije izkoristiš maksimalno in pozitivno manifestacijsko. Ta meditacija bo vsekakor … drugačna. 

Pa naj ti pomaga ona … znana kot Bela Maginja Avalona … Morgaine. In tokrat ne prihaja sama. V družbi bo z mogočnimi zmaji! 

V meditaciji bele magije ...

 • Se aktivira poseben red zmajev - varuhov. Z njimi v svoje celice zapiši ognjeno moč zaščite tvoje manifestacije, da bo nedotakljiva za negativne vplive iz okolice.
 • Naj zmaji naprej "napadejo" tvoje strahove in jim odločno ukažejo umik - dovolj je bilo - če je, da spoznaš kdo v resnici si in si dovoliš kreirati.
 • Naj zmaji požgejo nate poslane ljubosumne napade, ki so ti ustvarjali dvome.
 • Cristy bo z zmaji "pregnala" nizke energije iz tvoje bližine in prostora, saj je izjemno močna pri upravljanju energije. To bo zate storila le, če ti bo to v redu, če ne boš delal(-a) sama. Ko bo odpirala skozi roke portale, pa ji bodo zmaji preko posebne simbolike tudi povedali kje se zadržuje negativna energija okoli tebe in kje prestopa, zato da boš na to pozoren(-na), hkrati pa ti bo povedala tudi to kako zapreti te "luknje" .
 • Naj ti Morgaine aktivira alkimističnih moči preko tvojih oči. Moč hipnotičnega pogleda. Kar pogledaš, naj se spremeni v obilje in izpolnjene želje.
 • Naj ti Morgaine aktivira žareče dlani – to je tisti dotik, kjer napojiš vse, česar se dotakneš, s pomnoženo manifestacijsko močjo. 
 • Naj ti Morgaine posodi hipnotični glas – da bodo tvoja sporočila in komunikacije jasne in uslišane.
 • Naj ti Morgaine podari moč manifestacije na vseh nivojih.  

Dogodek lahko spremljaš na tablici, telefonu, računalniku, potrebuješ le internetno povezavo in SLUŠALKE. V kolikor dogodek zamudiš, ti je takoj po njem na voljo posnetek in meditacijo lahko narediš kadarkoli. Energije delujejo kljub temu. 

Darilo: Posnetek dogoka in še dodatno posneta, kratka vodena meditacija za vsak dan, ki obnovi manifestacijski poglej. To je posebna energijsko koda za oči, da vse, kar gledaš spreminjaš v svetlobno manifestacijo. Meditacija nosi naziv "Morgainine oči". 

DOGODEK VODI

Cristy Žmahar

DATUM DOGODKA
četrtek, 24. junija
od 21:00 do 23:00
LOKACIJA

PRI VAS DOMA

PRISPEVEK

20 eur

Prijavi se na dogodek  

Prijava na dogodek

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopite v naše nebeške e-poštne svetove in prejemali boste zanimive novičke in brezplačna tedenska duhovna učenja. Ob vašem vstopu vas obdarimo z dvema meditacijama in devetimi angelskimi obredi. Dobrodošli.