Praznik nadangela Mihaela: Angelske svete aktivacije nadangelske zavesti - RAZPRODAN

DOGODEK

Praznik nadangela Mihaela: Angelske svete aktivacije nadangelske zavesti - RAZPRODAN

DOGODEK JE RAZPRODAN

Prijave več niso mogoče.

Svet ga ljubi, ljubi ga človeško srce. Označen za vrhovnega nadangela, katerega ime pomeni "On", ki je kot Bog. 

Kljub temu, da so vsi Angeli nekaj posebnega in vsak izmed njih edinstven, je nadangel Mihael eden izmed Nadangelov, ki »požame« največ pozornosti. V kolikor bi raziskovali njegovo zgodovino, bi našli številne zapise o tem, kako je nadangel Mihael imel ultimatno nalogo kot Angel zaščitnik in tako Zemljo obvaroval pred hudim. Seveda zaradi svojih moči ni nič manj ljubeč od drugih. Pravzaprav je ravno obratno - je kombinacija izredne moči in ljubezni. Njegov meč predstavlja simboliko, da lahko Mihael prereže vse negativno, njegov ščit pa brezpogojno varuje vse varovance. 

29.9. po celotnem svetu na praznik nadangela Mihaela meditirajo s tem veličastnim Angelom. Zato je takrat njegovo energijo močno čutiti. Tudi mi si bomo na poseben večer dovolili sprejeti negove blagoslove. Naši skupini je tokrat namenil nekaj, kar se ne nameni velikokrat. Torej bo doživetje resnično posebno. 

Angelske svete aktivacije so poseben meditacijski proces, ki te združuje z zavestjo nadangela Mihaela. Njegova svetloba aktivira ...

  • Sveta aktivacija miru: pusti za seboj ... preteklosti, žalost, krivdo, stvari, ki te miselno ne pustijo pri miru ... 
  • Sveta ljubezen: naj se prebudi kozmična ljubezen, ki sproža to, da ponovno res ljubiš življenje
  • Sveti gral: aktiviraj globoke občutke hvaležnosti, ki privabljajo Angele
  • Sveta nadangela zavest: poglej skozi Nadangelske oči in najdi prelep smisel življenja, ki popolnoma spremeni tvoja doživljanja in izkušnje
  • Angelska sveta avra: aktivira se svetlobna avra, ki te varuje in poskrbi, da skoznjo ne pronica kaj negativnega
  • Nadangelska mistična ura usode: aktiviraj vse svoje želje za to jesen

DARILO VEČERA 1: predam ti poseben obred s svečo in simbolom Nadangelske zavesti. Simbol vrežeš v svečo in tako prikličeš podporo mogočnega nadangela Mihaela. Naj njegova svetloba zažari v tvojem domu.  

Darilo 2: darilni bon v vrednosti 50 eur

Dogodek lahko spremljaš na telefonu, tablici, računalniku, potrebuješ samo internet, zasebno povezavo ti pošljem jaz. Po koncu ti je takoj na voljo posnetek, ki bo aktiven 7 dni. 

 

DOGODEK VODI

Cristy Žmahar

DATUM DOGODKA
četrtek, 29. septembra
od 21:00 do 22:30

DOGODEK JE PRETEKEL!
LOKACIJA

NA SPLETU

PRISPEVEK

20 eur

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

Kaj želiš prejemati?